Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#851 BrinX

BrinX
  • 319 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 marca 2011 - 15:38

Aplikacji na iPada szukam do stworzenia logotypów z możliwością eksportu w formacie wektorowym. Znacie może?

#852 forgotten

forgotten
  • 21 postów

Napisano 17 marca 2011 - 16:49

Aplikacji na iPada szukam do stworzenia logotypów z możliwością eksportu w formacie wektorowym. Znacie może?

widziałeś Inkpada? zbiera dobre recenzje i wygląda dosyć solidnie

#853 Grehor

Grehor
  • 188 postów
  • SkądZabrze

Napisano 18 marca 2011 - 11:54

Opdowiedniki Keynote, Pages

Witam
Poszukuje darmowych odpowiedników tych programów. Notatnik jednak mi nie wystarcza, chcialbym miec mozliwosc jakiejs wiekszej edycji tekstu, czy tworzenia prezentacji.

Post został przeniesiony do właściwego działu, plmax.

#854 b4it

b4it
  • 537 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 marca 2011 - 13:13

Szukam aplikacji, która agreguje wiadomości z google news lub ewentualnie dobrego programu zbierającego newsy z pl / ze świata pod kątem aktualności / popularności / istotności. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? ;) Będę wdzięczny bo wkurza mnie otwieranie 10ciu appów poszczególnych tytułów.

Dzięki!

Google News ładnie wygląda w Safari. Mało?

#855 spokospoko

spokospoko
  • 34 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 marca 2011 - 20:49

Google News ładnie wygląda w Safari. Mało?

Wiem, jak google wygląda w safari. Rzecz w tym, że jednak wolałbym jakąś estetyczną appkę w formie np. Reedara zbierającą newsy z większej ilości źródeł.

#856 kurchuck

kurchuck
  • 103 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 marca 2011 - 13:02

Szukam aplikacji takiej jak np na Symbianie byla ,ktora pozwalala kontrolowac inny telefon poprzez Bluetooth

#857 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 20 marca 2011 - 17:33

szukam aplikacji jako przeglądarka zdjęc, albumy itd. najlepiej żeby współgrała z kontem Facebook i picasa. Wiem że takie są, ale pytam was czy mieliście z jakąś do czynienia i mozecie polecić?

#858 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 20 marca 2011 - 17:34

Witam Szukam aplikacji dzięki której mogę wysyłać zdjęcia z iphonea poprzez bluetooth do innego telefonu (niekoniecznie marki Apple).

#859 kulon

kulon
  • 14 postów

Napisano 21 marca 2011 - 11:14

Spróbuj iBluenova. A teraz ja :) w moim iPhone 2g trzeba naprawdę mocno wcisnąć przycisk włączania żeby go uśpić. Szukam programu który zablokuje iPhone jednym gestem lub kliknięciem, żebym nie musiał siłować się z przyciskiem. Z góry dzięki :)

#860 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 21 marca 2011 - 15:38

czesc, szukam aplikacji dla iphone4 do kontroli rozmow (zliczani czasu wychodzacych i przychodzacych), do liczenia smsow (podzial na wychodzace i przychodzace). dobrego programu do sprawdzania pogody z podzialem na godziny, przypominajacego o urodzinach z opcja pobierania danych z facebooka oraz skutecznej wyszukiwarki sieci wi-fi. dzieki za pomoc

#861 Endi

Endi
  • 414 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 marca 2011 - 15:56

czesc,
(...)dobrego programu do sprawdzania pogody z podzialem na godziny (...)

Weather Pro może ci podawać prognoze z rozbiciem na "co 3 godziny"

#862 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 21 marca 2011 - 16:18

czesc,
szukam aplikacji dla iphone4 do kontroli rozmow (zliczani czasu wychodzacych i przychodzacych), do liczenia smsow (podzial na wychodzace i przychodzace). dobrego programu do sprawdzania pogody z podzialem na godziny, przypominajacego o urodzinach z opcja pobierania danych z facebooka oraz skutecznej wyszukiwarki sieci wi-fi.

dzieki za pomoc

Skuteczne wyszukiwarka WiFi - WifiTrak
Pogoda - Weather HD (rozbicie na jedną godzinę)

co do innych programów niestety nie mam pojęcia chociaż w BiteSMS można sprawdzić ilość smsów w użyciu.

Do Kulon:
Activator z Cydia (wymagany Jailbreak) możesz przypisać dowolny gest do np uśpienia telefonu (np poprzez potrząśnięcie).

#863 rufus1977

rufus1977
  • 9 postów
  • SkądHull

Napisano 21 marca 2011 - 20:25

Witam. Szukam edytora tekstu ,który zamieni litery w tekscie napisanym WIELKIMI LITERAMI na "jak w zdaniu". Pierwsza litera w zdaniu wielka ,reszta z małej. MS office word ma taką funkcję ,jednak nie chcę mieć na jabłku nic ze stajni m$.

#864 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 22 marca 2011 - 01:08

przypominajacego o urodzinach z opcja pobierania danych z facebooka

Jeśli masz macosx to możesz sobie urodziny dodać w ical - link:
Facebook - urodziny znajomych
i zsynchronizować z ios

Nie wiem jak to jest w innych systemach

#865 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 22 marca 2011 - 11:11

Dzieki za pomoc. Jaki polecacie program do kontroli stanu baterii z alarmem o niskim staie oraz program do ukrywania ikon systemowych (pogoda, giełda).

#866 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 22 marca 2011 - 12:35

alarm o niskim stanie - w sofcie przecież komunikat wyskakuje - alarm jeszcze bardziej żarł by ci baterię - kiedyś w lg tak miałem i nie był opcji wyłączenia tego... ukrywanie ikon - jest na to opcja, ale z cydii - a bez cydii to chyba tylko utworzyć folder z niepotrzebnymi aplikacjami...

#867 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 22 marca 2011 - 13:16

ukrywanie ikon - jest na to opcja, ale z cydii - a bez cydii to chyba tylko utworzyć folder z niepotrzebnymi aplikacjami...

Mam jb. Możesz podać nazwę tego programu?

#868 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 22 marca 2011 - 13:24

w SBSettings po zrobieniu JB masz funkcję Hide Icons.

#869 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 22 marca 2011 - 13:34

Jest to poof, który został włączony do sbsettings, ale można go sobie zainstalować jako osobną aplikację

#870 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 22 marca 2011 - 14:19

w SBSettings po zrobieniu JB masz funkcję Hide Icons.

Zainstalowałem. Mimo znaczenia icony nadal są wiczoczne. Jakieś sugestie?

Ok. Po restarcie icony zniknęły ;) Troszkę jak w Windowsie. Nie działa? Zrób restart systemu! hehehe

Zainstalowałem kilka aplikacji polecanych na zachodnich forach. I przyznaję, że są godne polecenia. Niebawem zdam relację.

#871 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 marca 2011 - 14:55

Poof jest lepsze od sbsettings (ukrywanie ikon) ponieważ w sbsettings nie można np ukryć ikony aparatu a poof to oferuje.

#872 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 22 marca 2011 - 15:43

Poof jest lepsze od sbsettings (ukrywanie ikon) ponieważ w sbsettings nie można np ukryć ikony aparatu a poof to oferuje.

Zapewne masz rację, ale z tego, co widzę sbs ma rownież inne zalety więc potrzymam go chwilę.

PS. Jak się usuwa sbs?

#873 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 22 marca 2011 - 17:11

źle mnie zrozumiałeś. SBsettings to genialne narzędzie, ale akurat lepszą funkcję ukrywania ikon ma poof od sbsettings

#874 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 23 marca 2011 - 00:19

no dobra, ale to nie jest temat o cydii, tylko o app store - jak chcecie gadać o programach z cydii to jest do tego temat...

---------- Wpis dodano o 00:19 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:18 ----------

bo za duży offtop się robi...

#875 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 postów

Napisano 23 marca 2011 - 03:07

no dobra, ale to nie jest temat o cydii, tylko o app store - jak chcecie gadać o programach z cydii to jest do tego temat...

---------- Wpis dodano o 00:19 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:18 ----------

bo za duży offtop się robi...

Ok. Zatem ponowię pytanie o aplikację z app store do kontroli czasu rozmow z rozbiciem na wychodzące i przychodzące oraz drugą dla liczenia smsów.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych