Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1851 Naxter

Naxter
  • 36 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 18:29

Witam, szukam dobrej aplikacji w AppStore z widgetem pogoda. Najlepiej za max. 79 centów

#1852 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 18:46

Cześć, potrzebował bym właściwie dwóch aplikacji.
1) Mam dokument (albo w doc albo pdf). Posiada on luki w których chciałbym wstawić swój aktualny tekst ( datę, nazwę produktu). Do tego app musiałby posiadać opcje drukuj. Na kompie normalnie robię to w wordzie. Może jest taka aplikacja w której zaznaczam obszar, wyskakuje klawiatura i wpisuje tekst. Coś na wzór opcji jaka jest w Paint. Może być też jakikolwiek inny sposób wypełnienia tych pustych obszarów tekstem.

2) Aplikacja przez która otwieram swój dokument (jest on w excel`u) następnie klikam szukaj, wpisuje interesujący mnie wyraz następnie program zaznacza/wskazuje mi wiersz w którym jest szukane słowo. To najlepiej gdyby było na iPada

Mam nadzieje, że sie coś znajdzie takiego bo szukam i nic interesującego nie ma. Najlepiej AppStore ale jak będzie to w cydi to też nie pogardzę :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale znam program Quickoffice ma iPada/iPhona, który ma podobne funkcje do tych znanych z Office'a na PC. Sam korzystam z tej aplikacji i jej funkcje mnie zadowalają :)

#1853 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 stycznia 2012 - 19:31

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale znam program Quickoffice ma iPada/iPhona, który ma podobne funkcje do tych znanych z Office'a na PC. Sam korzystam z tej aplikacji i jej funkcje mnie zadowalają :)

Pojawiła się także app dostępna póki co tylko w US AppStore, CloudOn, która daje nam pełnego MSOffice :)

#1854 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 19:44

Pojawiła się także app dostępna póki co tylko w US AppStore, CloudOn, która daje nam pełnego MSOffice :)

Już ściągnąłem i muszę przyznać, że jest naprawdę dobra:cool:

#1855 arcio_dr

arcio_dr
  • 17 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 21:10

odtwarzacz

Już masz post w tym temacie i wiemy ze poszukujesz odtwarzacza.

#1856 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 06 stycznia 2012 - 23:25

Szukam aplikacji do postanowień noworocznych. Parę dni temu na jakimś blogu widziałem, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej aplikacji.

#1857 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 stycznia 2012 - 02:14

Szukam aplikacji do postanowień noworocznych. Parę dni temu na jakimś blogu widziałem, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej aplikacji.

Coś więcej? Czym się charakteryzowała? Coś typu Wunderlist HD?

http://macmoc.pl/201...woroczne-z-ios/
http://appdnia.pl/?p=3240

#1858 joachim678

joachim678
  • 8 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 02:51

Szukam aplikacji w stylu AirSharing z tym że za darmo :) do odtwarzania plików .doc czy pdf. pozdro

---------- Wpis dodano o 02:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:44 ----------

szukałem od godziny a po napisaniu posta znalazłem ----> iFileExplorer.

#1859 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 stycznia 2012 - 09:02

Coś więcej? Czym się charakteryzowała? Coś typu Wunderlist HD?

Zmień swoje życie – postanowienia noworoczne z iOS | - MacMoc -
Way of Life | app dnia

Dziękuję za linki, to nie ta aplikacja. Tamta miała fajne ikonki, obszary jakich dotyczyło postanowienie.

Do TO DO używam, Things i Omnifocus, jedna postanowienia chciałbym osobną, tylko i wyłącznie do tego.

#1860 arcio_dr

arcio_dr
  • 17 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 10:12

Odtwarzacz

Poszukuję odtwarzacza który może przyśpieszać i spowalniać odtwarzanie muzyki na ipadzie. Pozdrawiam[COLOR="Silver"]

#1861 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 07 stycznia 2012 - 10:17

App Store - Slow Down Music Trainer

#1862 Beck

Beck
  • 237 postów
  • SkądUK

Napisano 07 stycznia 2012 - 17:16

Szukam aplikacji w ktorej moglbym otworzyc pliki z pages czy worda i edytowac za pomoca stylusa.

#1863 D3M0tywator

D3M0tywator
  • 11 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 18:56

Witam. Chcę pobrać film z iTunes, jest w angileskiej wersji, a u mnie cienko z angielskim. Jest jakiś program, ktory automatycznie odnajdzie mi napisy w języku polskim i dopasuje do filmu?

#1864 papke

papke
  • 31 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 22:26

Witam. Chcę pobrać film z iTunes, jest w angileskiej wersji, a u mnie cienko z angielskim. Jest jakiś program, ktory automatycznie odnajdzie mi napisy w języku polskim i dopasuje do filmu?

Na komputerze zrobisz to za pomoca NapiProjekt - sciagnij, zainstaluj, wskaz plik z filmem i program pobierze odpowiednie napisy (dopasowane do filmu na podstawie jego danych), jesli takie istnieja.

Szukam od paru dni mozliwosci podgladu na komputerze tego, co robie na ipadzie. A dokladniej: odpalam na ipad program do robienia notatek recznych i widze to samo na komputerze, na ktorym zainstalowany jest klient. Tzn chcialbym widziec robione notatki na ekranie w czasie rzeczywistym - cos jak wykorzystanie ipada jako tabletu graficznego, ale nie potrzebuje zadnych wyszukanych funkcji, jak sila i katy nacisku, itp, tylko zwykle notatki zwyklym penem.

Myslalem, ze Teamviever spelni moje oczekiwania, ale nie potrafie znalezc opcji "w druga strone". Tzn moge polaczyc sie z dowolnym komputerem, ale nie mam pojecia, jak polaczyc komputer z ipadem, tak ze na ekranie monitora mam okienko z ipada, jednoczesnie moc uzywac iurzadzenia (wlasnie do robienia notatek).

Czy w teamviever jest to mozliwe, ewentualnie inny program, w ktorym to bedzie do zrobienia?

#1865 magdi

magdi
  • 74 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 23:27

Szukam czegos podobnego do Spotify, ale zeby mozna bylo sluchac muzyki online bez konta premium. Z poziomu komputera mozna bez konta premium (sa reklamy), z poziomu iPhona juz niet.

#1866 FlashGordon

FlashGordon
  • 196 postów
  • SkądPoznan, Wielkopoland, Poland

Napisano 08 stycznia 2012 - 17:43

Szukam aplikacji na iPada i iPhone (edytora tekstu), któremu można ustawić defaultowo najepiej bardzo dużą czcionkę. Chodzi o ćwiczenia z dziećmi - ja piszę wyraz wielkimi literami, one czytają. Żadne zaawansowane opcje edycyjne nie są potrzebne (kursywy, pogrubienia, akapity etc). Najlepiej, gdyby ta aplikacja była bezpłatna.

#1867 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 08 stycznia 2012 - 19:52

Wpisz w google translatora i przekręć :D Jakikolwiek edytor tekstu Ci na to pozwoli.

#1868 daro_dd

daro_dd
  • 5 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 23:18

Witam.
Szukam jakiejś dobrej aplikacji z nawigacją turystyczną w języku polskim.
Z mapami topograficznymi uwzględniającymi krajowe, stanowe i lokalne parki oraz lasy, szlaki, rzeki, jeziora oraz punkty szczególne.
Najlepiej mapy na Europę.

#1869 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:19

Naprawdę porządny budzik (akcelerometr i interwały) Szukam budzika na iUrządzenia, który miałby funkcje obecne standardowo w wielu urządzeniach innych firm. 1. Włączanie trybu drzemki w oparciu o akcelerometr - np. przez przełożenie telefonu na drugą stroną albo przez potrząśnięcie nim. 2. Ustawienie długości trwania drzemki (czasu, po którym znów uaktywnia się alarm). Czy istnieje jakaś aplikacja w AppStore, która to oferuje? Jest mnóstwo programów z wodotryskami jak pogoda czy wyciszanie muzyki używanej jako dźwięk alarmu, ale nie znalazłem jak dotąd programu spełniające te moje (niewygórowane przecież...) wymogi. Wątek "Naprawdę porządny budzik (akcelerometr i interwały)" został przeniesiony do właściwego tematu, plmax.

#1870 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:27

Sleep Cycle (nie pamiętam, czy razem czy osobno się to pisze). Będziesz zadowolony :) Ponieważ posiada te funkcjonalności, o których napisałeś + jeszcze inne fajne ;)

#1871 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:32

Jedyna wada tego programu to konieczność zostawiania telefonu pod ładowarką bo inaczej zanim nas obudzi to telefon się wyłączy.

#1872 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:56

Hm, ok, tylko ja: a) nie podłączam telefonu do ładowarki na noc, B) nie kładę go na łóżku, c) blokuję ekran. Czy ten program ma możliwość zwykłego budzenia (bez tego całego monitorowania)? Prawdę mówiąc, nie zawsze mogę sobie pozwolić na taki komfort, żeby telefon decydował, o której mogę wstać... Szukam, zwykłego prostego budzika, który pozwala na trochę więcej drzemki. ;-)

#1873 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 stycznia 2012 - 10:29

http://myapple.pl/ap...likacji___.html to jest temat, w którym poszukujemy aplikacji. Zamykam.

#1874 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 10:50

Szukam budzika na iUrządzenia, który miałby funkcje obecne standardowo w wielu urządzeniach innych firm. 1. Włączanie trybu drzemki w oparciu o akcelerometr - np. przez przełożenie telefonu na drugą stroną albo przez potrząśnięcie nim. 2. Ustawienie długości trwania drzemki (czasu, po którym znów uaktywnia się alarm). Sleep Cycle odpada, ponieważ: a) nie podłączam telefonu do ładowarki na noc, B) nie kładę go na łóżku, c) blokuję ekran. Jak widać potrzebuję zwykłego, prostego budzika, który pozwala na trochę więcej drzemki. ;-)

#1875 Beck

Beck
  • 237 postów
  • SkądUK

Napisano 10 stycznia 2012 - 23:24

Powtarzam pytanie: Szukam aplikacji w ktorej moglbym otworzyc pliki z pages czy worda i edytowac za pomoca stylusa.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych