A rzeczywiście, wczoraj był update. Idę zrobić i zobaczyć.
Edit: rzeczywiście. Niech się gonią, wracam do Airmaila.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 06 października 2022 - 13:38
A rzeczywiście, wczoraj był update. Idę zrobić i zobaczyć.
Edit: rzeczywiście. Niech się gonią, wracam do Airmaila.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 07 października 2022 - 06:48
Thunderbird zapowiedział apke na iOS. Sam czekam z niecierpliwością.
Napisano 26 października 2022 - 20:21
Witam
poszukuje aplikacji na iPad Pro do tworzenia rysunków technicznych, do projektowania wnetrz
jaka aplikacja na iPad Pro do projektowania wnętrz? Rysunków technicznych???
Napisano 08 listopada 2022 - 21:26
Cześć, szukam aplikacji która rozpoznawała by rośliny po zdjęciu, wiem że jest ich mnóstwo ale szukam sprawdzonej która nie wyświetli mi do jednego zdjęcia kilku róznych roślin.
Głównie chodzi mi o drzewa i kwiaty ale gdyby była taka która również rozpozna grzyby to było by fajnie.
Napisano 30 grudnia 2022 - 22:01
Napisano 30 grudnia 2022 - 22:22
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 30 grudnia 2022 - 22:28
Napisano 31 grudnia 2022 - 05:52
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 31 grudnia 2022 - 08:41
Zobacz, w jakim dziale jesteśmy ;-)Photoscape X.
Photoscape X.
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 31 grudnia 2022 - 08:42
Napisano 31 grudnia 2022 - 08:54
Napisano 31 grudnia 2022 - 09:16
Ja też, dlatego łatwiej mi przewinąć wątek kawałek do góry, żeby się zorientować, o czym mowa, niż przeklikiwać się przez działy.W wersji mobilnej widze tylko poszukiwania aplikacji ;p
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 31 grudnia 2022 - 09:17
Napisano 31 grudnia 2022 - 10:01
Napisano 31 grudnia 2022 - 10:50
Jest jeszcze iPad. Uwielbiam obrabiać zdjęcia na iPadzie. Właściwie rzadko kiedy sięgam w tym celu po komputer.To żeby było w temacie. Nie za bardzo widzę sens, aby obrabiać zdjęcia na tak małym ekranie. Do najbardziej podstawowych rzeczy wystarczy przycisk edycja w aplikacji zdjęcia.
Napisano 31 grudnia 2022 - 11:00
Napisano 25 stycznia 2023 - 12:57
Napisano 25 stycznia 2023 - 21:54
Użytkownik Neftii edytował ten post 25 stycznia 2023 - 21:58
Napisano 25 stycznia 2023 - 21:58
Szukam aplikacji dm touch, może ktoś korzysta? Pozdr
Przecież napisałeś to już w tym wątku, piętro wyżej, kilka godzin temu.
Napisano 25 stycznia 2023 - 23:07
Napisano 26 stycznia 2023 - 06:52
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 26 stycznia 2023 - 06:53
Napisano 26 stycznia 2023 - 11:17
Dziękuję za wyczerpującą informację i pozdrawiam.Ogólnie, skoro znasz nazwę aplikacji i nie znajdujesz jej w App Store, to nie znajdziesz. Na chwilę obecną, nie ma możliwości instalowania aplikacji spoza App Store na iPadzie.
Prawdopodobnie producent porzucił wsparcie dla tego urządzenia i niewiele da się z tym zrobić.
Napisano 08 sierpnia 2023 - 14:04
Cześć,
szukam aplikacji, która pozwala na odtwarzanie materiałów wideo, ale potrzebuję wygodnej, przejrzystej prezentacji dostępnych treści.
Już tłumaczę o co chodzi.
Niedługo wybieram się z moim sześcioletnim synem na wakacje, przed nami długi lot.
Młody oczywiście będzie się nudził.
Naściągałem całą masę bajek z Youtube, wrzuciłem to na dużego pendrive'a.
Potrzebuję aplikacji, która będzie w stanie pokazać zawartość tego pendrive'a w formie graficznej - np. ikona z pierwszą klatką dla każdego pliku wideo.
Młody bez problemu sam używa Youtube Kids.
Potrzebuję coś co zastąpi interfejs Youtube Kids i pozwoli mu na samodzielny wybór, tego co chce w danej chwili oglądać.
Coś w rodzaju Kodi na PC.
Ściągnąłem Movie Player 3, ale albo coś źle robię, albo ten program nie pozwala na bezpośrednie odtwarzanie z pendrive'a.
Każdy plik trzeba ręcznie zaimportować do programu. To oczywiście nie wchodzi w grę - strasznie czasochłonne i chyba po imporcie zapisuje w pamięci IPada, a tu nie mam miejsca.
Ktoś może cos podrzucić?
Aplikacja nie musi być darmowa.
Napisano 08 sierpnia 2023 - 20:04
Infuse może to ogarnie?
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 09 sierpnia 2023 - 05:48
Napisano 10 sierpnia 2023 - 10:03
Infuse może to ogarnie?
Dziękuję za sugestię.
Po pierwszych testach, jestem zadowolony.
Robi to o co mi chodziło.
Muszę tylko jeszcze popracować nad uporządkowaniem wszystkiego i podzieleniem na foldery.
Włącz sobie okres próbny YouTube Premium. W ramach tej usługi możesz pobierać filmy z YT na urządzenie i oglądać bez dostępu do internetu. Powinno to działać również w YouTube Kids.
Dzięki. Sprawdzę.
Gdzieś czytałem, że możliwość zapisania do oglądania offline jest dostępna tylko w niektórych krajach.
I nie wiem, czy jako miejsce zapisu można wskazać pendrive zamiast wewnętrznej pamięci urządzenia.
Napisano 10 sierpnia 2023 - 13:30
YT Premium nie mam, ale na 99% nie można zapisać tego poza urządzeniem. Prędzej pobieranie z YT jakimś skrótem na przykład – wtedy dostajemy zwykły plik wideo.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 02 grudnia 2023 - 15:34
Cześć,
czy moglibyście polecić jakąś aplikację na iPada, do obróbki graficznej? Na Maku korzystam z rozwiązań, z których jestem zadowolony od lat, ale mam problem z iPadem.
Czasami używając iPada chciałbym dokonać szybkich przeróbek - coś zamazać, wyblurować, zaznaczyć, zmienić rozmiary, przekonwertować do innego formatu i tutaj pytanie, jaki edytor jest dobry? Próbowałem Canvy i jest OK, ale wymaga internetu i stawia akcenty raczej na projektowanie, a nie szybkie przeróbki. Myślałem o Affinity Photo, ale to chyba zbyt duży kaliber, jak na to, co robię na iPadzie.
Mielibyście do polecenia edytory do zgrabnych, szybkich modyfikacji grafik?
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych