Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#876 lukaskil

lukaskil
  • 87 posts

Posted 24 March 2011 - 12:10

Witam poszukuje aplikacji która obsługuje gg oraz skype. Darmowa aplikacja była by najlepsza ale nie wykluczam płatnej (jedno razowo płatnej - żadnych abonamentow). Zalezaloby mi na opcji prowadzenia rozmowy z użyciem wielozadaniowosci tj. Słuchać muzyki, pisan na gg, zminimalizować i w miedzy czasie przeglądać internet. Czy istnieje jakaś dobra aplikacja spelniajaca moje oczekiwania? Aplikacja w języku polskim byłaby plusem.

#877 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 24 March 2011 - 12:22

do gg z tego co pamiętam polecali tu parlingo, a do skype jest skype...

#878 lukaskil

lukaskil
  • 87 posts

Posted 24 March 2011 - 13:41

Oczywiście chodzi mi o aplikacje dostosowane do ipada rozdzielczość.

#879 mr.chilihead

mr.chilihead
  • 17 posts

Posted 24 March 2011 - 14:55

Witam poszukuje aplikacji która obsługuje gg[...]

Parlingo. Obsługuje GG oraz wiele innych komunikatorów, w tym Facebook Chat. Działa bardzo dobrze. Jedyny minus, to brak edycji listy kontaktów z poziomu programu. Program w wersji darmowej spełni Twoje oczekiwania. Można jednak wykupić abonament, który poszerza jego funkcjonalność o kilka opcji, z których IMO najistotniejszą jest zapis rozmów na serwerze.

[...]skype.

Skyp'a najlepiej obsługuje Skype ;]

Pozdrawiam

#880 lukaskil

lukaskil
  • 87 posts

Posted 24 March 2011 - 21:37

Czy Parlingo jest dedykowany do iPada? Czy Skype jest dedykowany do iPada?

#881 Sebol

Sebol
  • 501 posts

Posted 24 March 2011 - 22:15

szukam kalkulatora do iPhone'a/iPada. Wiem, że jest ich masa, ale ja szukam naukowego z naturalnym zapisem, tzn nawiasy, ułamki zwykłe itd. Coś w stylu naukowych kalkulatorów Casio czy Texas Instruments. Zna ktoś coś takiego?

#882 Endi

Endi
  • 414 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 March 2011 - 22:40

szukam kalkulatora do iPhone'a/iPada. Wiem, że jest ich masa, ale ja szukam naukowego z naturalnym zapisem, tzn nawiasy, ułamki zwykłe itd. Coś w stylu naukowych kalkulatorów Casio czy Texas Instruments. Zna ktoś coś takiego?

Może coś takiego?

#883 Sebol

Sebol
  • 501 posts

Posted 24 March 2011 - 23:01

no już jakoś to wygląda, ale wpisywanie obliczeń nadal opiera się o opisowe działania (sugeruje się zapisem pochodnej na screenie), dopiero końcowa forma jest ok. stawiam, że logarytmy, pierwiastki, moduły zapisuje się opisowo (root, abs itd). taki zapis trudno się czyta. Widziałem parę emulatorów konkretnych modeli kalkulatorów naukowych, ale właśnie żaden nie miał naturalnego zapisu

#884 adam09626

adam09626
  • 156 posts
  • SkądGdańsk

Posted 25 March 2011 - 14:15

Szukam słownika współpracującego z kamerą( kiedyś była jego recenzja na myapple). Chodzi mi o taki co jak się najedzie kamerą na tekst to automatycznie tłumaczy. Pozdrawiam

#885 Pieka

Pieka
  • 647 posts

Posted 25 March 2011 - 18:56

Szukam słownika współpracującego z kamerą( kiedyś była jego recenzja na myapple)...

Prosze: http://myapple.pl/co...-app-store.html

#886 mitroch91

mitroch91
  • 2 posts

Posted 25 March 2011 - 19:38

Nie chce mi się przeglądać 600+ postów, choć jestem pewien, że takie pytanie już padło. Szukam aplikacji do przeglądania zdjęć, która będzie wyświetlała nazwy zdjęć. Jakkolwiek, w tytule lub w folderze pod miniaturami. Najlepiej darmowa, bo skończyły mi się zasoby na iTunesowym koncie :) na iPada 2 lub iPhone 4.

#887 tgr2007

tgr2007
  • 199 posts
  • SkądPolska

Posted 26 March 2011 - 10:33

ipad: Polecicie jakieś fajne programy dla dzieci 5-6 lat? Mam już Kid Paint, przydałoby się coś do nauki pisania i czytania. Drugie pytanie, bo jakoś nie mogę znaleźć - czy jest jakiś legalny słownik ang-pl, który można wintegrować w Pages, Kindle, iBooks?

#888 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 March 2011 - 10:35

W iTunes po prawej stronie masz menu, w którym jest skrót do aplkacji dla dzieci, dużo tego jest tam, osobiście mam chyba wszystkie, które tam są i mój synek jest zachwycony.

#889 Artek777

Artek777
  • 499 posts
  • SkądSanok, PL

Posted 26 March 2011 - 12:17

Cześć. Szukam jakiejś aplikacji, która liczy kroki. Z AppStore oczywiście. Jest taka?

#890 meiss

meiss
  • 1345 posts

Posted 26 March 2011 - 18:08

szukam aplikacji która pozwala sterować Frontrow tak jak Remote steruje biblioteką itunes.

#891 annemarii

annemarii
  • 1 posts
  • SkądNimes FR (Poznań, PL)

Posted 27 March 2011 - 18:24

Witam, Czy ktoś zna na jakąś aplikacje (najlepiej free) na IPada2 dot. katalogowania klientów? Współpracuję z 4 rodzinkami i chciałabym mieć osobny FILE na każdą z nich (opis, podstawowe dane jak adres, tel. i oczywiście "wpływy") ;-) Będę wdzięczna za pomoc! Ps. Szukam tez czegoś do zapisywania lekcji francuskiego na bieżąco. Na razie znalazłam PeperDesk LT ale jak ktoś ma lepszy pomysł jestem otwarta na propozycje :) Pozdr. Ann

#892 Dastin88

Dastin88
  • 221 posts
  • SkądBielsko-Biała/Kraków

Posted 27 March 2011 - 18:47

Kalendarz z informacjami na home screenie...... Witam Poszukuje aplikacji (dosłownie chodzi o kalendarz), który wyświetlałby zdarzenia, urodziny czy inne sprawy do załatwienia w danym dniu na home screenie tak ja np. w nokii to jest. Informacja była by wyswietlana cały czas na zablokowanym screenie. Wie kots moze czy istnieje taka aplikacja? Pytam pownieważ w orginalnym kalendarzu można dać godzine wyswitlania info ale czasami sie o tym zapomnij Dzieki za pomoc pozdrawiam

#893 Quiner

Quiner
  • 21 posts
  • SkądŚląsk

Posted 27 March 2011 - 18:51

poszukuję symulatora gitary, na którym można by ćwiczyć chwyty. tzn. że na ekranie należy naciskać akordy

#894 xmtx

xmtx
  • 23 posts
  • SkądBiałystok, Poland, Poland

Posted 28 March 2011 - 10:45

Iphone i streamowany głos do kompa Witam, czy jest taka aplikacja na iphone'a która działać będzie w taki sposób, że gdy prowadzimy rozmowę przez telefon, słuchamy muzyki, bądź też w coś gramy będziemy słyszeli wszystko przez głośniki z komputera? Mam na myśli jakiś streaming głosu przez wifi. Osobna desktop'owa aplikacja do kompa i coś działającego w tle na iphone. Byłoby to bardzo wygodne. Dziękuję za odpowiedzi.

#895 slawekwch

slawekwch
  • 51 posts

Posted 28 March 2011 - 11:53

Ja też szukam kilku programów: 1. Streaming video z iPoda na PC przez wifi. Taka mobilna kamerka internetowa. 2. Program do obsługi iPoda z poziomu PC przez wifi - głównie chodzi o sterowanie funkcjami muzycznymi, żebym nie musiał wstawać do mojego hifi 3. Program do sterowania komputerem za pomocą iPoda - znalazłem Mobile Mouse i generalnie super, chociaż czasami denerwuje i jakby nie zawsze działa jak powinien. Głównie chodzi o zrobienie z iPoda pilota do obsługi playera i ewentualnie szybko podgląd neta.

#896 Endi

Endi
  • 414 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 March 2011 - 18:45

3. Program do sterowania komputerem za pomocą iPoda - znalazłem Mobile Mouse i generalnie super, chociaż czasami denerwuje i jakby nie zawsze działa jak powinien. Głównie chodzi o zrobienie z iPoda pilota do obsługi playera i ewentualnie szybko podgląd neta.

Może coś takiego?

#897 Wazzup

Wazzup
  • 6 posts

Posted 28 March 2011 - 21:03

POszukuję programu do kontrolowania transferu internetu. Najlepiej gdybym mógł włączać i wyłączać naliczanie (gdy jestem w wifi, a nie np. przez gprs) i w którym mógłbym też ustalić limit transferu. Dzięki wielkie.

#898 genu

genu
  • 43 posts

Posted 28 March 2011 - 23:35

wazzup/ DataControl, na forum było też kilka recenzji takich programów, nawet jakiś Polski chyba był, ale nie pamiętam jaki.

#899 Lashe

Lashe
  • 232 posts
  • SkądWarszawa

Posted 29 March 2011 - 00:43

POszukuję programu do kontrolowania transferu internetu. Najlepiej gdybym mógł włączać i wyłączać naliczanie (gdy jestem w wifi, a nie np. przez gprs) i w którym mógłbym też ustalić limit transferu.
Dzięki wielkie.

Ktoś na forum polecał program DataMan. Z opisu i po obejrzeniu filmów na youtube program wydaje się być bardzo ciekawy. Zastanawiam się tylko czy aby zliczał dane musi być cały czas uruchomiony w tle używając multitaskingu czy nie koniecznie.

#900 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 29 March 2011 - 19:22

Szukam przegladarki, ktora obsluguje flash (jakiejs innej niz skyfire) znacie jakas, bo przeszukalem wszystko i nic?

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users