Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#2051 Gohini

Gohini
  • 34 posts

Posted 24 February 2012 - 20:43

Szukam aplikacji, która przez ustalony czas, będzie puszczała co parę sekund, np.5, krótki dźwięk.

#2052 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 posts

Posted 24 February 2012 - 22:10

Szukam browsera online.
"Videobrowser" stal sie bezuzyteczny odkad nie ma megavideo.
Jailbrekowy "frash" odpada, gdyz uzywam iOs 5.0.1.
Zależy mi na czyms, co pozwoli ogladac swobodnie filmy online, przede wszystkim z AnyFiles.

Puffin browser narazie najlepszy.

Szukam dobrego programu do lepszego robienia zdjęć dokumentów na iPoda touch 4g.

#2053 D3M0tywator

D3M0tywator
  • 11 posts

Posted 25 February 2012 - 02:25

Puffin browser narazie najlepszy.

Szukam dobrego programu do lepszego robienia zdjęć dokumentów na iPoda touch 4g.

Nurtuje mnie jeden problem.
Gdy oglądam w "normalnej wersji" strasznie się przywiesza, oglądanie jest nieprzyjemne.
Oglądając w wersji "full screen" ktora wyswietla mi się na górnym pasku, wszystko dziala plynnie,
jednak zawsze czegoś brakuje.
np. Testowałem, oglądając odcinek mojego ulubionego anime.
Pierw na anyfiles, w "full screen" brakowalo dźwięku.
Potem z wrzuty, w full screen był dźwięk, ale brakowało napisów, które "w mniejszej wersji" były (ale niestety w tej "standardowej wersji" strasznie się zawiesza). Jak temu zaradzić?

Edit:
Sprawdzilem następne odcinki, na anyfiles, wszystkie maja napisy, ale bez dźwięku. Na wrzucie, wszystkie maja dźwięk, ale bez napisów. Czy to jest uzależnione od tego, gdzie oglądam dany odcinek? Przypominam, że w "klasycznej wersji" wszystko jest: i napisy, i dzwiek, ale strasznie sie zwiesza :(

#2054 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 posts
  • SkądKalisz

Posted 25 February 2012 - 22:36

Chłopaki, w czym zrobię kolaż zdjęć ?

Przeczytaj koniecznie TO
plmax

#2055 Axellvak

Axellvak
  • 1938 posts

Posted 25 February 2012 - 22:42

App Store - Pic Collage
App Store - Shape Collage
Pic Stitch for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store

#2056 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 posts
  • SkądKalisz

Posted 25 February 2012 - 23:08

JESTEŚ WIELKI !

#2057 rfi

rfi
  • 48 posts
  • SkądCK

Posted 26 February 2012 - 10:40

Poszukuję aplikacji, która pozwoli mi na zdalną obsługę programu Media Player Classic wprost z telefonu, bym nie musiał wstawać by np. zatrzymać film. Najlepiej gdyby nie trzeba było nic instalować na komputerze, bo przecież MPC ma swój interfejs sieciowy, lecz jest on bardzo trudny w obsłudze z iPhone. Cena - najlepiej darmowy, ale w sumie mogę poświęcić jakieś 1,59€. Polecicie coś?

Sprawdź RemoteX od Peepleware w Appstore za free.
Niestety trzeba instalować klienta na kompie ale nic innego nie znalazłem.

#2058 Dodge

Dodge
  • 30 posts

Posted 26 February 2012 - 11:16

Cześć, szukam najlepszego (najdokładniejszego) GPS'a, który nie zużywał by danych do przeglądania mapy[jak MapsGoogle].. Mam jakiś GPS 'TomTom Poland', średnio mi odpowiada.. Mam jailbreak'a, soft 4.3.3, i BB 06.15.00 Jaki byście najbardziej polecili GPS? [Jest auto mapa za free do pobrania?] Skąd pobrać, jak zainstalować ? Z góry dzięki za info

#2059 maciejkami1

maciejkami1
  • 204 posts

Posted 26 February 2012 - 12:13

Przepraszam, jak się pomyliłem, ale BB 06.15.00 to chyba baseband od Ipada, więc gps ci nie działa.

#2060 franex

franex
  • 72 posts

Posted 26 February 2012 - 13:57

Cześć, szukam najlepszego (najdokładniejszego) GPS'a, który nie zużywał by danych do przeglądania mapy[jak MapsGoogle]..
Mam jakiś GPS 'TomTom Poland', średnio mi odpowiada..
Mam jailbreak'a, soft 4.3.3, i BB 06.15.00
Jaki byście najbardziej polecili GPS? [Jest auto mapa za free do pobrania?]
Skąd pobrać, jak zainstalować ?

Z góry dzięki za info

Chcesz GPS czy nawigację? Podałeś przykłady programów drugiego typu, a tu znam tylko Navigona (różne wersje). Co do GPS (czyli tylko do wskazywania pozycji i ewentualnie geocachingu) - z możliwością wgrywania różnych map, a przy tym bardzo dokładnym programem jest MotionX GPS.

#2061 BlackJack

BlackJack
  • 147 posts

Posted 26 February 2012 - 14:19

szukam możliwości głosowego dyktowania treści sms'ów w jęz. polskim, używam teraz BiteSMS ale tam nie znalazłem...

#2062 Dodge

Dodge
  • 30 posts

Posted 26 February 2012 - 15:36

Chcesz GPS czy nawigację? Podałeś przykłady programów drugiego typu, a tu znam tylko Navigona (różne wersje). Co do GPS (czyli tylko do wskazywania pozycji i ewentualnie geocachingu) - z możliwością wgrywania różnych map, a przy tym bardzo dokładnym programem jest MotionX GPS.

Tak masz racje, oczywiście chodzi mi o nawigacje..
Sciągnę ją na Cydii czy jakoś inaczej, i jest to europa czy sama polska ?

#2063 piotrek_and1

piotrek_and1
  • 2 posts

Posted 26 February 2012 - 17:37

"szukam możliwości głosowego dyktowania treści sms'ów w jęz. polskim, używam teraz BiteSMS ale tam nie znalazłem..." ----> Dragon Dictation

#2064 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 posts

Posted 26 February 2012 - 18:40

Szukam dobrego programu do robienia zdjęć dokumentów w ipodzie touch.

#2065 kal8

kal8
  • 195 posts

Posted 26 February 2012 - 20:03

Zapisuje notatki na uczelni na iPadzie. W związku z tym szukam aplikacji na której mógłbym zapisać tekst oraz po kliknięciu na jakąś opcję szybko zacząć rysować palcem np. jakiś wykres czy coś. Z góry dzięki.

#2066 ManUfan

ManUfan
  • 149 posts
  • SkądChojnice, PL

Posted 26 February 2012 - 20:19

Witam, czy jest jakiś program dzięki któremu dałoby się oglądać mecze na iPadzie ? np ze strony meczyki.pl link przykładowy: Kanal DrHTV2 DrHTV2 - DrHTV.com.pl Czy da się coś zrobić, żeby oglądać mecze na iPadzie ? z góry dziękuję

#2067 ceb00la

ceb00la
  • 24 posts

Posted 26 February 2012 - 23:10

Szukam jakiejś aplikacji do czytaniami ebooków (epub itp.) na iPoda Touch 2g. Miałem Stanze i byłem z niej zadowolony, ale po update przestała działać.

#2068 straubus

straubus
  • 390 posts
  • SkądOpole/ Prudnik

Posted 27 February 2012 - 00:17

Zapisuje notatki na uczelni na iPadzie. W związku z tym szukam aplikacji na której mógłbym zapisać tekst oraz po kliknięciu na jakąś opcję szybko zacząć rysować palcem np. jakiś wykres czy coś. Z góry dzięki.

Tylko i wyłącznie Notability. Sam używam na studiach i długo szukalem właśnie takiego programu!

#2069 Rayearth

Rayearth
  • 17 posts
  • SkądŁódź

Posted 27 February 2012 - 00:23

Poszukuję aplikacji na iPhona, która co jakiś określony czas będzie odtwarzać odtwarzać określony plik dźwiękowy. Coś na wzór alarmu, ale z możliwością powtarzania i ustawienia swojego dźwięku.

#2070 EKCI

EKCI
  • 655 posts
  • SkądWrocław

Posted 28 February 2012 - 13:02

Szukam aplikacji do synchronizacji dokumentów z iUrządzeniami - głównie chodzi o .img i .pdf. Może być na podstawie dropboxa. Aplikacja Dropboxa jest fajna ale brakuje jej możliwości przeglądania w trybie offline wszystkiego - chodzi mi o program, który będzie działał jak... Photo Stream? Włączam, sprawdza czy wszystkie pliki są lub czy coś się nie zmieniło i ew. wprowadza te zmiany. Reszta pozostaje w pamięci aplikacji.

#2071 Gohini

Gohini
  • 34 posts

Posted 28 February 2012 - 22:08

Szukam kalkulatora który pozwala liczyć funkcję odwrotną, byle nie wymagał internetu jak wolfram.

#2072 franex

franex
  • 72 posts

Posted 28 February 2012 - 22:35

EKCI, Goodreader robi wszystko to, oczym piszesz (korzysta z iCloud - jest do tego specjalny folder).

Gohini, a sprawdzałeś HiCalc? Jest wersja na na duże i małe iurządzenie.

---------- Wpis dodano o 22:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:28 ----------

Tak masz racje, oczywiście chodzi mi o nawigacje..
Sciągnę ją na Cydii czy jakoś inaczej, i jest to europa czy sama polska ?

Nie znam się ani na Cydii, ani na jailbreaku.

---------- Wpis dodano o 22:32 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:29 ----------

Szukam dobrego programu do robienia zdjęć dokumentów w ipodzie touch.

Niestety żaden program nie sprawi, że z takiej rozdzielczości da się uzyskać wyraźne zdjęcie.

---------- Wpis dodano o 22:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:32 ----------

Witam szukam aplikacji, która często pojawia się na stronie apple, a także w reklamach iPada, niestety nie mogę jej znaleźć w AppStore.
Załączyłem screena z niej na obrazku. Jest to ta po lewej stronie (saturn).
Dołączona grafika

Dzisiaj zupełnie pzypadkiem znalazłem program, którego szukałeś - to Solar System for iPad. Kosztuje 10,99€.

#2073 nitr0

nitr0
  • 850 posts
  • SkądGryfino, Poland

Posted 28 February 2012 - 23:11

czego używacie notując na iPadzie na uczelni? jest coś lepszego (i równie funkcjonalnego) niż notability? - te pytania pojawiły mi sie przypadkiem, przez posty na jakie tu natrafilem ;) meritum : poszukuję jakiejkolwiek aplikacji służącej do rysowania (konkretniej ręcznego pisania) gdzie obszar rysowania byłby jakby "niekończącą się płaszczyzną" - czyli mógłbym dowolnie przesuwać sobie ów obszar we wszystkie strony :)

#2074 franex

franex
  • 72 posts

Posted 28 February 2012 - 23:39

Trudna sprawa z tym niekończącym się obszarem. ;-) Jeśli nie zależy Ci na notatkach głosowych, to na pewno warty polecenia jest Noteshelf. W ostatniej (albo w jeszcze wcześniejszej) aktualizacji dodano możliwość wprowadzania tekstu z klawiatury i gdyby nie fakt, że brakuje nagrywania dźwięku, używałbym, tego programu. Jest też DocAS - rzekomo połączenie użyteczności notatnika i Goodreadera, bardzo chwalony na zagranicznych forach. A Notability jest naprawdę dobre. Nie wiem, dlaczego ludzie tak się zachwycają Evernote'em. Za wszystkie sensowne użyteczności trzeba słono płacić, a bazowy pakiet synchronizacji nie oferuje za wiele...

#2075 iBiggi

iBiggi
  • 39 posts

Posted 29 February 2012 - 06:54

Poszukuje aplikacji typu NetCounter z Android. Aplikacja ta zalicza dane wysłane/odebrane przez WiFi i z pakietu danych. I może od razu zapytam: czy aplikacja zewnętrzna będzie miała autostart na iOS?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users