Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#1776 Garom

Garom
  • 212 posts
  • SkądWrocław, Polska

Posted 07 December 2011 - 21:49

Witam. Czy ktos z Was spotkal sie z aplikacja czytajaca pulsometr POLAR T 31. Mam takowy ktory zakupilem wraz z komputerem do nurkowania GALILEO. Sprawdza sie bardzo fajnie ale teraz chcialbym go wykorzystac rowniez do treningu rowerowego. Potrzebuje aplikacji ktora pozwoli iPhonowi odczytywac wskazania pulsometru i np przetwarzac je. Znalazlem cos na stronie POLAR co nazywa sie VidaOne ale niestety nie czyta pulsometru. Z gory dziekuje za pomoc.

#1777 zibiksior

zibiksior
  • 25 posts

Posted 07 December 2011 - 22:15

Witam, poszukuje miernika internetu mobilnego na iPhone'a. Czy jest jakiś który pozwolił by na oglądanie która aplikacja ile danych pobrała oraz oczywiście miał podstawowe funkcje mierzenie całego ruchu oraz zerowania po przekroczeniu okresu rozliczeniowego itp. Najlepszy jaki udało mi się znaleźć i którego na razie używam to Data Usage lecz niestety nie posiada on możliwości oglądania pobranych danych przez poszczególne aplikacje. Pozdrawiam, Zibiksior

#1778 OskiKX85

OskiKX85
  • 193 posts
  • SkądSochaczew

Posted 08 December 2011 - 23:24

Witam, zakupiłem dzisiaj telewizor sharp lc60le635e i mam takie pytanie, czy da rade z iPada zrobić pilota WI-FI do niego?

#1779 iRaff

iRaff
  • 71 posts
  • SkądManchester UK

Posted 10 December 2011 - 22:40

Czy ktoś wie może o jakimś programie dla iPad 2 do tworzenia stron www? Dzięki za jakiekolwiek info .

#1780 Gaydar88

Gaydar88
  • 15 posts
  • SkądPrzeróżne miejscowości

Posted 13 December 2011 - 13:11

Hej, potrzebuje aplikacji, która za pomocą wbudowanego gpsa w iPhonie, iPadzie będzie mi pokazywała oprócz odległości, trasy na mapie również wysokości w jakim w danym momencie się znajdowałem, odkąd zamieszkałem w górach bardzo dużo sapceruje i przydałoby mi się do pewnych statystyk i różnych informacji. Miałem już taką aplikacje, że pokazywało mi na mapie dokładnie trasę jaką przebyłem i np jak najechałem palcem na dany punkt to pokazywało jaka to wysokość była. ALe nie pamiętam czy to było na iphone już czy na nokii jeszcze. Pomóżcie ! :)

#1781 czaku

czaku
  • 285 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 13 December 2011 - 13:41

@iRaff - aplikacja nazywa się koder

@Gaydar88 - też by mi się przydała taka funkcjonalność, jak coś znajdziesz napisz mi PM ;]

#1782 kamil1114

kamil1114
  • 596 posts

Posted 13 December 2011 - 21:46

Jakiś czas temu sprzedałem iphone 3GS ,ale przed sprzedażą zdążyłem wyciągnąć z telefonu plik sms.db i teraz potrzebuję odczytać kilka ważnych smsów z tamtego telefonu , a nie chcę tego pliku wgrywać na iphone'a 4S ,którego obecnie posiadam. Poszukuję jakiegoś sposobu/programu na odczytanie tych danych. Z tego co pamiętam już kiedyś próbowałem jakimś program wyciągnąć te informacje ,ale jeden był płatny i to bardzo drogi ,a inne nie działały.

#1783 krzychal

krzychal
  • 97 posts

Posted 14 December 2011 - 12:08

Witam, szukam dobrego programu do tworzenia grup w mejlarce. Jaki polecacie? Dziekuje.
Dodam iż chciałbym aby program mógł dodawać kontakt mejlowy tylko do grupy, a nie do kontaktów w telefonie. Nie potrzebuje setki nowych kontaktów tylko z adresem majlowym :)

Kilka przetestowalem i znalazlem: MailShot.

#1784 iRoland

iRoland
  • 13 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 14 December 2011 - 14:28

Witam, Jestem nowym użytkownikiem myapple.pl i nie zabardzo mogłem znaleźć odpowiedzi na mojue pytanie, więc mam nadzieję, że się nie powtarzam. Poszukuje na iPad'a 2 aplikacji podobnej do Publisher'a Microsoftu. Może nawet nie byc tak rozbudowane, głównie chodzi mi o możliwość tworzenia biuletynów czy też broszur. Z góry Dziękuję za ew. pomoc :-)

#1785 macieks72

macieks72

• 9873 posts

Posted 14 December 2011 - 15:03

Pages

#1786 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 posts

Posted 14 December 2011 - 18:51

Szukam aplikacji typu Pages z możliwością zmiany czcionki na mniejszą niż 9 pkt.

#1787 iRoland

iRoland
  • 13 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 15 December 2011 - 12:32

Witaj 'rmxprzemo' Polecam Office2HD, zakres rozmiaru czcionek to 6-72

#1788 DeeJayX69

DeeJayX69
  • 91 posts

Posted 15 December 2011 - 18:23

Witam, poszukuję aplikacji do skutecznej nauki kanji (uczę się japońskiego). Najlepiej jakby to była aplikacja na iPada i iPhone'a. Dobrze by było, jakbym znalazł w programie kolejność kresek, przykładowe złożenia i możliwość grupowania/wyszukiwania znaków. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

#1789 inspire

inspire
  • 136 posts
  • SkądPoland

Posted 15 December 2011 - 23:13

szukam aplikacji dzieki ktorej podbije bass lub wzbogaca dzwiek w piosenkach. Znacie taka?

---------- Wpis dodano o 23:13 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:07 ----------

badz dobry i fajny equalizer do iP

#1790 Elfisher

Elfisher
  • 45 posts
  • SkądLegnica

Posted 16 December 2011 - 14:53

szukam aplikacji, ktora wyswietli mi na zablokowanym ekranie okienko z notatka. znalazlem jedna, ale zmieniala tapete zablokowanego ekranu na wlasna z tekstem. ja chcialbym swoja tapete i notatke. jest cos takiego? iOS 5, bez jb

#1791 poli_x

poli_x
  • 347 posts

Posted 16 December 2011 - 19:20

A ja szukam aplikacji w której iPhone zmieni mi sie w nocna stacje dokujaca,mam stacje,jednak szukam programu który wyświetlał by mi godzinę i pogodę siedząc w docku,i pytanie z tym Związane,jak ustawić opcje żeby iPhone sam sie nie wygaszał.

#1792 MichaelR

MichaelR
  • 117 posts
  • SkądŁódź

Posted 16 December 2011 - 21:27

Cześć, Pamiętam że jak byłem posiadaczem PC to miałem na dysku program, który generował sygnał WI-Fi - tworzył hotspota aby móc udostępnić komuś połączenie bez konieczności udostępniania hasła do naszej domowej sieci. Niestety nazwy programu nie znam ale mam nadzieję, że podobna alternatywa jest również dla Maca. Czy ktoś o takiej aplikacji słyszał ?

#1793 stelurka

stelurka
  • 142 posts

Posted 17 December 2011 - 00:13

poszukuję czegoś co włączy mi flasha na iphone 4 soft 5,01 po jailbreaku, frash niestety nie działa :(

#1794 lutek14

lutek14
  • 256 posts

Posted 17 December 2011 - 12:22

Witam Poszukuje darmowej aplikacji dzieki ktorej mógłbym na zdjęciu dodać napisy i ew. Jakies symbole. Tylko jak mowie potrzebne mi to jest raz, więc nie chce kupować. Wersje lite badz free miłe widziane. Szukałem nie znalazłem. Pozdrawiam

#1795 Misiek92

Misiek92
  • 9 posts

Posted 17 December 2011 - 12:42

Poli_x: Alarm clock zawiera chyba wszystko to co potrzebujesz :) automatycznie jest ustawione, ze w przypadku, gdy urządzenie jest podpięte ma niegasnąc :) mój ipad służy właśnie jako zegarek z budzikiem przy łóżku. W nocy duże i czytelne cyfry to zbawienie :) Ja natomiast poszukuję aplikacji, która pozwoli mi na stworzenie jakoby sieci lan. Coś jakby odpowiednik hamachi na pc. Chodzi bowiem o to, bym mógł korzystać z vnc, a komputer nie ma przydzielonego pulicznego ip. Aplikacja na ipad2, choć nie wiem czy ma to jakieś znaczenie :) soft aktualny, bez jb (bo nie ma :/).

#1796 SindrePL

SindrePL
  • 10 posts

Posted 17 December 2011 - 20:59

Witam.
Poszukuję aplikacji... hmmm... jakby to nazwać.
Takich cząsteczek które przy dotknięciu palcu reagują na dotyk, przy dotknięciu dwóch reagują jeszcze inaczej itp.
Zamieszczam filmik z tą aplikacją.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=iRhKHsXOdKs]Najbardziej Wciągająca Aplikacja na iPada - YouTube[/url]
Tak wiem. Nazwa Uzu mówi sama za siebie. Ale jak wpisuję to w AppStore - Niestety wyskakują mi aplikacje do rysowania...
Prosiłbym o linka. (szukam bezpłatnej takiej aplikacji)
Z góry przepraszam jak podobne pytanie już tu padło

#1797 Loti

Loti
  • 801 posts
  • SkądWro

Posted 17 December 2011 - 21:07

przecież jest dostępna
Uzu for iPad on the iTunes App Store
1,5 E, to ekiwalent 2 bro, czy junkfooda.

#1798 eryk2233

eryk2233
  • 148 posts
  • SkądWrocław

Posted 18 December 2011 - 17:15

witam! Szukam ostatniego gg dla iphone 2g z 3.1.3. kiedys mialem,a teraz potrzebna wersja is4. Podrzuci ktos? żeby nie bylo,gg jest w wersji free :)

#1799 Elfisher

Elfisher
  • 45 posts
  • SkądLegnica

Posted 18 December 2011 - 22:00

@SindrePL
prosze bardzo:
Uzu for iPad on the iTunes App Store

#1800 czacha11

czacha11
  • 291 posts

Posted 19 December 2011 - 20:16

Szukam działającej aplikacji na iphone 3g 3.1.3 do darmowych sms-ów do sieci w polsce przez wi-fi

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users