Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#2201 eualex

eualex
  • 2097 posts

Posted 31 March 2012 - 22:36

Europe - Offline map with directU
Nie wiem czy w ogóle są takie opcje w tym programie, ale nie jestem w stanie:
1) zaznaczyć punktu na mapie,
2) wyszukać ulic.
Bez tego w zasadzie nie ma sensu ta aplikacja, bo żeby odnaleźć ulicę w obcym mieście muszę mieć pojęcie, gdzie ona jest :/ zupełnie bez sensu.
Dodatkowo wpisując nazwę miasta otrzymujemy kilka propozycji, w których niestety nie ma uwzględnionego województwa, a co za tym idzie trzeba sprawdzać każdą opcję po kolei, aby uzyskać to, czego szukamy (za każdym razem wpisując nazwę miasta od nowa).
Czy jest jakaś podobna aplikacja, jednak lepiej przemyślana?

Jeśli masz telefon w erze mogę polecić roczną okrojoną darmową nawigację: NAVIGON select PL for iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + 3G, iPad 2 Wi-Fi + 3G and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store.
Europe - Offline map with directU - nie natknąłem się na alternatywę dla tej aplikacji. Appki używała moja siostra, ja od razu zdecydowałem się na nawigację.

#2202 Cube822

Cube822
  • 7 posts

Posted 01 April 2012 - 10:35

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#2203 Kam6

Kam6
  • 13 posts

Posted 01 April 2012 - 19:51

Jeśli masz telefon w erze mogę polecić roczną okrojoną darmową nawigację: [url=http://itunes.apple.com/pl/app/navigon-select-pl/id383084602?mt=8]NAVIGON select PL for iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + 3G, iPad 2 Wi-Fi + 3G and iPad Wi-Fi + 4G on the iTunes App Store[/url].
Europe - Offline map with directU - nie natknąłem się na alternatywę dla tej aplikacji. Appki używała moja siostra, ja od razu zdecydowałem się na nawigację.

Niestety nie mam telefonu w Erze.
Wygląda na to, że na chwilę obecną pozostaje mi faktycznie nawigacja... tak czy tak, dzięki za pomoc.
Swoją drogą, czy w aplikacjach dla aktywnych są wgrane konkretne trasy czy można sobie samemu obrać drogę i ją zapisać? Nike+ wydaje się mieć ustalone trasy, a co z pozostałymi?

#2204 eualex

eualex
  • 2097 posts

Posted 01 April 2012 - 20:34

Swoją drogą, czy w aplikacjach dla aktywnych są wgrane konkretne trasy czy można sobie samemu obrać drogę i ją zapisać? Nike+ wydaje się mieć ustalone trasy, a co z pozostałymi?

W App Store - Nike+ GPS nie ma zapisanych tras - aplikacje z którymi się spotkałem miała tylko śledzenie trasy użytkownika, nie wiem czy dotyczy to wszystkich.

#2205 szpilman86

szpilman86
  • 40 posts
  • SkądPiaseczno, Poland

Posted 01 April 2012 - 21:02

iPad - wideo - full screeen Witam, Mam pytanie odnośnie filmów. Jak podepnie się iPada poprzez przejściówkę po HDMI do telewizora , to odpalając film będzie on bez okrojenia wyświetlany na całym ekranie, ale wiadomo nie odtwarza avików ani mkv lub innych typów. Czy znacie jakiś program może być płatny który by odtwarzał w podobny sposób ?

#2206 Aquo

Aquo
  • 507 posts

Posted 02 April 2012 - 10:09

Szukam aplikacji na iPad'a, dzięki której mógłbym edytować PDF'y. Załóżmy, że mam w PDF jakieś tam zadania, i jest pole na odp. Chciałbym móc w tym polu coś napisać, i zapisać. Da radę?

#2207 czaras

czaras
  • 371 posts

Posted 02 April 2012 - 10:21

Witam, znacie może jakąś aplikacje do iphona, która potrafi monitorować nowe aukcje na allegro (np za pomocą rss) i informować o każdej nowej zaraz po tym jak ktoś coś doda?

Przykład:
Ktoś wystawia samochód na allegro, mój iphone od razu syganlizuje mi to np dźwiękiem i jestem pierwszą osobą na tej aukcji.

Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Może być to płatna aplikacja, ale aby spełniała te funkcje.

Pozdrawiam

Boxcar

#2208 Pedro407

Pedro407
  • 597 posts
  • SkądWrocław

Posted 02 April 2012 - 10:30

Witam,

Mam pytanie odnośnie filmów. Jak podepnie się iPada poprzez przejściówkę po HDMI do telewizora , to odpalając film będzie on bez okrojenia wyświetlany na całym ekranie, ale wiadomo nie odtwarza avików ani mkv lub innych typów. Czy znacie jakiś program może być płatny który by odtwarzał w podobny sposób ?

Najlepsza to GoodPlayer - podpinasz iPada do iTunes, program pojawia się w liście programów wymieniających dokumenty z komputerem, klikasz Dodaj i wrzucasz prosto z dysku filmy - avi, mpg, mp4, mov, mkv, co chcesz, wspiera prawie wszystko. Łącznie z napisami. Polecam.

#2209 Astmetyk

Astmetyk
  • 33 posts

Posted 02 April 2012 - 20:11

Witam. Znacie jakieś programy w App Store które umożliwiają ściąganie z torrentów?

#2210 krzychu-maniac

krzychu-maniac
  • 47 posts

Posted 02 April 2012 - 21:28

Panowie pomóżcie wybrać aplikacje. Szukam czegoś najbardziej zbliżonego do excela i worda. Mam do wyboru: Pakiet iWork (Pages, Numbers), dokuments to go premium, smart office 2, quick office pro hd. Naprawdę nie wiem co wybrać a nie stać mnie aby kupić wszystkie ;) proszę o pomoc

#2211 Kubaj123

Kubaj123
  • 163 posts

Posted 03 April 2012 - 08:53

Witam.
Czy jest może w app store jakas aplikacja dzieki ktorej mozna z ipada 2 3G zrobic hotspot? Mam soft 5.1 wiec JB raczej odpada.

Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego! plmax.

#2212 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 April 2012 - 09:18

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#2213 Kubaj123

Kubaj123
  • 163 posts

Posted 03 April 2012 - 09:33

witam, poszukuje aplikacji która pozwoli mi zlokalizować moich znajomych na mapie GPS, jeżeli nie wiecie o co chodzi, to w serialu o nazwie gossip girl występował ten apps. dzięki z góry

Jezeli dobrze rozumuje to jest to darmowa aplikacja Find My Friends ale dziala ona chyba tylko pomiedzy produktami apple.

#2214 Colin 79

Colin 79
  • 263 posts
  • SkądWałbrzych, Poland

Posted 03 April 2012 - 13:36

Witam, szukałem lecz nie mogę znaleźć otóż poszukuje aplikacji, która o wyznaczonym lub po wyznaczonym czasie np. w nocy zamknie włączone radio lub odtwarzacz muzyki. Istnieją w ogóle takowe aplikacje ?

#2215 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 April 2012 - 14:01

Jezeli dobrze rozumuje to jest to darmowa aplikacja Find My Friends ale dziala ona chyba tylko pomiedzy produktami apple.

Wielkie dzięki, o tą aplikacje właśnie mi chodziło :D.
Czy jest ktoś skłonny powiedzieć mi, czy jest to aplikacja tylko dla produktów marki APPLE?

#2216 Aquo

Aquo
  • 507 posts

Posted 03 April 2012 - 19:22

Tylko APPLE.

#2217 maly95

maly95
  • 438 posts

Posted 03 April 2012 - 19:32

Poszukuje aplikacji do zarządzania planem lekcji, ocenami oraz dodawaniem wydarzeń np. Sprawdzianów. Polecane jakaś aplikacje? Najlepiej jak by była za free;)

#2218 HELP

HELP
  • 113 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 03 April 2012 - 20:03

Poszukuje aplikacji do zarządzania planem lekcji, ocenami oraz dodawaniem wydarzeń np. Sprawdzianów. Polecane jakaś aplikacje? Najlepiej jak by była za free;)

Ja również poszukuje takiej aplikacji, proszę o pomoc

EDIT

Już znalazłem, darmowa i dość fajna - inClass

#2219 Cube822

Cube822
  • 7 posts

Posted 04 April 2012 - 16:29

Szukam aplikacji na Ipada która obsłuży arkusz kalkulacyjny z excela z dużą ilością formuł, kupiłem numbers, niestety przy próbie otwarcia dokumentu pojawia się komunikat o zbyt dużej ilości formuł. Mógłby ktoś coś polecić? Pozdrawiam

#2220 Aquo

Aquo
  • 507 posts

Posted 04 April 2012 - 19:34

A którego masz iPad'a?

#2221 iAdasiek

iAdasiek
  • 1239 posts

Posted 04 April 2012 - 19:47

Ja również poszukuje takiej aplikacji, proszę o pomoc

EDIT

Już znalazłem, darmowa i dość fajna - inClass

Niestety nie wchodzi na iOS 4.

#2222 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 posts
  • SkądPolkowice

Posted 04 April 2012 - 20:21

Witam, poszukuje app na iPhone 3G która umożliwia oglądanie filmów i odtwarzanie napisów(wraz z instrukcja obsługi :P) z góry thx

#2223 Cube822

Cube822
  • 7 posts

Posted 04 April 2012 - 20:36

A którego masz iPad'a?

Mam nowego ipada, 32 GB 4G

#2224 iukasz

iukasz
  • 112 posts
  • SkądT-d

Posted 05 April 2012 - 10:36

A czy macie jakieś fajne appki z tapetami dla nowego iPada? Tylko dostosowane do Retiny a nie jakaś sieczka. Szukałem ale nic nie znalazłem.

#2225 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 05 April 2012 - 11:41

Witam, poszukuje app na iPhone 3G która umożliwia oglądanie filmów i odtwarzanie napisów(wraz z instrukcja obsługi :P)
z góry thx

Polecam AVPlayer

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users