Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2426 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 15 maja 2012 - 11:35

SSH Term Pro

#2427 codename

codename
  • 71 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 maja 2012 - 23:17

Szukam darmowej alternatywy dla Air Video Server. W wersji free wogóle mi to nie chodzi na iPadzie. Nie ma opcji żeby połączył się z kompem.

#2428 DMR

DMR
  • 29 postów

Napisano 18 maja 2012 - 12:00

Przetrzepałem całe google, ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi mianowicie o jakiś odpowiednik na iOS aplikacji airdroid. Brat korzysta i jak zobaczyłem to... Stwierdziłem, że zawsze tego potrzebowałem. Dużo smsuje, a ciągłe odkładanie ipada, lub branie iphone'a i odpisywanie jest mało wygodne. Możliwość odpisywania na sms z poziomu komputera czy iphona (interfejs opiera się na przeglądarce) to byłoby coś.
Wystarczyłaby sama aplikacja, która umożliwia wysyłanie sms z iphona poprzez komputer czy ipada. Patrzyłem na myphonedesktop ale ta aplikacja jedynie wysyła na telefon treść sms, którego i tak muszę sam wysłać, a to się mija z celem i każą za to płacić :/

Czy istnieje zatem jakiś odpowiednik, choćby okrojony wyłacznie do sms, airdroida na ios? Z góry dziękuję za zainteresowanie problemem :)

WiFiSMS z Cydii (potrzeba jailbreak'a)

#2429 korrek

korrek
  • 25 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 maja 2012 - 19:05

Witam Jaki program polecacie na iPada by można było tak jak w "naszej klasie" po naciśnięciu koło postaci pokazała się chmurka z jej danymi (np. nazwisko)? Fajnie by było, by ten program też chodził na PC. Najlepiej by było gdybym mógł zdjęcie najpierw obrobić na PC a potem z pokazującymi się już chmurkami przerzucić na iPada.

#2430 Mirgosik

Mirgosik
  • 30 postów

Napisano 19 maja 2012 - 12:01

Hej szukam programu, w którym mógłbym nakładać na siebie zdjęcia i tworzyć jedno duże, polyframe itp odpada, bo tam jest narzucony szablon.

#2431 pastorek23

pastorek23
  • 127 postów
  • SkądOstrów Wlkp. , PL

Napisano 20 maja 2012 - 17:43

Witam. Poszukuje słownika angielsko polskiego tyle że OFF LINE czyli żeby działał bez internetu. Czyli jak nawigacja żeby pobrał całą bazę do iPhona

#2432 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 20 maja 2012 - 21:31

App Store - Collins Polish Dictionary Bardzo dobry słownik.

#2433 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 20 maja 2012 - 21:34

Może być jeszcze iLeksyka PL - EN standard lub deluxe.

#2434 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 20 maja 2012 - 22:03

Witam. Poszukuje słownika angielsko polskiego tyle że OFF LINE czyli żeby działał bez internetu. Czyli jak nawigacja żeby pobrał całą bazę do iPhona

Aby się nie powtarzać przytoczę wpis: Poszukiwania aplikacji #2115.

#2435 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 postów
  • SkądGłogów, PL

Napisano 20 maja 2012 - 23:32

Szukam aplikacji która będzie obsługiwać komunikator GG. Komunikator GG na iPada działa kiepsko ma mało możliwości, brak możliwości zmiany dźwięku powiadomienia, kiepski bardzo, mało rozbudowany, niestety, moze jest jakiś inny podobny program który obsługuje GG a działa lepiej ?

#2436 goscius

goscius
  • 88 postów
  • SkądZielona Góra, Poland

Napisano 21 maja 2012 - 12:43

Hej Szukam programów, które przydają się w czasie pobytu za granicą .. czyli najlepiej działające offline.. typu mapy offline z poi, wyszukiwarki hotspotów, tłumacz offline- ogólnie jak macie jakieś ciekawe programy, które wam się przydały za granicą to piszcie... Dzięki

#2437 Ver0

Ver0
  • 17 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 22 maja 2012 - 13:03

Witam szukam programu który informowałby mnie ile danych pakietowych wykorzystałem i ile mi zostało dobrze by było gdyby działał w tle. Taki odpowiedni Watchdoga z androida. PS. Program może być płatny.

#2438 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 22 maja 2012 - 14:34

Hej
Szukam programów, które przydają się w czasie pobytu za granicą .. czyli najlepiej działające offline.. typu mapy offline z poi, wyszukiwarki hotspotów, tłumacz offline- ogólnie jak macie jakieś ciekawe programy, które wam się przydały za granicą to piszcie...
Dzięki

App Store - Currency
App Store - SMS Gateway
App Store - LINGOPAL 44 - multilingual talking phrasebook
App Store - Tłumacz podróżny
Mapa? Np.: App Store - Sygic Europe: GPS Navigation
App Store - Skype
App Store - Wi-Fi Finder - Skromna baza :/
App Store - Free WiFi Finder Pro ? Nie miałem szansy przetestować.
App Store - FlightTrack Pro – Live Flight Status Tracker by Mobiata

---------- Wpis dodano o 15:33 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:31 ----------

Witam szukam programu który informowałby mnie ile danych pakietowych wykorzystałem i ile mi zostało dobrze by było gdyby działał w tle. Taki odpowiedni Watchdoga z androida.

PS. Program może być płatny.

App Store - Bandwidth Pro
App Store - Data Control App
Oba bywają za free.

App Store - Licznik Transferu Danych ( Data Usage ) /Nie miałem szansy przetesować.
App Store - Data Used /Nie miałem szansy przetesować.

#2439 Marutseru

Marutseru
  • 83 postów
  • SkądKatowice

Napisano 23 maja 2012 - 19:25

Witam szukam programu który informowałby mnie ile danych pakietowych wykorzystałem i ile mi zostało dobrze by było gdyby działał w tle. Taki odpowiedni Watchdoga z androida.
PS. Program może być płatny.

Nie ma lepszego niż ten: DataMan Pro - Real Time Data Usage Manager with Geotag for iPhone on the iTunes App Store
Cyfra na ikonie informuje ile pakietu już wykorzystaliśmy więc nawet nie trzeba otwierać aplikacji.

#2440 DarkFreeze

DarkFreeze
  • 84 postów

Napisano 24 maja 2012 - 16:33

Szukam odtwarzacza muzycznego, w ktorym pokazane bylyby membrany dudniace w rytm muzyki :)

#2441 Sayous

Sayous
  • 73 postów

Napisano 25 maja 2012 - 08:44

Menu kontaktów Witam poszukuje aplikacji co zmieniła by wygląd Manu kontaktów w iPhone 3GS Dzięki i pozdrawiam

#2442 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 25 maja 2012 - 15:33

Witam poszukuje aplikacji co zmieniła by wygląd Manu kontaktów w iPhone 3GS
Dzięki i pozdrawiam

W AppStore raczej nie znajdziesz czegoś takiego. Poszukać w Cydii.

#2443 hiszpan95

hiszpan95
  • 21 postów

Napisano 25 maja 2012 - 22:18

Witam
poszukuje aplikacji, która podała by aktualny stan baterii oraz pokazała co w danym momencie i w jakim stopniu zużywa baterię

#2444 robertgrzelewski

robertgrzelewski
  • 266 postów
  • SkądWrocław

Napisano 26 maja 2012 - 15:59

[CIACH]

Twój wpis został usunięty jako zupełnie niezwiązany z tematem wątku. Proszę znaleźć wątek traktujący o Twoim problemie i w nim zadać pytanie. renqien

#2445 Micusek

Micusek
  • 32 postów
  • SkądWawa

Napisano 27 maja 2012 - 00:08

Jest może aplikacja (ofkors najlepiej bezpłatna), która pozwala na robienie zdjęć panoramicznych, ale w dobrej jakości i rozdzielczości? Coś jakby sklejenie kilku pełnowymiarowych zdjęć w jedno o wymiarach załóżmy 10 000x2000? Mam program "Panorama ™", ale krawędzie, zarysy są "schodkowane". Podejrzewam, że sklejanie i renderowanie takich fotek to może być spore wyzwanie dla telefonu, ale może jednak coś takiego się znajdzie.

#2446 wachstiel

wachstiel
  • 42 postów

Napisano 27 maja 2012 - 12:37

jak się nazywa ta aplikacja

Aplikacja

#2447 ank

ank
  • 25 postów

Napisano 27 maja 2012 - 14:36

Hej
Szukam programów, które przydają się w czasie pobytu za granicą .. czyli najlepiej działające offline.. typu mapy offline z poi, wyszukiwarki hotspotów, tłumacz offline- ogólnie jak macie jakieś ciekawe programy, które wam się przydały za granicą to piszcie...
Dzięki

Mapy offline - Traseo (pobierasz przez wifi lub w PL i korzystasz potem offline).
Tłumacz offline - kawałek wyżej padł Collins.

Proponuję jeszcze jakieś rozmówki, podstawowe zwroty w języku kraju, do którego się wybierasz.

#2448 Ver0

Ver0
  • 17 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 maja 2012 - 18:00

Nie ma lepszego niż ten: [url=http://itunes.apple.com/us/app/dataman-pro-real-time-data/id433617332?mt=8]DataMan Pro - Real Time Data Usage Manager with Geotag for iPhone on the iTunes App Store[/url]
Cyfra na ikonie informuje ile pakietu już wykorzystaliśmy więc nawet nie trzeba otwierać aplikacji.

Naprawdę dobry program wielkie dzięki !

#2449 rfi

rfi
  • 48 postów
  • SkądCK

Napisano 27 maja 2012 - 18:04

Czy znacie coś lepszego niż deezer? Ewentualnie podobne a darmowe?

#2450 Ver0

Ver0
  • 17 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 27 maja 2012 - 20:22

Poszukuje apki dzięki której przy kontakcie będzie zdjęcie. Mam zainstalowanego SmartSync ale kontakty widziane są tylko po wejściu w daną osobę bądź przy wejściu w w/w program. Chciałbym żeby to wyglądało jak w androidzie/widnows mobile. Program może być płatny. (nie mam cydii)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych