Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#901 lukaskil

lukaskil
  • 87 postów

Napisano 30 marca 2011 - 11:33

Poszukuję polskich gazet motoryzacyjnych na iPada, coś w stylu Newsweeka tylko o tematyce związanej z samochodami i motocyklami. Oczywiście koniecznie po polsku. Zależy mi na tym aby to nie był prymitywnie zeskanowany PDF, żebym mógł kupować magazyn z poziomu ipada.

#902 wookie85

wookie85
  • 33 postów

Napisano 30 marca 2011 - 13:11

Szukam na iPada - aplikacja wspolpracuja z aparatem przez kabel USB - bezposredni zrzut z karty po wykonaniu zdjecia ( sprzet Nikona D700 ). Niestety na grip wifi mnie nie stac.

#903 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 30 marca 2011 - 13:17

Szukam przegladarki, ktora obsluguje flash (jakiejs innej niz skyfire) znacie jakas, bo przeszukalem wszystko i nic?

iSwifter

#904 ciekawski

ciekawski
  • 1 100 postów

Napisano 30 marca 2011 - 15:20

iSwifter

no wlasnie, ale on nie jest na iphone, only ipad, no chyba musze zostac przy skyfire...

#905 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 30 marca 2011 - 15:39

nie napisałeś ;). W takim razie o żadnej innej mi nic nie wiadomo.

#906 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 30 marca 2011 - 15:51

Szukam na iPada - aplikacja wspolpracuja z aparatem przez kabel USB - bezposredni zrzut z karty po wykonaniu zdjecia ( sprzet Nikona D700 ). Niestety na grip wifi mnie nie stac.

gdzieś kiedyś czytałem o karcie sd wifi - może są też takie cf...

#907 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 postów
  • SkądBiała Podlaska

Napisano 31 marca 2011 - 14:06

Szukam aplikacji do odtwarzania filmów na iPhone. Najbardziej interesuje mnie avi + napisy. Oplayer jest fajny, ale są reklamy. Szukam czegoś z możliwością, odczytu napisu z zew. pliku. Najlepiej darmowy, albo jak najtańszy.

#908 sherif

sherif
  • 4 postów

Napisano 31 marca 2011 - 18:03

Poszukuje coś podobnego do matrix music pad,bo w tej aplikacji niestety dźwięk mi nie działa.

#909 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 31 marca 2011 - 18:29

Cześć. Bardzo proszę o polecenie mi jakiejś fajnej pogodynki na IP 3G 4.1. Dodam że fajnie by było aby na zablokowanym ekranie wyświetlała pogodę. Tak jak to jest w przypadku tych telefonów HTC. Bardzo mi się to podoba. A i jeszcze żeby ten zegarek wyglądał jak w HTC ;-) Telefon oczywiście po JB. Bardzo proszę o propozycję :]

#910 euridic

euridic
  • 34 postów

Napisano 31 marca 2011 - 19:12

Czesc, szukam aplikacji w której mogłabym wpisać co dziś jadłam/niekoniecznie muszą być kalorie czy jakiś licznik, lub coś podobnego. Najlepiej darmowa.

#911 Burza

Burza
  • 35 postów

Napisano 01 kwietnia 2011 - 00:35

Szukam app NA IPADA z drinkami. To była taka BAAAARDZO obszerna baza drinków zawierająca informacje o szklankach itp. HELP! Nie mogę się jej doszukać a gdzieś widziałem.

#912 lukaskil

lukaskil
  • 87 postów

Napisano 01 kwietnia 2011 - 08:59

Poszukuję dobrej jakości słownika polsko-angielski oraz polsko-niemiecki, zależy mi na darmowej aplikajci dostosowanej do ipada.

#913 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 postów
  • SkądBiała Podlaska

Napisano 01 kwietnia 2011 - 18:47

Szukam najlepszej aplikacji do śledzenia/namierzania mojego iPhone w razie kradzieży. Kiedyś taki znalazłem, ale zapomniałem jak on się nazywa. Oczywiście może, a nawet musi być płatny.

#914 inktual27

inktual27
  • 139 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 18:53

Szukam najlepszej aplikacji do śledzenia/namierzania mojego iPhone w razie kradzieży. Kiedyś taki znalazłem, ale zapomniałem jak on się nazywa. Oczywiście może, a nawet musi być płatny.

Find My iPhone for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

#915 Sebol

Sebol
  • 501 postów

Napisano 04 kwietnia 2011 - 00:53

Find My iPhone for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store

Find My iPhone jest aplikacją, która pozwala namierzyć z iPhona inny sprzęt poprzez usługę Find My iPhone, sam w sobie nie daje możliwości namierzania. Trzeba mieć konto w mobile.me. Dla użytkowników iPhonea4, iPoda 4, iPadów jest darmowe konto tylko dla Find My iPhone, ale szkodnikPL ma 3gs, więc albo musisz wykupić subskrypcję lub poprosić kogoś z iPhonem 4 lub innym sprzętem podlegającym darmowemu kontu o założenie takowego, a poźniej dodasz swojego 3gs i usuniesz tamtą 4kę

#916 miko083

miko083
  • 130 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 20:07

Poszukuje menadżera plików który pozwalałby kopiować pliki przez Wi-Fi, tak aby można je wrzucać z każdego komputera z tej samej Wi-Fi. Powinien on odtwarzać - MP3 i inne formaty muzyczne, Video, PDF, formaty Office Microsoft. Fajnie by było,gdyby mógł puszczać muzykę w tle. Wiem,że iFile ma takie możliwosći lecz on jest dostępny po JB, a w App Storze jest dużo takich programów i nie wiem na jaki się zdecydować. Najlepiej,aby działał zarówno z iPhone i z iPadem i nie był zbyt drogi.

#917 adrianknk

adrianknk
  • 119 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 06 kwietnia 2011 - 19:38

Poszukuję translatora polsko-niemieckiego i polsko-angielskiego który działa bez użycia internetu.

#918 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwietnia 2011 - 12:08

Poszukuje menadżera plików który pozwalałby kopiować pliki przez Wi-Fi, tak aby można je wrzucać z każdego komputera z tej samej Wi-Fi. Powinien on odtwarzać - MP3 i inne formaty muzyczne, Video, PDF, formaty Office Microsoft. Fajnie by było,gdyby mógł puszczać muzykę w tle. Wiem,że iFile ma takie możliwosći lecz on jest dostępny po JB, a w App Storze jest dużo takich programów i nie wiem na jaki się zdecydować. Najlepiej,aby działał zarówno z iPhone i z iPadem i nie był zbyt drogi.

O ile się nie mylę to iFiles posiada te funkcje i jest aplikacją uniwersalną

#919 miko083

miko083
  • 130 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 20:45

O dzięki, o to mi chodziło:D

#920 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 08 kwietnia 2011 - 11:12

czesc, jak odkryc/odnalezc ikone programu poof? ukrylem ja wraz z innymi nieuzywanymi ;] ps. znalazlem kilka sposobow na zagranicznych forach, ale wydaly mi sie przesadnie skomplikowane. prosciej bylo zainstalowac SBS, odkryc ikone Poof i odinstalowac SBS.

#921 Artek777

Artek777
  • 499 postów
  • SkądSanok, PL

Napisano 08 kwietnia 2011 - 13:41

Czesc. Co mam zrobić aby zmienić wygląd zegarka na IP 3G aby wyglądał jak ten z HTC i żeby była pogodynka na ekranie zeblokowanym. Czy może jest cos w AppStore (może być płatna) albo jakiś motyw w Cydi. Bardzo proszę o propozycje :)

#922 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 08 kwietnia 2011 - 13:52

masz bardzo konkretne oczekiwania. moze byc krucho ;] Intelliscreen 9,99$ Lock Info 4,99$ oferuja praktycznie, to samo.

#923 kermitjr

kermitjr
  • 211 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 09 kwietnia 2011 - 20:24

masz bardzo konkretne oczekiwania. moze byc krucho ;]

Intelliscreen 9,99$

Lock Info 4,99$

oferuja praktycznie, to samo.

Warto dodać, że są to programy dostępne w Cydii. Na AppStore nie znajdzie się nic do modyfikacji lockscreen'a. Niestety...

#924 GIZIU

GIZIU
  • 923 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 kwietnia 2011 - 22:09

Witam, czy jest jakiś program którym mógłbym poprzez Wi-Fi lub bluetooth wymieniać się plikami między iMac/iPhone 4/Ipad 2 ? Np. mam zdjęcie które chcę wysłać na iPada lub odwrotnie. Do tej pory wysyłam maile ale to średnio wygodne rozwiązanie.

#925 musicdjs

musicdjs
  • 68 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 10:19

Hejka poszukuje cos do blokowania niechcianych smsow z reklamami , promocjami itp :) Dzieki za pomoc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych