Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#1476 theuntouchable

theuntouchable
  • 6 posts

Posted 20 September 2011 - 17:36

w tv guide jest komunikat: 'w zasadzie to rownolegle w AppStore ukazaly sie dwie aplikacje wydawane przez duzych graczy (...)' i to jest powodem zamkniecia aplikacji. OK. moje pytanie jest takie: wiem ze jedna z tych aplikacji jest od WP, ale niezbyt mi odpowiada. czy ktos wie jak nazywa sie drugi polski app z programem tv? niestety nie moge znalezc, a licze, ze bedzie lepszy od WP. pozdrawiam

#1477 kermadec82

kermadec82
  • 2 posts
  • SkądBetzdorf, DE

Posted 20 September 2011 - 19:51

Witam serdecznie wszystkich. Bardzo pilnie poszukuje dobrego słownika PL-DE i opinii o nim. Na razie znalazłem tylko Langenscheid i Pons przy czym Pons wcale nie jest skomentowany, a Langenscheid ma dwie wersje i nie wiem co wybrać. Może macie jakieś propozycje i uwagi? Pozdrawiam PS. A może ktoś wie czy iLeksyka wyjdzie w wersji PL-DE?

#1478 ubczan

ubczan
  • 5 posts

Posted 20 September 2011 - 21:11

Witam poszukuje jakiejs dobrej aplikacji do czytania książek w której znajde do pobrania również polskie książki/lektury Z góry Thx.

#1479 Endi

Endi
  • 414 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 September 2011 - 21:20

Witam poszukuje jakiejs dobrej aplikacji do czytania książek w której znajde do pobrania również polskie książki/lektury

Z góry Thx.

iBooks

#1480 ubczan

ubczan
  • 5 posts

Posted 20 September 2011 - 21:53

znalazlo mi polskie książki lecz po angielsku da się to jakoś zmienic??

#1481 dyszek

dyszek
  • 36 posts

Posted 20 September 2011 - 22:12

Witam. Czy ktos mogłby mi podesłac jesli posiada aplikacje legialive.ipa (legionisci.ipa)? nie moge sciagnac z appstore gdyz jestem zarejestrowany na Ameryke :/ byłbym bardzo wdzieczny. oficjalny link: Legia Warszawa na iPhone | iPhoneGuru.pl z gory dziekuje za pomoc

#1482 pzengota

pzengota
  • 14 posts

Posted 20 September 2011 - 22:34

Szukam equalizer'a do iPhone 4.

#1483 Bomberek

Bomberek
  • 179 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 September 2011 - 00:04

Bluetooth - sposób na szybki on /off??? Czy jest jakiś programik ,którym można szybko włączyć Bluetooth on/off bez wchodzenia do General/Bluetooth itp. Wiem ,że widgetów nie ma ale może coś co by tą prostą funkcję włączać?

#1484 skc

skc
  • 925 posts

Posted 22 September 2011 - 00:31

Bluetooth - sposób na szybki on /off???

Czy jest jakiś programik ,którym można szybko włączyć Bluetooth on/off bez wchodzenia do General/Bluetooth itp. Wiem ,że widgetów nie ma ale może coś co by tą prostą funkcję włączać?

Jeśli masz JB to SBSettings.

#1485 Bomberek

Bomberek
  • 179 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 September 2011 - 10:00

Nie , nie mam JB

#1486 DeanDesign

DeanDesign
  • 201 posts
  • SkądWars i Sawa

Posted 22 September 2011 - 13:53

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Zapewne dostanie mi się pouczeniem do czego służy opcja szukaj. Ale do rzeczy. Aplikacja z App Store lub nie koniecznie, w której będę mógł zapisywać wszelkie dane na temat samochodu. Coś na zasadzie notatnika, kiedy była wymiana oleju czy innych rzeczy. Wiem, że mogę posłużyć się zwykłym notatnikiem, lecz może jest do tego jakaś aplikacja z interfejsem, która będzie mi przypominać o wymianie oleju, filtrów czy innych zużywających się podzespołów w samochodzie. Samochód Audi, jeśli to ma znaczenie. Zna ktoś coś takiego? Dzięki z góry za pomoc!

#1487 Uqussin

Uqussin
  • 9 posts

Posted 23 September 2011 - 07:46

Cześć, Szukam aplikacji na iPada podobnej do Microsoft office Excel, czyli robienie tabel i uzupelnianienich słowami lub numerami. Pozdrawiam.

#1488 skc

skc
  • 925 posts

Posted 23 September 2011 - 11:49

Cześć,

Szukam aplikacji na iPada podobnej do Microsoft office Excel, czyli robienie tabel i uzupelnianienich słowami lub numerami.
Pozdrawiam.

Numbers w appstore.

#1489 trocu

trocu
  • 770 posts

Posted 23 September 2011 - 12:31

Nie , nie mam JB

To pozostaje Ci żmudne włączanie BT przez ustawienia

#1490 07radek

07radek
  • 44 posts

Posted 23 September 2011 - 15:41

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Zapewne dostanie mi się pouczeniem do czego służy opcja szukaj.
Ale do rzeczy. Aplikacja z App Store lub nie koniecznie, w której będę mógł zapisywać wszelkie dane na temat samochodu.
Coś na zasadzie notatnika, kiedy była wymiana oleju czy innych rzeczy. Wiem, że mogę posłużyć się zwykłym notatnikiem, lecz może jest do tego jakaś aplikacja z interfejsem, która będzie mi przypominać o wymianie oleju, filtrów czy innych zużywających się podzespołów w samochodzie.
Samochód Audi, jeśli to ma znaczenie.
Zna ktoś coś takiego? Dzięki z góry za pomoc!

Road Trip

#1491 mosiek95

mosiek95
  • 413 posts
  • SkądWadowice

Posted 25 September 2011 - 08:49

Witam , mam pytanie. Potrzebuje program do nagrywania głosu na iPadzie. Najlepiej darmowy Mam kupiony GrandeBoard Ale tam chyba można tylko do 30sec nagrywać głos. I potrzebuje potem zrzucić ten nagrany dźwięk na kompa. Będzie taka możliwość? Nie mam JB. Pozdrawiam Artur

#1492 merdes

merdes
  • 82 posts
  • SkądPL

Posted 25 September 2011 - 09:31

Witam, Poszukuję programu który ściągnie mi całą playliste z youtube i przekonwertuje na audio. Piosenek jest tam bardzo dużo i wklejanie każdego linku byłoby czasochłonne.

#1493 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 September 2011 - 21:06

Free Studio Manager

#1494 damian987

damian987
  • 72 posts

Posted 25 September 2011 - 21:37

Poszukuję aplikacji na iPhone 4.3.5 która przeniesie (skopiuje) plik video do swoich danych a następnie zabezpieczy je hasłem (bądź też wejście do tej aplikacji będzie przez hasło). Coś takiego jak privatephoto ze zdjęciami. Potrzebuję zabezpieczyć kilka plików wideo, tych co wrzuciłem do aplikacji iPod przez iTunes. PS. Chodzi mi o to, aby pliki były szyfrowane tzn po podłączeniu do kompa czy utracie iPhone nikt nie zobaczył prywatnych danych w żaden sposób.

#1495 Uqussin

Uqussin
  • 9 posts

Posted 26 September 2011 - 07:56

Szukam aplikacji podobnej do ipla, na iPada, z której będę mógł pobierać seriale za darmo, cos w tym stylu jak ipla, tylko żeby te seriale tam to żeby były one zagraniczne, bo w ipla same polskie. Chodzi mi przedewszystkim o to ze będę mógł je zapisac wntej aplikacji na iPadzie i oglądać te zapisane będąc nie połączony z internetem, i żeby te seriale były po polsku lub chociaż napisy polskie. Pozdrawiam

#1496 papolak

papolak
  • 12 posts

Posted 26 September 2011 - 15:31

Szukam aplikacji Szukam aplikacji, a dokładnie kalkulatora. Z takimi funkcjami: podstawowymi, potęgowanie, ułamki itp. Dzięki za pomoc

#1497 trocu

trocu
  • 770 posts

Posted 26 September 2011 - 16:06

Nie wiem czy wiesz, ale systemowy kalkulator po przekręceniu telefonu staje się nieco bogatszy w opcje. Jeśli wciąż nie wystarcza to może coś takiego?

#1498 papolak

papolak
  • 12 posts

Posted 26 September 2011 - 16:44

Jest bogatszy w opcje ale tego niestety nie ma. Zaraz zobacze jak działa to co mi podesłałeś. Mam nadzieje że nie zmarnuje 2$ xD

---------- Wpis dodano o 17:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:15 ----------

A jak się go używa ? :D

#1499 merdes

merdes
  • 82 posts
  • SkądPL

Posted 26 September 2011 - 21:58

Free Studio Manager

tylko .exe albo crossover... a coś bez cudowania?

#1500 Fifty-50

Fifty-50
  • 3314 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 September 2011 - 14:16

tylko .exe albo crossover... a coś bez cudowania?

Tożto jest normalny program. O co Ci chodzi?

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users