Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1751 Xenosage

Xenosage
  • 118 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 01 grudnia 2011 - 18:26

Cóż, nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie tak więc postanowiłem zaryzykować i wypróbować movie player ECPlayer. Dla wszystkich poszukujących dobrego movie player'a mówię wprost - to jest to. Po pierwsze, aplikacja jest uniwersalna. Po drugie, odczytuje wszystkie rodzaje napisów (w tym moje ukochane .ass) bez większych problemów z wyświetlaniem. Po trzecie, nie wiem jak to wygląda w przypadku urządzeń poprzedniej generacji, ale na iPadzie 2 spokojnie można oglądać filmy 1080p, radzi sobie również z dźwiękiem AC3. Aplikacja jest ciągle rozwijana i wkrótce ma dojść także opcja wyświetlania z serwerów NAS etc... Dla zainteresowanych, przez cały tydzień jest teraz 30% obniżka na aplikację - kosztuje 1,50 juro.

#1752 Steam

Steam
  • 44 postów

Napisano 01 grudnia 2011 - 20:03

Wielkie dzięki Xenosage

#1753 myszkoo

myszkoo
  • 49 postów

Napisano 02 grudnia 2011 - 17:32

Szukam programu ktory pozwoli mi na obsluge komutera z poziomu iPhona pod windows 7.

#1754 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 02 grudnia 2011 - 18:06

Szukam programu ktory pozwoli mi na obsluge komutera z poziomu iPhona pod windows 7.

TeamViewer

---------- Wpis dodano o 18:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:00 ----------

Cóż, nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie tak więc postanowiłem zaryzykować i wypróbować movie player ECPlayer. Dla wszystkich poszukujących dobrego movie player'a mówię wprost - to jest to. Po pierwsze, aplikacja jest uniwersalna. Po drugie, odczytuje wszystkie rodzaje napisów (w tym moje ukochane .ass) bez większych problemów z wyświetlaniem. Po trzecie, nie wiem jak to wygląda w przypadku urządzeń poprzedniej generacji, ale na iPadzie 2 spokojnie można oglądać filmy 1080p, radzi sobie również z dźwiękiem AC3. Aplikacja jest ciągle rozwijana i wkrótce ma dojść także opcja wyświetlania z serwerów NAS etc...
Dla zainteresowanych, przez cały tydzień jest teraz 30% obniżka na aplikację - kosztuje 1,50 juro.

Płakać się chce, jak się czyta takie posty :/ Nie obrażaj ludzi tekstami w stylu "Cóż, nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie...".

http://myapple.pl/se...archid=18608298 !!!
http://myapple.pl/se...archid=18608200
http://myapple.pl/se...archid=18608272

#1755 Xenosage

Xenosage
  • 118 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 02 grudnia 2011 - 21:03

A mi płakać się chcę, że masz tak wybujałą wyobraźnię. Obraziłem Cię w jakiś sposób? Wytknąłem palcem w Twoim czy też czyimś innym kierunku, że jestem sfrustrowany tymże zachowaniem? Stwierdziłem tylko fakt, bowiem po naszych pytaniach (użytkownika Steam'a do którego się podpiąłem) nastąpiły inne, bez odpowiedzi na nasze. Z tego co wiem, od tego jest ten wątek - by pytać. Zaś topici typu "AVPlayer lub CineXPlayer jest najlepszy bo jest" nie interesują mnie, przerobiłem ich już trochę na innych forach. Poza tym, twoje linki nie działają.

#1756 lewandowsky

lewandowsky
  • 492 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 00:47

Widget translator.
Jak pewnie wielu z was wie, google zmieniło warunki korzystania zewnętrznych aplikacji z jego silnika do tłumaczenia języków. Spotkało to również popularny widget "Translator", który działał tak jak wbudowany widget "tłumacz" z tą różnicą, że tłumaczył także na język polski. Na windowsie 7 rozwiązałem podobny problem przechodząc na widget (gadget), który używa silnika "Bing!" od MS, nie mogę znaleźć podobnego do MAC OS. Czy ktoś z was znalazł już tego typu tłumacza?

#1757 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 03 grudnia 2011 - 18:45

szukam aplikacji na iPada która stworzy serwer na nim, tzn. coś jak TVMobili na Maca. Chciałbym żeby muzyka w iPadzie była widoczna jako serwer.

#1758 Xenosage

Xenosage
  • 118 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 03 grudnia 2011 - 18:53

Nie wiem czy coś w tym stylu pasuje... AirMusic - App Store - AirMusic

#1759 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 03 grudnia 2011 - 18:55

nie wiem czy będzie to działało tak jak ja chce. Na wiezy wyszukuje mi serwery - i tak jak mam TVMobili na macu i go widzi, tak chce żeby widziało iPada i muzykę na nim. Wtedy nie bede musiał włączać maca, bo muzyka będzie szła z iPada. Chyba program z DLNA będzie mi potrzebny.

#1760 SOEK

SOEK
  • 1 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 20:22

Szukam aplikacji, która pozwoli tak jak whats up porozumiewać się pomiędzy iPadem i iPhonem. Skype odpada. Pozdrawiam

#1761 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 03 grudnia 2011 - 21:44

SOEK, No a iMessage złe?

#1762 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 grudnia 2011 - 21:54

Szukam aplikacji, która pozwoli tak jak whats up porozumiewać się pomiędzy iPadem i iPhonem.

Skype odpada.

Pozdrawiam

iMessage, Gadu-Gadu, Palringo, Facebook Chat - milion tego typu programów jest.

#1763 Leeway

Leeway
  • 60 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 03 grudnia 2011 - 22:49

szukam aplikacji na MB do zabawy z kamera... motion fx dziala niestety tylko na lion-ie a ja posiadam snow leoparda... :(

#1764 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 04 grudnia 2011 - 14:22

Poszukiwania aplikacji - tutaj

#1765 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 grudnia 2011 - 17:33

szukam aplikacji na MB do zabawy z kamera... motion fx dziala niestety tylko na lion-ie a ja posiadam snow leoparda... :(

Photobooth?

#1766 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 04 grudnia 2011 - 22:51

A co to ma wspólnego z tym działem? To dział urządzeń z iOS i AppStore, a nie MacAppStore.

#1767 krzychal

krzychal
  • 97 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 09:46

Witam, szukam dobrego programu do tworzenia grup w mejlarce. Jaki polecacie? Dziekuje. Dodam iż chciałbym aby program mógł dodawać kontakt mejlowy tylko do grupy, a nie do kontaktów w telefonie. Nie potrzebuje setki nowych kontaktów tylko z adresem majlowym :)

#1768 Xenosage

Xenosage
  • 118 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 05 grudnia 2011 - 20:54

Wybacz Krzychal, ale nie pomogę :) Natomiast sam mam małe pytanko. Szukam konkretnej aplikacji (uniwersalnej bądź HD) do drukowania zdjęć/plików pdf itp... Tak, wiem że iOS posiada AirPrint, niestety nie jest on kompatybilny z moją drukarką (Canon Pixma MP495). Próbowałem także AirPrint Activator na OSX i łączenie się przez komputer, jednak i to nie zadziałało, poza tym to nie jest rozwiązanie. Aplikacja natywna Canona zaś pozwala tylko na drukowanie zdjęć.

#1769 Grzegorz Świątek

Grzegorz Świątek
  • 21 postów
  • SkądKalisz, PL

Napisano 06 grudnia 2011 - 23:06

witam, poszukuję aplikacji do przeglądania plików pakietu MS Office na iOS, a konkretnie iPhonie. pożądana cena: FREE z góry dzięki za pomoc

#1770 delgadur

delgadur
  • 233 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 13:06

Witam pytanie będzie dość ogólne i skierowane bardziej to płci pięknej naszego forum:) A wiec kupiliśmy mojej matce iPada na święta i teraz przydałoby się wgrać jakieś fajne aplikację i pytanie brzmi: Jakimi aplikacjami warto się zainteresować i każda kobieta powinna je mieć na swoim iPadzie :) Pomijam oczywiście programy typu Skype itp.

#1771 TesSiR

TesSiR
  • 88 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 15:47

delgadur fajne aplikacje do rysowania, np Sketchbook lub Adobe Ideas(tego używam), Weather HD zmieni Ci iPada w "stację meteorologiczną", a jeśli chodzi o gry to wszystkim dziewczynom jakie znam podobają się "OWOCKI!" czyli Fruit Ninja. A ja mam pytanie odnośnie słownika na iPhone'a. Potrzebuje słownik Polsko-Włoski, Włosko-Polski, najlepiej darmowy. Ważne jest to, żeby słówka były już w programie (wiadomo ile kosztuje połączenie internetowe w roamingu...).

#1772 qubuss

qubuss
  • 518 postów
  • SkądKońskie, PL

Napisano 07 grudnia 2011 - 16:39

witam poszukuję jakiegoś dobrego budzika aby miał możliwość intensywnego podgłaszania dzwonku a nie od razu z grubej rury na cały regulator jak w wbudowanym chyba ,że coś przeminąłem i jest taka funkcja @edit: oraz czy da się zmienić lockscreen bez żadnych modyfikacji iPhona

#1773 TesSiR

TesSiR
  • 88 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 16:53

qubuss Sleep Cycle to najlepszy budzik.

#1774 qubuss

qubuss
  • 518 postów
  • SkądKońskie, PL

Napisano 07 grudnia 2011 - 16:56

hmm obudzi mnie np o 4:25 żebym wstał do pracy ?? czy trzeba nastawiać również wbudowany ??

#1775 TesSiR

TesSiR
  • 88 postów

Napisano 07 grudnia 2011 - 17:06

to jest inteligentny budzik, możesz mu ustawić w zakresie ilu minut ma Cię obudzić, on wybierze najlepszą fazę snu do tego (czujnik ruchu mu w tym pomaga), do tego ma świetne sygnały. Jedynym minusem jak dla mnie jest to, że telefon musi być podłączony pod ładowarkę i nie obudzi Cię jeśli zablokujesz ekran. Działa to świetnie, od czasu jak mam tą aplikację to budzę się wyspany ; ) more info: Sleep Cycle

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych