Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#1976 Calypsett

Calypsett
  • 88 posts

Posted 04 February 2012 - 12:37

Jest możliwe pisanie SMS-ów w 3GS z komputera? Program do Sony-Ericssona mi to umożliwiał po podłączeniu telefonu do komputera. To bardzo wygodne rozwiązanie.

#1977 Uken

Uken
  • 21 posts

Posted 04 February 2012 - 19:25

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest może jakiś program do odblokowania bluetooth czyli żeby można było wysyłać odbierać różne pliki muzykę,zdjęcia itd. pomiędzy np. iphonem a innymi telefonami. Czytałem że na starsze wersje był chyba program Celaste? I czy powstał już na ten soft program 5.0.1.
Z góry dziękuję.

---------- Wpis dodano o 19:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:45 ----------

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest może jakiś program do odblokowania bluetooth czyli żeby można było wysyłać odbierać różne pliki muzykę,zdjęcia itd. pomiędzy np. iphonem a innymi telefonami. Czytałem że na starsze wersje był chyba program Celaste? I czy powstał już na ten soft program 5.0.1.
Z góry dziękuję.

#1978 kamil1989

kamil1989
  • 48 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 February 2012 - 14:48

Witam, szukam programu do zapisywania załączników z poczty (gmail) i przesyłania ich np. poprzez bluetooth. Darmowe mile widziane;) Pozdrawiam.

#1979 ManUfan

ManUfan
  • 149 posts
  • SkądChojnice, PL

Posted 05 February 2012 - 23:34

Witam Was, orientujecie się może czy są jakieś przydatne aplikacje na iPada w tematyce lekarskiej? Chodzi mi w szczególności o ortodoncje i stomatologie. Jeżeli znacie coś przydatnego podzielcie się ze mną. Wszelkie programy biznesowe również mile widziane. z góry dziękuję

#1980 Bartito

Bartito
  • 136 posts

Posted 06 February 2012 - 12:41

Witam. Poszukuje aplikacji na ipada do obrobki dźwięku. Konkretnie chodzi mi o obrobienie materiału z wywiadu do reportażu i zastanawiam się czy można coś takiego zrobić na iPadzie. Pozdrawiam,

#1981 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 posts
  • SkądPolkowice

Posted 06 February 2012 - 15:13

Poszukuje app która umożliwi mi żebym widział numer kontaktów z karty sim na fonie i żebym mógł je zgrać na fona

#1982 adam2142

adam2142
  • 117 posts
  • SkądŁódź

Posted 06 February 2012 - 17:13

Poszukuje app która umożliwi mi żebym widział numer kontaktów z karty sim na fonie i żebym mógł je zgrać na fona

Ustawienia/Poczta, kontakty, inne/ importuj kontakty z SIM. :)

#1983 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 posts
  • SkądPolkowice

Posted 06 February 2012 - 20:01

nie mam własnie na iP 3g soft 4.2.1 Mail, Kontakty, Kalendarz. Nie wiem z jakiego powodu tak mam po restore i wgraniu od nowa softa tego samego zniknęło mi to

#1984 FuNnYm

FuNnYm
  • 152 posts
  • SkądSzczecinek

Posted 06 February 2012 - 21:46

Witam. Poszukuje aplikacji na ipada do obrobki dźwięku. Konkretnie chodzi mi o obrobienie materiału z wywiadu do reportażu i zastanawiam się czy można coś takiego zrobić na iPadzie. Pozdrawiam,

Próbowałeś ipadowego garage banda?

Btw, poszukuję aplikacji dla grafika dezajnera stron internetowych. Jakieś bloczki, gradienty, wstawianie tekstu itp, czyli wersja light gimpa/photoshopa

#1985 klosiek

klosiek
  • 32 posts
  • SkądBiałobrzegi

Posted 07 February 2012 - 19:10

Szukam jakieś aplikacji ,która fajnie czytała by .pdf na iphonie :). Jakie programy polecicie ?

#1986 Calypsett

Calypsett
  • 88 posts

Posted 07 February 2012 - 19:41

DocstoGo, osobiście używam i jestem bardzo zadowolony. Czyta pdf, doc, jpg, pdf, bmp, gif i wiele innych.

#1987 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 posts
  • SkądPolska

Posted 07 February 2012 - 20:15

Szukam jakieś aplikacji ,która fajnie czytała by .pdf na iphonie :). Jakie programy polecicie ?

Przecież PDF otworzyła nawet w safari.

#1988 carnivore_23

carnivore_23
  • 8 posts

Posted 07 February 2012 - 22:56

Witajcie. Szukam aplikacji która będzie odblokowywala ipada po narysowaniu gestu na ekranie. Nie chce za każdym razem wpisywać kodu. Czy ktoś z was korzysta z takiej aplikacji ???

#1989 kamil1989

kamil1989
  • 48 posts
  • SkądŁódź

Posted 09 February 2012 - 10:38

1. App - Bump

Witam, czy przez bump da radę wysłać jakoś pliki typu: .doc .pdf itd.?

Jeżeli nie, to co polecacie do wymiany plików pomiędzy telefonami, nie tylko pomiędzy platformą ios,ale też ios - android. Dzięki

2. Program do zapisywania załączników z poczty (gmail) i przesyłania ich np. poprzez bluetooth

#1990 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 09 February 2012 - 13:54

Cześć. Potrzebuję programu, dzięki któremu będę mógł używać klawiszów 'funkcyjnych', zmieniać jasność, głośność - ale nie w iTunes, a tak ogólnie, np. podczas oglądania filmu na YouTube, czy gdzie bądź indziej - znalazłoby się takie coś? :)

#1991 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 posts

Posted 10 February 2012 - 18:55

1. App - Bump

Witam, czy przez bump da radę wysłać jakoś pliki typu: .doc .pdf itd.?

Jeżeli nie, to co polecacie do wymiany plików pomiędzy telefonami, nie tylko pomiędzy platformą ios,ale też ios - android. Dzięki

2. Program do zapisywania załączników z poczty (gmail) i przesyłania ich np. poprzez bluetooth

1. Nie ma póki co aplikacji do transferu pomiędzy innymi urządzeniami niż iOS. Jest Celeste w Cydii tylko nie wiem jak jest teraz z kompatybilnością z iOS 5.
2.Polecam Ci Dropboxa lub FileApp.

PS. Jaki byście polecali program OCR.

#1992 bater74

bater74
  • 17 posts
  • SkądSlagelse, DK

Posted 11 February 2012 - 17:00

witam kiedyś jak miałem iphone 3gs miałem fajna aplikacje znajdź różnice na obrazku pewnie wiecie o co chodzi może ktoś podpowie nazwę programu

#1993 DoxPL

DoxPL
  • 25 posts

Posted 11 February 2012 - 19:16

Witam all. szukam aplikacji najlepiej darmowej do tworzenia/gennerowania memów na soft 3.1.3 . Dodam że pobierałem już "Meme Generator Free!" ale nie wiem czemu wywala mi do menu kiedy próbuję ją włączyć. Dzięki z góry !

#1994 Bob1978

Bob1978
  • 33 posts

Posted 11 February 2012 - 20:55

Witam, Szukam aplikacji pod iphona do zapisywania plików z rozszerzeniem .torrent ze stronek :) i aplikacji pod iphona do polaczen ftp, sftp (cos podobnego do Forklift na Mac Os) Często siedzę sobie przed tv i sprawdzam czy jakiś filmik by tu ściągnać z sieci i przez iphona nie da rady, wieć musze iść do stacjonarnego kompa. Ktoś coś zna jak to zrobić by się nie nachodzić :)

#1995 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 16:16

Witam ponownie. Poszukuję programu, dzięki któremu będę mógł oglądać to, co dzieje się na moim MacBook'u, lecz chcę również słyszeć to, co gra z głośników.

#1996 klosiek

klosiek
  • 32 posts
  • SkądBiałobrzegi

Posted 12 February 2012 - 21:38

DocstoGo, osobiście używam i jestem bardzo zadowolony. Czyta pdf, doc, jpg, pdf, bmp, gif i wiele innych.

Nie mogę znaleźć takiego programu ani na Appie ,anie na Cydii ;o .

#1997 elita

elita

• 3034 posts
  • SkądKalisz, PL

Posted 13 February 2012 - 14:26

Cześć. Czy ktoś zna jakiś fajny program do monitorowania usług sieciowych? Koniecznie z powiadamianiem w przypadku braku działania jakiegoś serwera czy najlepiej konkretnej usługi po porcie. Że podam mu IP-ki i porty, dobrze aby umiał konkretne usługi sprawdzić dokładniej (np zadać query do dns-u na porcie 53, zadać query do http na port 80/443 itd.) i przy braku odpowiedzi wygenerował powiadomienia. Dobrze jakby przy tym ignorował błąd własnego połączenia iP do netu, czy błąd globalny - wszystko nie działa czyli prawdopodobnie błąd u operatora/dostawcy sieci dla iP.

#1998 Lashe

Lashe
  • 232 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 February 2012 - 16:29

Nie mogę znaleźć takiego programu ani na Appie ,anie na Cydii ;o .

Wpisz w App Store tak: "Documents to Go" :-)

#1999 euridic

euridic
  • 34 posts

Posted 13 February 2012 - 20:21

Zna ktoś program który by wgrywał zdjęcia z komputera czy innych urządzeń w miejscie zdjęc w iPodzie tych domyślnych?

#2000 grrzesiek

grrzesiek
  • 65 posts
  • SkądKraków

Posted 13 February 2012 - 20:28

Witam Poszukuję aplikacji do monitorowania pozycji strony www pod daną frazą - słowem kluczowym, coś takiego jak na pc cleverstat google. Może ktoś zna jakiś odpowiednik ?????

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users