Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#2026 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 lutego 2012 - 17:30

Poszukuję jakiejś bardzo dobraj przeglądarki internetowej. Jakie polecacie?

Safari.
A tak poważnie: znów Safari. Nie ma co kombinować. A przeglądarek w AppStore dostatek: Opera, Apollo, Puffin, Skyfire.

Jak ma już zapłacić, to polecam dwie przeglądarki:
- konkretną przeglądarkę Atomic Web Browser, jest tania, świetnie się przegląda internet, full screen, bezproblemowe ściąganie plików, można bez problemu wygodnie dostosować gesty.. Ogólnie wszystko czego potrzebuje przeglądarka. Jedynie brak jej możliwości uploudowania plików.
- i tutaj przychodzi iStorage, niedawno potrzebowałem na gwałt przeglądarki, która umożliwiałaby uploudowanie plików, gdzie w Safari mamy szare pole, i z uploadu kicha. Wydałem pod wpływem impulsu i potrzeby 5 euro, i trochę żałuję.. Program nie jest szczególnie dobry do przeglądania internetu. Dla mnie jest jedynie programem, dzięki któremu wczytam gdzieś plik.
Posiada spore możliwości managera plików, jest dobrym klientem FTP.

#2027 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 19 lutego 2012 - 17:35

Dzięki. Mam w czym wybierać, ale chyba kupię Atomic Web Browser.

#2028 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 20 lutego 2012 - 11:58

Poszukuję programu który umożliwia nagrywanie rozmowy telefonicznej w jej trakcie. Już miałem się skusić na Record Call ale wyczytałem że ten program nic nie robi.... ściema totalna (myślałem że Apple sprawdza zanim coś doda do App Store). Ale czy może ktoś coś polecić ?

No jkabys takowy znalazl to KRZYCZ GLOSNO !!

#2029 avalon18

avalon18
  • 249 postów

Napisano 20 lutego 2012 - 19:32

Witam, W facebooku mamy opcje synchronizacji kontaktów z naszymi - OK, ale jednak ogranicza mnie tam opcja nazw kontaktów. Znalazłem ciekawą alternatywe - SmartSync. Jest całkiem ok, ma nawet opcje pisania wprost na tablicy ale... to wszystko jest w tej aplikacji, a nie dodawane do kontaktów. Tam dorzuca tylko zdjęcia i urodziny. W samych kontaktach teoetycznie można dodać profil z FB, ale to ograniczy mnie tylko do odsyłacza. Moje pytanie: Uzyskam jakąś aplikacją synchronizacje, dzięki której otrzymam w kontaktach: zdjęcia, powiadomienia o postach, możliwość pisania na tablicy tych użytkowników ? Pytam, bo spotkałem się z takową opcją na WM 7.5 więc nie wiem czy tutaj też jest coś takiego. Pozdraiwam.

#2030 iRobert

iRobert
  • 51 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 13:18

Do gtalk masz np darmowy gtalk: t2c, a co do flipboarda to co może być lepszego? Możesz spróbować Zite albo Pulse ale wg mnie są gorsze.

Dzięki za wskazówki. Co do flipboarda to ... jest atrakcyjny wizualnie, ale ja wolę wiadomości wyświetlone w postaci listy. "Flipowanie" jest trochę irytujące. Zainstalowałem feedlerrss, ale nie mogłem się zalogować. T2c zaraz sprawdzę. Zależałoby mi na opcji ustawienia wielkości czcionki w czatach.

#2031 Quuba777

Quuba777
  • 979 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 lutego 2012 - 15:17

czytnik rss.. jak dla mnie tylko Reeder, warto zapłacić.
Może spróbuj IM+ do gtalka.

#2032 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 21 lutego 2012 - 15:24

Witam. Czy możecie polecić darmowe aplikacje do gtalk i czytnika rss. Do pierwszego używam Beejive for gtalk, a do rss flipboard. Może macie jakieś ciekawe, darmowe alternatywy dla wskazanych powyżej?

Do gtalka moim zdaniem rewelacyjny jest imo.im darmowy ze świetnie działajacym push, darmowy a niedoceniany kombajn obsługujący także skype,facebooka itp.

#2033 molkon07gram

molkon07gram
  • 10 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 20:37

jak w temacie szukam takiego programu oczywiście darmowego...żeby przenosic pliki worda z komputera na iphona mam iFiles ale piszę że za pomocą wifi...a wifi nie mam :(

#2034 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 20:55

Szukam aplikacji, która pomogłaby mi kontrolować moje wydatki, sporządzałaby statystyki, wykresy itp. Warunek jest taki, że musi być zarówno na Maca, iPhone i iPada. Tylko sprawdzone appki proszę.

EDIT: Poszperałem trochę i znalazłem kilka. Albo są masakrycznie drogie, albo jednak nie ma na maca albo iOS. Może jakieś sugestie?

App Store - Money Engine
Ta aplikacja jest kompatybilna z iPad - choć ja sprawdzałem ją na iPhone, bywa za free - warto dodać do wish list jeśli zaciekawiła Cię ta pozycja :)

Druga propozycja to:
App Store - Daily Expenses

#2035 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 18:01

Siemka. Poszukuje programu ktory pozwolil by mi na sciaganie filmow z youtube'a prosto do pamieci telefonu( moze byc w programie). Mam internet 3,5kb/s i uzywanie speedcostamHD(co nie za duzo zmniejsza filmy) mnie nie urzadza gdyz chcialbym schowac telefon do kieszeni i gdy sie pobierze cieszyc sie caloscia bez przerywania( speed cos i z przegladarki ciagnie film do RAMu co ogranicza dlugosc filmu na raz), czy istnieje taki program? Dzieki.

#2036 celahim

celahim
  • 15 postów

Napisano 22 lutego 2012 - 18:59

Potrzebuje jakiś prosty program do strojenia gitary (typu: ja uderzam strunę, program pokazuje wskaźnikiem jak daleko jestem od 'ideału' ) Polecacie coś konkretnego ?

#2037 prime

prime
  • 51 postów
  • SkądCieszyn

Napisano 22 lutego 2012 - 20:04

Witam, czy jest jakiś program do korzystania z zabezpieczonych sieci VPN na iPad'a/iPhone'a? Na MacOS używam do tego Tunnelblick'a, ale mam problem z iPadem - dodam, że wolałbym obejść się bez jailbreak'a.

#2038 lestersex

lestersex
  • 6 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 15:02

Zarządzanie sms-ami Witam!! Poszukuje programu dzięki któremu będę miał możliwość włączenia opcji "wyślij sms do nie odebranych", gdyż podczas pracy nie mogę odbierać telefonu i chciałbym poinformować o tym osoby które próbują się do mnie dodzwonić. Programu tego poszukuje na Iphona 4s

#2039 trmgkl

trmgkl
  • 43 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 19:11

Witam wszystkich, jestem użytkownikiem iPhone'a od niedawna i mam problem, chciałbym ustawić sobie hasło na SMS, aby inne osoby nie miały do nich dostępu. Szukałem takiej opcji w ustawieniach lecz jej nie znalazłem. Czy istnieje jakaś darmowa aplikacja, która może mi w tym pomoc? Z góry dziękuje za pomoc.

#2040 smithinger44

smithinger44
  • 64 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 19:23

Jak jestes po JB poszukaj w necie, moze mozna dodac jakos SMS do ograniczen.

#2041 trmgkl

trmgkl
  • 43 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 19:36

Właśnie nie robiłem JB. Jakieś pomysły?

#2042 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 postów
  • SkądBiała Podlaska

Napisano 23 lutego 2012 - 20:49

Właśnie nie robiłem JB. Jakieś pomysły?

Bez JB nie ma szans. Po zrobieniu masz np. Black SMS, jak i inne rozwiązania.

#2043 dawid595

dawid595
  • 493 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 21:36

Witam szukam aplikacji, która często pojawia się na stronie apple, a także w reklamach iPada, niestety nie mogę jej znaleźć w AppStore.
Załączyłem screena z niej na obrazku. Jest to ta po lewej stronie (saturn).
Dołączona grafika

#2044 arturro101

arturro101
  • 12 postów

Napisano 23 lutego 2012 - 23:50

Potrzebuję aplikacji, dzięki której będę mógł ustawić zabezpieczenie (kod pin) przed wejsciem w smsy

#2045 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 00:56

Witam szukam aplikacji, która często pojawia się na stronie apple, a także w reklamach iPada, niestety nie mogę jej znaleźć w AppStore.
Załączyłem screena z niej na obrazku. Jest to ta po lewej stronie (saturn).
Dołączona grafika

Sprawdzałeś Solar Walk?
App Store - Solar Walk - 3D Solar System model

---------- Wpis dodano o 00:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:49 ----------

Potrzebuje jakiś prosty program do strojenia gitary (typu: ja uderzam strunę, program pokazuje wskaźnikiem jak daleko jestem od 'ideału' ) Polecacie coś konkretnego ?

Strumtune
App Store - Strumtune™

#2046 janko1707

janko1707
  • 8 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 10:35

klient ftp potrzebny!!!!!!!!! pomocy Witam, poszykuje klienta ftp ale takiego który pozwoli z serwera pobrać cały katalog zdjęć a nie każde zdjęcie osobno, w androidzie jest taka aplikacja andftp i sprawdza się pięknie a na os jakoś nie potrafię znaleźć z góry dziękuję za pomoc

#2047 Calypsett

Calypsett
  • 88 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 11:48

Poszukuję niezależnego programu od iPoda do odtwarzania plików audiobook'a (mp3), który pamięta, w którym miejscu ostatnio skończył odtwarzać na iPhone'a 3GS.

#2048 Zielony_M

Zielony_M
  • 297 postów
  • Skąd0-22

Napisano 24 lutego 2012 - 15:09

Czy ktoś natknął się na program, identyfikujący operatora na podst. numeru?
Mnóstwo ludzi się przenosi i nie zawsze np. 5XX XXX XXX znaczy, że to Orange :-/

Dodam, że nie interesuje mnie rozwiązanie jailbreak'owe.

#2049 Calypsett

Calypsett
  • 88 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 16:04

Czy ktoś natknął się na program, identyfikujący operatora na podst. numeru?
Mnóstwo ludzi się przenosi i nie zawsze np. 5XX XXX XXX znaczy, że to Orange :-/

Dodam, że nie interesuje mnie rozwiązanie jailbreak'owe.

Aplikacja "Jaka sieć" do pobrania za darmo z Appstore.

#2050 D3M0tywator

D3M0tywator
  • 11 postów

Napisano 24 lutego 2012 - 20:31

Szukam browsera online. "Videobrowser" stal sie bezuzyteczny odkad nie ma megavideo. Jailbrekowy "frash" odpada, gdyz uzywam iOs 5.0.1. Zależy mi na czyms, co pozwoli ogladac swobodnie filmy online, przede wszystkim z AnyFiles.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych