Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#1001 Fiord_xD

Fiord_xD
  • 33 postów

Napisano 05 maja 2011 - 17:46

prosze o pomoc bo chyba ze starosci nie moge sobie przypomnieć programu do wychwytywania okazji ( przeceny ,promocje ) programow-gier w appstore

Pandora Box chyba jest najlepsza.

#1002 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 05 maja 2011 - 17:57

prosze o pomoc bo chyba ze starosci nie moge sobie przypomnieć programu do wychwytywania okazji ( przeceny ,promocje ) programow-gier w appstore

AppShopper
Program pozwala śledzić aplikacje, oznaczać, które już posiadamy. Synchronizuje się ze stroną www, na której także można przeszukiwać aplikacje. AppShopper może powiadamiać o promocjach, czy też aplikacjach na które polujemy za pomocą powiadomień Push oraz emaila. Wspiera aplikacje dla iOS oraz Mac.

#1003 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 postów

Napisano 05 maja 2011 - 18:24

Bardzo dziękuje za pomoc Pozdrawiam

#1004 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 05 maja 2011 - 20:24

Witam, szukam programu umożliwiającego nakładanie masek/warstw. Na komputerze kiedyś bawiłem sie photoshopem, szukam odpowiednika na ipad'a

Dołączona grafika

#1005 iplay

iplay
  • 4 postów

Napisano 05 maja 2011 - 22:56

Przeczytałem cały temat od początku do końca i mimo iż wiele pytań takich samych (bądź podobnych) padło to nikt na nie - nie odpowiedział. Więc ponawiam pytanie: Czy jest program, który w trakcie połączenia nagrywa rozmowę? Prowadzi statystyki, info itd. itp. ?

#1006 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 maja 2011 - 09:38

Przeczytałem cały temat od początku do końca i mimo iż wiele pytań takich samych (bądź podobnych) padło to nikt na nie - nie odpowiedział.
Więc ponawiam pytanie:
Czy jest program, który w trakcie połączenia nagrywa rozmowę? Prowadzi statystyki, info itd. itp. ?

W appstore raczej czegoś takiego nie znajdziesz

#1007 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 maja 2011 - 15:13

Przeczytałem cały temat od początku do końca i mimo iż wiele pytań takich samych (bądź podobnych) padło to nikt na nie - nie odpowiedział.
Więc ponawiam pytanie:
Czy jest program, który w trakcie połączenia nagrywa rozmowę? Prowadzi statystyki, info itd. itp. ?

Nie ma takiego czegoś, ponieważ jest to nielegalne. Kiedyś był całkiem spory temat na ten temat i wyszło na to, że nie można nagrywać rozmów i nie ma programów do ich nagrywania.

#1008 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 06 maja 2011 - 16:23

Witam, szukam programu umożliwiającego nakładanie masek/warstw. Na komputerze kiedyś bawiłem sie photoshopem, szukam odpowiednika na ipad'a

Polskie Artstudio albo popularne Brushes.

#1009 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 06 maja 2011 - 19:38

Nie ma takiego czegoś, ponieważ jest to nielegalne. Kiedyś był całkiem spory temat na ten temat i wyszło na to, że nie można nagrywać rozmów i nie ma programów do ich nagrywania.

Absurd kolego, dlaczego na symbiana jest co najmniej 5 programow do nagrywania wszystkich rozmow ?
ZTCW nie ma takiej aplikacji na iphone'a, gdyz apple swietnie zabezpieczyl telefon na te ewentualnosc. Zastanawia mnie tylko czemu nikt sie nie chce do tego przylozyc i zlamac te zabezpieczenie. Taki program bylby z pewnoscia hitem oczywiscie nie w Appstore tylko pewnie w cydii.

#1010 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 06 maja 2011 - 22:20

Absurd kolego, dlaczego na symbiana jest co najmniej 5 programow do nagrywania wszystkich rozmow ?
ZTCW nie ma takiej aplikacji na iphone'a, gdyz apple swietnie zabezpieczyl telefon na te ewentualnosc. Zastanawia mnie tylko czemu nikt sie nie chce do tego przylozyc i zlamac te zabezpieczenie. Taki program bylby z pewnoscia hitem oczywiscie nie w Appstore tylko pewnie w cydii.

Więc "kolego", to jest nielegalne (mówiąc bardzo ogólnikowo), a AppStore nie ma czegoś takiego, bo AppStore posiada system weryfikacji aplikacji. Na Symbiana (jak i pewnie na inne platformy) są takie aplikacje, bo tam takiego systemu nie ma i można napisać co się tylko podoba. Zobacz, że np. BlackBerry też nie pozwala na nagrywanie rozmów. Po części ze względów bezpieczeństwa, po części ze względów prawnych.
Co do Cydii, nie mam pewności, ale wydaje mi się, że taka aplikacja tam była. Być może nie w domyślnych źródłach.

#1011 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 maja 2011 - 13:22

Co do Cydii, nie mam pewności, ale wydaje mi się, że taka aplikacja tam była. Być może nie w domyślnych źródłach.

Owszem była, ale z tego co wiem została usunięta.

#1012 kal8

kal8
  • 195 postów

Napisano 08 maja 2011 - 20:01

Poszukuję programu typu "to do" na iPada, dzięki któremu będę mógł również wklepywać zadania z poziomu przeglądarki na komputerze w pracy przez odpowiednią stronę.

#1013 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 09 maja 2011 - 02:56

Poszukuję programu typu "to do" na iPada, dzięki któremu będę mógł również wklepywać zadania z poziomu przeglądarki na komputerze w pracy przez odpowiednią stronę.

GeeTask Lite, Standard, Pro
Synchronizuje się z zadaniami Google, współpracuje z kalendarzem Google.

#1014 nostri

nostri
  • 559 postów
  • SkądOxapampa, PE

Napisano 09 maja 2011 - 05:00

Witam, poszukuje aplikacji, która po uruchomieniu będzie zapisywała moją trasę. Tak żebym wieczorkiem mógł sprawdzić np. ile kilometrów dziennie przeszedłem i gdzie byłem

paths , motionx gps

#1015 Tony

Tony
  • 187 postów

Napisano 09 maja 2011 - 12:28

Witam, Poszukuję słownika polsko niemieckiego offline, moze byc platny. Z gory dzieki za odpowiedz, Pozdrawiam

#1016 nostri

nostri
  • 559 postów
  • SkądOxapampa, PE

Napisano 09 maja 2011 - 14:10

Witam,
Poszukuję słownika polsko niemieckiego offline, moze byc platny.

Z gory dzieki za odpowiedz,
Pozdrawiam

WeDict pro , do tego sciagniesz duzo slownikow ( np. ang , pol , niem , hiszp , scrabble , ortogr )

#1017 Tony

Tony
  • 187 postów

Napisano 10 maja 2011 - 10:40

Ok, poradzilem sobie, dzieki bardzo.

#1018 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 10 maja 2011 - 10:55

Polskie Artstudio albo popularne Brushes.

Art studio mi nie podeszło, nie wiele wspólnego ma z tym o co mi chodziło, przenikanie zdjęć a taki efekt co pokazałem to coś innego. Dużo darmowych programów ma lepszy interfejs od tego,zatem przyjemniej się pracuje, szkoda kasy wg mnie na niego było. :mad:

#1019 BlueRay

BlueRay
  • 134 postów
  • SkądTychy

Napisano 11 maja 2011 - 20:33

Poszukuję jakiegoś dobrego translatora, który nie potrzebuje dostepu do internetu

#1020 GrOcAL

GrOcAL
  • 4 postów

Napisano 12 maja 2011 - 12:43

Poszukuję bardzo dobrego, prostego w obsłudze jak i darmowego czytnika RSS.

#1021 MacieIKS

MacieIKS
  • 88 postów
  • SkądPL

Napisano 14 maja 2011 - 06:46

Witam, poszukuję programu nawigacyjnego "na wodę" rejony Adriatyku. Zależy mi aby program miał już w sobie mapy morskie, bądź gotowe do ściągnięcia na PC. Oczywiście dodatkowo aby wyświetlał pozycję, prędkość - wszystko to co nawigacja powinna zawierać :). Idealnym dla mnie programem byłby MotionX GPS HD, lecz niestety on używa 3G. A tam gdzie się wybieram - Chorwacja i okolice, słabo z zasięgiem 3G. Oczywiście ktoś mi napiszę to kup sobie navi morskie, owszem mam Garmina wraz z mapami Bluechart g2 vision (i tu też się zastanawiam czy nie mógłbym użyć tych plików z BC g2 v ? one są w formacie IMG i jest ich kilkaset). Aha i jeszcze program nr2. Nawigacja "w góry" czyli żebym mógł przeglądać szlaki na dużym ekranie w górach (podczas postoju w schronisku etc) beż używania 3G. MotionX również byłby świetny no ale to 3G... Mapy albo zawarte albo do ściągnięcia na PC. Głównie chodzi mi o Polskę, niż inne kraje UE :) Pozdrawiam

#1022 paczor

paczor
  • 13 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 14 maja 2011 - 07:00

Digits Calculator for iPad + iPhone firmy Shift. Można sobie obliczenia zapisywać i drukować.

#1023 szymek6786

szymek6786
  • 30 postów

Napisano 14 maja 2011 - 13:31

Witam, poszukuje jakichś śmiesznych aplikacji, szpanerskich :P Mam kilka, typu iBeer, iSteam, jakaś tam zapalniczka, ale szukam jeszcze, prosze o pomoc.

#1024 myszkoo

myszkoo
  • 49 postów

Napisano 14 maja 2011 - 16:09

Orientuje się ktoś może czy istnieje aplikacja dodająca equalizer do Ipoda? W ustawieniach można zmienić jedynie w korekcji dźwięku na np: R&B, Rock a ja chciałbym manualnie ustawić bas, sopran itd. Zainstalowałem aplikacje "EQu - the quality equalizer" jest dość dobry lecz czasem dźwięk się przycina i przede wszystkim działa jako oddzielny odtwarzacz. Mam 3gs po JB

#1025 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 14 maja 2011 - 17:52

Witam Czy jest jakaś przeglądarka na iPhone, iPad która posiada tak jak Google Chrome na Mac tłumaczenie stron?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych