Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1701 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 19 listopada 2011 - 19:30

A znacie może jakąś aplikację do kontrolowania i zarządzania obowiązkami szkolnymi? Wiecie, taką z planem zajęc, możliwością kontrolowania prac domowych, testami itp?
Dzwieczny będę.

Dzięki za iDzienniczek ale znalazłem coś lepszego. Jak by ktoś był zainteresowany to polecam:
iStudiez (wersja Lite spokojnie wystarcza moim zdaniem) albo
myHomework (darmowa ale uboższa, aczkolwiek też niezła)

#1702 młodywafel

młodywafel
  • 6 postów
  • SkądMiędzyrzecz

Napisano 19 listopada 2011 - 21:55

witam poszukuje aplikacji która pozwoli używać ipada2 jako zeszytu ,przy użyciu rysika i pisma ręcznego

#1703 grrzesiek

grrzesiek
  • 65 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 listopada 2011 - 22:21

witam poszukuje aplikacji która pozwoli używać ipada2 jako zeszytu ,przy użyciu rysika i pisma ręcznego

Polecam : Penultimate :)

#1704 karas2002

karas2002
  • 308 postów
  • SkądWilkasy

Napisano 20 listopada 2011 - 11:41

Witam pytałem czy Yanosik czy Navatar i nikt nie odpowiedział, dziś dodam Nike+ GPS czy miCoach? Z góry dzięki.

#1705 QUAD

QUAD
  • 42 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 13:21

Witam Czy istnieje jakiś, najlepiej darmowy, program do wysyłania SMS-ów z iPada ? głównie do play i orange

#1706 wooofer

wooofer
  • 3 postów

Napisano 20 listopada 2011 - 22:29

Witajcie, Jest na rynku fajny program który przerabia (czyta do pliku mp3) pliki PDF. Niestety (stacjonarny czytaj na kompa i w dodatku tylko na windowsa ;-( ) Jest to fantastyczne rozwiązanie dla mnie (osoby często podróżującej która w tym czasie mogłaby słuchać książek, artykułów itp.). Czy istnieje coś takiego na iPhona? (tzn. program który czytałby pliki np. PDF lub doc? Pozdrawiam,

#1707 Skoczek135

Skoczek135
  • 45 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 13:51

Poszukuje apps do nauki słowek z angielskiego. Wpisuje sobie nowe slowka i on robi mi testy po 20 pytań ? Albo coś takiego do nauki słowek, intuicyjnego i szybkiego w obsłudze.

#1708 franex

franex
  • 72 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 16:18

Zobacz Mental Case Flashcards HD (działa też na iPhone).
App Store - Mental Case Flashcards HD

Jeśli nie, proponuję wpisać w wyszukiwarce „SAT Flashcards”.

#1709 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 22 listopada 2011 - 11:42

Szukam orogramu do odtwarzania filmow z itunes za napisami pl na iPada2 najlepiej za free

#1710 CrystalDyst23

CrystalDyst23
  • 109 postów

Napisano 22 listopada 2011 - 14:54

Byla kiedyś taka aplikacja dzieki której po zrobieniu zdjęcia pokazywała czcionkę jaką został/ło napisane zdanie lub wyraz. Zna ktos może? Edit: Dzięki Mirko791! App - WhatTheFont

#1711 Ilicz666

Ilicz666
  • 375 postów
  • SkądPoznań

Napisano 22 listopada 2011 - 23:34

Mam pytanie czy program av player hd na ipada pozwoli mi oglądać wiemy w formacie rmvb divix itp?

#1712 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 23 listopada 2011 - 14:36

Poszukuje jakiegoś App'a lub innej możliwości blokowania konkretnych stron www w przeglądarce safari na iPadzie. Nie mam jailbreaka.

#1713 karas2002

karas2002
  • 308 postów
  • SkądWilkasy

Napisano 23 listopada 2011 - 16:13

Widzę, że na poprzednie pytania nikt nie odpowiedział, więc mam nowe ;) Istnieje jakaś aplikacja, która przykładowo co 5 min robi zdjęcie? I później możemy to w fajny po-klatkowy film złożyć. Znajomy, znajomego ma coś takiego w telefonie, ale nie wiem jakim...

#1714 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 listopada 2011 - 18:26

Poszukuje jakiegoś App'a lub innej możliwości blokowania konkretnych stron www w przeglądarce safari na iPadzie. Nie mam jailbreaka.

Appstore nie oferuje aplikacji ingerujących w system.

#1715 Labilador

Labilador
  • 64 postów

Napisano 23 listopada 2011 - 18:49

Witam, Czy mogłby ktoś mi podać nazwę apkiacji, która byłaby licznikiem danych sieci komórkowej 3G? Bo właśnie zakupiłem iPhone'a 4S, ale niestey internet mam ograniczony, a nie chciałbym go przekroczyć. W miarę możliwości wolałbym, aby ta aplikacja była darmowa (no chyba że nie ma żadnej darmowej). Przepraszam z góry za moje "lenistwo", ale wizja przekopywania prawie 150 stron tego tematu, toszkę mnie przeraziła. ;) Dziękuję z góry. :)

#1716 papaj122

papaj122
  • 82 postów
  • SkądKołobrzeg / Wrocław / Dublin

Napisano 23 listopada 2011 - 19:23

Zobacz na DataControl obsluguje 3g i wifi

#1717 Labilador

Labilador
  • 64 postów

Napisano 23 listopada 2011 - 20:11

Uhh, a nie ma nic za free? :>

#1718 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 23 listopada 2011 - 22:55

Stary, patrzyłeś tam dokładnie? 2 dolce, nie 20.

#1719 Labilador

Labilador
  • 64 postów

Napisano 24 listopada 2011 - 08:14

No, ale najpierw musiałbym skofigurowac sobie kartę. Ogólnie to znalazłem aplikację pod nazwą "iCare Orange" i jest ok. ;) Ale i tak, dzięki za pomoc. :)

#1720 velchinaski

velchinaski
  • 329 postów
  • SkądNowa Alexnadrya

Napisano 24 listopada 2011 - 10:11

Czy jest aplikacja ktora rozpakuje mi sciagnieta muzyke z neta i doda do odtwarzacza muzyki w ipad ? Bo jak na razie moge sluchac tylko prze chwile po zamknieciu strony skad pobralem plik nie mam go nigdzie na dysku.Uzywam iZip ale nie zapisuje mi nigdzie tych plikow ???

#1721 m_gol

m_gol
  • 5 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 listopada 2011 - 17:57

Najlepszy słownik angielsko-angielski na iPhone'a (Oxford czy Longman?)

Hej,

stwierdziłem, że przydałby mi się porządny słownik angielsko-angielski na mojego iPhone'a 4. W domu używam papierowego Oxford Advanced Learner's Dictionary i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie mam dużego doświadczenia ze słownikami Longmana, ale moja siostra, studiująca anglistykę twierdzi, że są gorsze.

I teraz kwestia aplikacji. Po przejrzeniu wielu możliwości, ograniczyłem się do tych dwóch słowników:
[url=http://itunes.apple.com/pl/app/oxford-advanced-learners-dictionary/id442911228]App Store - Oxford Advanced Learner’s Dictionary, 8th edition[/url]
[url=http://itunes.apple.com/pl/app/longman-dictionary-contemporary/id316133247]App Store - Longman Dictionary of Contemporary English -5th[/url]

Słownik Longmana powstał już jakiś czas temu, ma wiele opinii i jest uaktualniany. Za to oksfordzka wersja jest dość świeża. Niestety nie ma możliwości przetestowania aplikacji przed kupieniem, a nie chcę robić jailbreaka i piracić specjalnie po to, by się przekonać, który słownik bardziej by mi pasował. (no chyba że się zrobię bardzo zdeterminowany...)

Jakieś pomysły? Gdyby ktoś był w stanie skierować mnie choćby do jakiejś recenzji wideo, gdzie mógłbym obejrzeć aplikacje w akcji...

Z góry dzięki za pomoc.

#1722 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 listopada 2011 - 18:06

No, ale najpierw musiałbym skofigurowac sobie kartę. Ogólnie to znalazłem aplikację pod nazwą "iCare Orange" i jest ok. ;)

Ale i tak, dzięki za pomoc. :)

Nic sobie nie musisz konfigurować. Albo debetowa ale GiftCard. Proponuję to drugie. Testowałeś już ten iCare Orange bo podobno jest do d**y i nic się nie da na tym zrobić...

#1723 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 24 listopada 2011 - 23:54

@ m_gol Ja bym się nie zastanawiał. Tylko Oxford. Z resztą miałeś do czynienia z OALD i jesteś zadowolony więc nie wiem nad czym się zastanawiasz. BTW razem z żoną jesteśmy anglistami i mamy na półce wiele słowników... i tylko jedne z Longmana ;)

#1724 tayer

tayer
  • 42 postów

Napisano 25 listopada 2011 - 05:39

Poszukuję aplikacji która po podłączeniu pod usb będzie powodowała pojawienie się w moim maku dodatkowego dysku jak np. pendrive. Szukam dziś cały dzień i nic... i 2 bardzo ważna sprawa, potrzebuję aplikacji do przeglądania katalogów na iPhone. Coś w stylu findera na maku ale na samego iphona. Problem tkwi w tym że ściągnołem sobie nawigację satelitarną, była kiepska i ją usunąłem. Ale w iphone pozostał jakiś dziwny plik o wielkości prawie 2GB i nie mogę go usunąć w żaden sposób. Przez cydie ściągnąłem fajny programik iFile i znalazłem ten plik ale nie było opcji żeby usunąć :/ Zapewne musiałbym zapłacić 10 $ za to żeby zrobić tę 1 rzecz. Bo tylko do tego mi jest potrzebny. Proszę o pomoc...

#1725 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 25 listopada 2011 - 14:41

@tayer:

Appstore nie oferuje aplikacji ingerujących w system.

Zapytaj w dziale cydii

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych