Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2076 megamasta

megamasta
  • 152 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 07:37

IBiggi sprawdz program DataMan, free wersja jest ograniczona, ale wystarczająca

#2077 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 10:06

Siema. Już się o to pytałem, ale powtórzę.

Czy jest program do pobierania filmików z YT do pamięci telefonu? Mam bardzo wolny internet, wiec miło by było włożyć fona do kieszeni i obejrzeć sobie film później.(Jak w GoTube na PSP można ściągnąć sobie wybrany film).

Proszem, proszem, proszem! Chociaż napiszcie nie!:/ dzieks

#2078 iBiggi

iBiggi
  • 39 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 10:18

Jak na to chwilę super. Zaraz sprawdzę czy ma tzw autostart.

#2079 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 10:59

Ołkej. Znalazłem Video Downloader Pro. Jak się pobierze to jeszcze napiszę.

#2080 iBiggi

iBiggi
  • 39 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 12:14

Jakoś to chyba nie do końca działa tak jak powinno. W Ustawienia/ogólne/używanie sieci komórkowej/dane sieci komórkowej widać, ze wysyła/pobiera dane a w tej aplikacji nadal to samo. Dzieje się tak jak telefon jest w stanie uśpienia. Jak śmigam po necie to jest OK. Oczywiście aplikacje mam włączoną i działa w tle.

#2081 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 13:24

A masz zabezpieczony kodem dostęp do telefonu? Jeśli tak, aplikacja (nie applowska) ma prawo nie działać, gdyż włącza się szyfrowanie plików.

#2082 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 13:54

Ehh. Ten downloader to nie dla mnie. Strasznie wiesza na iphonie 3G i nie za bardzo chce poprawnie działać. Znacie coś innego?

Znasz zasady pisowni języka polskiego? Przeczytaj koniecznie TO
plmax

#2083 iBiggi

iBiggi
  • 39 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 21:46

Nie, nie mam blokady. P.S. Może i znamy zasady pisowni języka polskiego ...ale nasze iSzity nie znają :P Te wszystkie literówki, które u mnie poprawiasz to wina iOSa!

#2084 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 postów
  • SkądPolkowice

Napisano 29 lutego 2012 - 22:32

Poszukuje app na ios 3.1.3 do odczytywania ksiazek zebym mogl czytac je i jak mozna to odrazu opis jak wgrywac te ksiazki

Proszę pisać zgodnie z zasadami języka polskiego - Tutaj znajduje się pomocny link.
plmax

#2085 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 23:22

plmax! Kto cie tu w ogole zatrudnil. Wiesz ile czasu zajelo by mi pisanie krotkiego tekstu ze wszystkimi polskimi znakami? Odszczep sie!

Co do tematu. Znalazlem jeszcze media burner, ale on znajduje tylko jakies shity( na 4S w pobliskim iSpocie dziala dobrze, ale sa problemy z szukaniem. Downloadera na 4S nie testowalem). A wiec... Nic nie dziala. Jak by ktos chcial iPhona 3G to zapraszam.

Masz jakiś problem? Jeśli nie zaczniesz pisać po polsku, to Twoje posty wylądują w koszu. Przeczytaj ogłoszenie http://myapple.pl/ap...ego-font-b.html i zastosuj się do niego. renqien

#2086 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 01 marca 2012 - 11:26

Dobra, dobra. Natręty:)

#2087 Konrad81U

Konrad81U
  • 77 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 marca 2012 - 15:47

Potrzebny dobry kalendarz

Witam

Wcześniej byłem posiadaczem tel na Windows Mobile. Brakuje mi teraz kilku funkcji w standardowym kalendarzu w Iphone
Czy ktoś może polecić dobry kalendarz ( w App Store ) jest ich mnóstwo i nie wiem który byłby najlepszy.
Głównie chodzi mi o powiadomienie na ikonie kalendarza tak jak np pokazuje nieodebrane połączenia na czerwono.
Do tego opcja np .Gdy się wyświetla przypomnienie żeby było można je przełożyć , odrzucić na później.
Teraz gdy mi się wyświetla do muszę edytować żeby przełożyć je np na jutro.

Z góry dziekuje

#2088 arcoss

arcoss
  • 97 postów

Napisano 01 marca 2012 - 16:38

(...) Strasznie wiesza na iphonie 3G i nie za bardzo chcę poprawnie działać.(...)

Do Moderatora - chwała Ci za to, chwała w ogóle całej Administracji za dbanie o poprawną polszczyznę, jako, że MyApple jest jednym z nielicznych portali, który tego przestrzega. I to, jak wcześniej wspomniałem, bardzo się chwali i mnie osobiście bardzo się podoba, ale.... trochę się zapędziłeś. Przeczytaj całe zdanie jeszcze raz... :roll:

#2089 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 01 marca 2012 - 21:12

Dziękuję arcoss. Poprawione :) Przepraszam za pomyłkę wynikłą z pośpiechu i nawału pracy.

#2090 miksvea

miksvea
  • 11 postów
  • SkądSztokholm, SE

Napisano 02 marca 2012 - 16:42

Ochrona danych i dostępu do aplikacji

Szukam aplikacji w stylu "LockDown Pro"(Cydia).
Pozbyłem się dziś JB. W Cydiastore było kilka applikacji godnych uwagi ale zużycie baterii nie bardzo przypadło mi do gustu.
j.w. zastanawiam się czy jest coś co można użyć jako zamiennik tego programu.

#2091 suchy_

suchy_
  • 74 postów

Napisano 02 marca 2012 - 21:33

Poszukuję programu do monitorowania transferu odbieranych i wysyłanych danych. Wiem, że istnieje tego trochę ale ja szukam takiego, w którym sam podaję datę kiedy kończy się pakiet. Pobrałem program Data Control ale w nim nie ma opcji podania konkretnej daty. W większości programów cykl rozliczeniowy ustawia się na 1 miesiąc.

#2092 Zielony_M

Zielony_M
  • 297 postów
  • Skąd0-22

Napisano 03 marca 2012 - 13:49

Poszukuję programu/sposobu do mierzenia odległości pomiędzy punktami na mapie w linii prostej.
Na Androidzie w aplikacji Navigacja od Google jest to do zrobienia bez problemu. Ktoś słyszał czy ta aplikacja jest w planach na iOS?

#2093 ugly

ugly
  • 210 postów
  • SkądKatowice

Napisano 03 marca 2012 - 15:32

Szukam aplikacji, która będzie potrafiła dodać tekst do zdjęcia (np. podpis). Oczywiście najlepiej za free ;-)

#2094 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 postów
  • SkądElblag, Poland

Napisano 03 marca 2012 - 20:46

Szukam aplikacji która pozwoli mi zakładać hasło w plikach pdf.

#2095 zielarzowy

zielarzowy
  • 10 postów

Napisano 03 marca 2012 - 22:33

Potrzebuję coś na wzór appki DisplayRecorder tylę, że za darmo, może jest jakaś wersja demo tego programu?

#2096 loon

loon
  • 173 postów
  • SkądLubon, Poland

Napisano 04 marca 2012 - 14:34

szukam aplikacji która będzie potrafiła dodać tekst do zdjęcia (np. podpis). Oczywiście najlepiej za free ;-)

typogr.am App Store - typogr.am

---------- Wpis dodano o 15:34 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:29 ----------

Potrzebny dobry kalendarz

Witam

Wcześniej byłem posiadaczem tel na Windows Mobile. Brakuje mi teraz kilku funkcji w standardowym kalendarzu w Iphone
Czy ktoś może polecić dobry kalendarz ( w App Store ) jest ich mnóstwo i nie wiem który byłby najlepszy.
Głównie chodzi mi o powiadomienie na ikonie kalendarza tak jak np pokazuje nieodebrane połączenia na czerwono.
Do tego opcja np .Gdy się wyświetla przypomnienie żeby było można je przełożyć , odrzucić na później.
Teraz gdy mi się wyświetla do muszę edytować żeby przełożyć je np na jutro.

Z góry dziekuje

Np Agenda Calendar ale może powinieneś pomyśleć o programie typu GTD. Things, HitList, Wunderlist etc.

#2097 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 postów
  • SkądPolkowice

Napisano 04 marca 2012 - 21:46

Poszukuje przeglądarki na iPhone 3G dzięki której będzie działała mi gra przeglądarko-wa The Settlers Online | Strona główna

#2098 ugly

ugly
  • 210 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 marca 2012 - 10:59

typogr.am App Store - typogr.am[COLOR="Silver"]

Dzięki ale kupiłem Pro HDR. Poza tym, że robi świetne zdjęcia HDR to można też edytować fotki i dodawać text ;)

#2099 thor88

thor88
  • 40 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 marca 2012 - 13:00

aplikacje do zarządzania dźwiękami, grupami itp, proszę o pomoc:) Witajcie koleżanki i koledzy. Jakiś czas temu zamieniłem Blackberry na jabłuszko, większość rzeczy już do mnie dotarła, nawet polubiłem iOS i jego synchronizacje między urządzeniami. Potrzebuję jednak Waszej pomocy w kilku sprawach. Postaram się napisać w liście by łatwiej było mi pomóc i odpowiedziec 1. Poszukuję aplikacji która w momencie jak dzwonie do kogoś i ten ktoś odbiera to telefon przez chwilkę wibruje. Coś takiego jak w blackberry w aplikacji "Bebuzz", coś takiego też miałem w HTC, aplikacja ta jest bardzo wygodna bo jak nawiązuje połączenie to nie musze trzymać tel przy uchu, a jak ktoś odbierze to mam info wibracją. Na Cydii znalazłem rozbudowaną aplikacje z taką funkcją pod nazwą iBlacklist ale płacić 12 "dolków" to troszke dużo 2. Czy wiecie jak można wyłączyć ten irytujący dźwięk wysyłanego sms,mms i imessage?? Pod koniec wyslania jest ten dźwięk. W ustawieniach wyłączyłem wszystko, ściszyłem wszystkie dźwięki poza dzwonkami i alarmami i dalej dwięk jest. Jedynie nie ma tego dźwięku jak włączę z boku tryb cichy ale wtedy nie mam żadnego dźwięku jak ktoś do mnie dzwoni 3. Czy jest jakaś aplikacja do tworzenia profili dźwiękowych, nawet nie myślałem że tak będzie mi brakowało profili 4. I na koniec, poszukuję aplikacji do tworzenia grup, by móc łatwiej wysyłać maile do danej grupy ludzi a nie pojedynczo. Mój tel to 4s, po jailbreak więc mogą być aplikacje z appstore i cydia, najlepiej darmowe albo nie takie za 12 "dolków" Dziękuję z góry za pomoc

#2100 InTeR

InTeR
  • 127 postów

Napisano 06 marca 2012 - 13:57

Poszukuję stopera/minutnika, który będzie wydawał dźwięk co określony czas. Np. Co 5 sec. słyszę dźwięk. To wszystko powtarza sie np 10 razy. Wszystko oczywiście do ustawienia przeze mnie.

Dzięki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych