Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1826 graxor

graxor
  • 26 postów
  • SkądKołobrzeg

Napisano 01 stycznia 2012 - 12:26

Czy jest jakiś program do monitorowania przesyłek kurierskich na iPhone? Tak jak "Gdzie jest moja paczka?" na Androida? :)

#1827 Dawidos

Dawidos
  • 568 postów

Napisano 01 stycznia 2012 - 13:04

Czy jest program, który nagrywa ekran iphone?

#1828 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 12:14

@up ScreenRecorder, DisplayRecorder. Poszukuję programu na iOS, który będzie w stanie sprawdzać położenie konkretnego tefonu z Androidem (telefon dziecka), do którego mam pełen dostęp. Jest taka możliwość?

#1829 magdi

magdi
  • 74 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 12:35

Poszukuję programu na iOS, który będzie w stanie sprawdzać położenie konkretnego tefonu z Androidem (telefon dziecka), do którego mam pełen dostęp. Jest taka możliwość?

Moze cos takiego: https://gdziejestdziecko.pl ?

#1830 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 12:41

Program nie ma być przeznaczony dla mnie, tylko dla mojego wujka, który korzysta z niemieckiej sieci komórkowej, więc podany przez Ciebie sposób chyba nie będzie działał. Poza tym lepiej byłoby, gdyby program do lokalizowania używał GPS, a nie danych sieci komórkowej, które mają być dla młodego posiadacza telefonu zablokowane. Mimo wszystko dziękuję za propozycję. :)

#1831 magdi

magdi
  • 74 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 13:13

Phone Tracker - probowalam, po udzielonej zgodzie na sledzenie pokazuje miejsca, ale czasem moze sie o kilka metrow pomylic

#1832 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:11

To ta aplikacja - App Store - Phone Tracker ? Zainstalowałem, ale pokazuje mi moją lokalizację niezależnie od wyszukiwanego numeru. Na telefonie, który ma być zlokalizowany też należy zainstalować tą aplikację?

#1833 olszak

olszak
  • 37 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 15:43

Chciałbym pogadać na moim iPhone'ie przez gadu gadu, ale ich oficjalna, mobilna wersja jest (jak dla mnie) do kitu. Czy doradziłby mi ktoś jakiś inny program w którym jest moduł do rozmowy przez gg? ;)

#1834 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 15:49

Mogę polecić Palringo.

#1835 dexfox

dexfox
  • 38 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 17:06

Witam, poszukuje aplikacji podobnej do ilocalis lecz darmowej, jakieś propozycje?

#1836 olszak

olszak
  • 37 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 18:32

Mogę polecić Palringo.

Możliwa jakaś inna alternatywa? :P

#1837 zalesq

zalesq
  • 11 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 stycznia 2012 - 22:58

Witam, potrzebuje pilnie najlepszego waszym zdaniem programu do scanowania na iphona 4. Wiem, że taki temat już istnieje ale z biegiem czasu zawsze pojawii się coś nowego. Także proszę polecić najlepszy jaki jest, nie ważne ile kosztuje. pozdraiwam Więc póki co znalazłem 2 interesujące pozycje: Scanner Pro oraz Turbo Scan. Co o tym sądzicie?

#1838 magdi

magdi
  • 74 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 08:53

To ta aplikacja - App Store - Phone Tracker ? Zainstalowałem, ale pokazuje mi moją lokalizację niezależnie od wyszukiwanego numeru. Na telefonie, który ma być zlokalizowany też należy zainstalować tą aplikację?

Nie, to nie jest ta aplikacja. Jest duzo fejkow w AppStore. Mialam na mysli ta app: App Store - Phone Tracker for iPhones

#1839 Lodilirian

Lodilirian
  • 50 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 03 stycznia 2012 - 15:28

Witam, czy jest jakiś program który pokazuję liczbę smsów jakie z danym numerem się wysłało? Pozdrawiam

#1840 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 01:07

Nie, to nie jest ta aplikacja. Jest duzo fejkow w AppStore. Mialam na mysli ta app: App Store - Phone Tracker for iPhones

Dzięki, sprawdzę gdy będę miał okazję. ;)

---------- Wpis dodano o 00:50 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:49 ----------

Witam, potrzebuje pilnie najlepszego waszym zdaniem programu do scanowania na iphona 4. Wiem, że taki temat już istnieje ale z biegiem czasu zawsze pojawii się coś nowego. Także proszę polecić najlepszy jaki jest, nie ważne ile kosztuje. pozdraiwam

Więc póki co znalazłem 2 interesujące pozycje: Scanner Pro oraz Turbo Scan. Co o tym sądzicie?

Korzystam z DocScanner'a i jestem w pełni zadowolony.

---------- Wpis dodano o 01:07 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:50 ----------

Witam, czy jest jakiś program który pokazuję liczbę smsów jakie z danym numerem się wysłało? Pozdrawiam

SMS Helper z Cydii spisuje się bardzo dobrze. ;)

Pozdrawiam

#1841 Wentylek

Wentylek
  • 2 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 12:21

Witam Czy ktoś mógłby mi polecić nawigację do pieszych wędrówek(głównie). Cena nie jest szczególnie istotnym elementem. Niezbędne cechy: - powinna działać w tle, czyli gdy zablokuję ekran i schowam iphona do kieszeni to ona cały czas powinna śledzić moje kroki, żebym nie musiał po każdym odblokowaniu ekranu musiał włączać od nowa. Chciałbym również uniknąć sytuacji że po odblokowaniu na nowo gps traci czas na wyszukanie pozycji - fajnie byłoby gdyby była opcja wracania po swoich śladach - coś takiego miała "zwykła" nawigacja garmina - na normalnej trasie miałaby służyć jedynie jako wsparcie dla nawigacji samochodowej

#1842 quantel

quantel
  • 290 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 stycznia 2012 - 14:03

Witam, Poszukuje aplikacji , która pomogła by mi zarządzać Ipad'em zdalnie z komputera, typu "apple remote desktop" - ard ma taką możliwość ale za pomocą plików bodajże xlm ale "nie widzi' pulpitu Ipada... - przywrócić system - backup - przesłać pliki Wszystko zdalnie... Tak jak wcześniej napisałem, komputer ma dostęp do Ipada zdalnie, nie w tej samej sieci...

#1843 kamil1114

kamil1114
  • 596 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 16:27

Proszę o pomoc w znalezieniu jakiejś ciekawej aplikacji odnośnie snowboardu i Dolomitów ;)

#1844 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 04 stycznia 2012 - 21:47

Witajcie Mam teraz koto w us appstore i w związku z tym mam pytanie - jakie ciekawe aplikacje dostępne są w usa, a u nas nie? co sobie ściągnąć? - Vevo już mam.

#1845 jabłko-fan

jabłko-fan
  • 205 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 22:36

MythBusters iPhone and iPod Touch edition - coś dla fanów Pogromców Mitów. Szkoda, że nie ma wa PL appstore:(

#1846 qulaa

qulaa
  • 38 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 stycznia 2012 - 17:14

Cześć, potrzebował bym właściwie dwóch aplikacji. 1) Mam dokument (albo w doc albo pdf). Posiada on luki w których chciałbym wstawić swój aktualny tekst ( datę, nazwę produktu). Do tego app musiałby posiadać opcje drukuj. Na kompie normalnie robię to w wordzie. Może jest taka aplikacja w której zaznaczam obszar, wyskakuje klawiatura i wpisuje tekst. Coś na wzór opcji jaka jest w Paint. Może być też jakikolwiek inny sposób wypełnienia tych pustych obszarów tekstem. 2) Aplikacja przez która otwieram swój dokument (jest on w excel`u) następnie klikam szukaj, wpisuje interesujący mnie wyraz następnie program zaznacza/wskazuje mi wiersz w którym jest szukane słowo. To najlepiej gdyby było na iPada Mam nadzieje, że sie coś znajdzie takiego bo szukam i nic interesującego nie ma. Najlepiej AppStore ale jak będzie to w cydi to też nie pogardzę :)

#1847 D3M0tywator

D3M0tywator
  • 11 postów

Napisano 05 stycznia 2012 - 20:26

Czy istnieje jakiś program do iPada2, który umożliwia płynne oglądanie filmów online (nie tylko na yt), np. z MegaVideo.? Zaświadczam, że nie chodzi mi o aplikacje, typu ipla, HBO Go. Chodzi mi o łatkę, która pozwala oglądać filmy na stronach www. Ściągnąłem MegaVideoHD, lecz tam są tylko angielskie filmy itp, więc nie mogę np. dawać siostrzeńcowi kreskówek do pooglądania.

#1848 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 05 stycznia 2012 - 20:57

Dziękuję, aplikacja została już zainstalowana i skonfigurowana, teraz pozostało sprawdzić ją w praktyce. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. ;)

#1849 napior1516

napior1516
  • 123 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 stycznia 2012 - 02:06

Szukam jakieś darmowej nawigacji po Polsce jest jakaś?

#1850 arcio_dr

arcio_dr
  • 17 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 14:21

Poszukuję odtwarzacza do muzyki z możliwością przyśpieszania i opóźniania odtwarzania

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych