Witam, szukam aplikacji a w zasadzie widget'u przezroczystego zegara na ekran np. startowy. Szukam od kilku dni i nic nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś miałby polecony widget - będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Poszukiwania aplikacji.
Napisano 17 grudnia 2021 - 11:32
Napisano 21 grudnia 2021 - 10:48
Szukam aplikacji na Apple Watch która pozwala ograniczyć maksymalne naładowanie do 80%, zamiast do 100%.
Napisano 21 grudnia 2021 - 10:56
Nie ma czegoś takiego. Jedynym rozwiązaniem jest użycie opcji optymalizacja ładowania w ustawieniach i leżenie krzyżem w nadziei na to, że system załapie i będzie to ładowanie faktycznie optymalizować.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 26 grudnia 2021 - 23:43
Użytkownik KornelS edytował ten post 26 grudnia 2021 - 23:44
Napisano 27 grudnia 2021 - 10:44
Polecam od Macsoftex:
Remote Media Manager (RManager)
lub od razu RManager Pro
Napisano 28 stycznia 2022 - 23:43
Napisano 29 stycznia 2022 - 09:23
Może tym razem trafię we właściwe foru
Poszukuję aplikacji bądź sposobu, który pozwoliłby mi zablokować wybrane aplikacje przed dostępem do internetu WiFi. Programy dostępne w AppStore pozwalają zablokowac kilka aplikacji (np. Letmebe) i raczej nie te na których by mi zależało. Korzystam z bardzo wolnego wifi na statku, a mimo wszystko mój iphone pobiera różnymi aplikacjami niebotyczne ilości danych obciążając i tak słabą sieć. Korzystam Iphone 11 i Ios 15.2. Większość aplikacji na wyłączone działanie w tle a i tak działają, co widzę po powiadomieniach.
Będę wdzięczny za radę...
Pozdrawiam
Użytkownik piotrale edytował ten post 29 stycznia 2022 - 09:28
Napisano 11 marca 2022 - 13:24
Może ktoś już przerabiał temat duplikatów aplikacji głownie bankowych. Poszukuje rozwiązania za pomocą którego będę miał w Iphonie 2 aplikacje tego samego banku - iPKO (mam 2 loginy jeden do bankowości prywatnej, drugi z firmy).
Napisano 11 marca 2022 - 14:11
2 razy IKO?
Raczej się nie da się na jednym iPhone.
Próbowałem dwa konta obsługiwać (PKOBP i Inteligo). Poległem.
Ale czy IKO dają też do kont firmowych?
Napisano 11 marca 2022 - 19:53
Dodam jeszcze, że wyżej pisałem o aplikacji IKO.
Bo iPKO to aplikacja webowa, więc działa na każdej przeglądarce. W oknach i/lub zakładkach można logować wiele różnych kont. Tak to zadziała bezproblemowo.
Napisano 11 marca 2022 - 22:16
Dokładnie 2x IKO. Na Androidzie ogarnąłem, ale Androida chce porzucić i całkowicie przejść na iOS, ale trochę mi na tym zależy stąd moje pytanie. Jeżeli chodzi o wersję webową to jest jakieś rozwiązanie, ale utrudnienie z kolei logowanie za każdym razem i brak BLIK
Napisano 12 marca 2022 - 02:13
Czekaj, co? Masz dwa osobne loginy do konta prywatnego i firmowego, zamiast jednego w jednej aplikacji z dwoma profilami w środku?
Ja bym zmienił bank, a nie szukał hacków do telefonu. Poważnie.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 02 kwietnia 2022 - 16:46
Witam. Szukam aplikacji która podczas ładowania telefonu uruchomi alarm, przy braku napięcia w sieci.
Napisano 27 lipca 2022 - 10:49
@kkociubowski, @RobertKa: usunąłem Wasze posty (oraz posty powiązane, swoje i Mikołaja).
Po raz kolejny, mam nadzieję ostatni, napiszę: to jest forum o Apple, a wątek o szukaniu aplikacji na iOS. Idźcie sobie dyskutować o swoich androidach i programach na windows do jakichś innych.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 27 lipca 2022 - 16:46
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 27 lipca 2022 - 16:46
Napisano 27 lipca 2022 - 23:11
@kkociubowski, @RobertKa: usunąłem Wasze posty (oraz posty powiązane, swoje i Mikołaja).
Po raz kolejny, mam nadzieję ostatni, napiszę: to jest forum o Apple, a wątek o szukaniu aplikacji na iOS. Idźcie sobie dyskutować o swoich androidach i programach na windows do jakichś innych.
Po raz kolejny więc napiszę, że szukam aplikacji na iOS i jednocześnie na Androida. Zazwyczaj jest tak, że jak coś jest na iOS to na tę drugą platformę też będzie (może nie wolno wymawiać tej nazwy? zakazne?). Chcę wyjść od iOS, bo w drugą stronę to nie zadziała.
Zupełnie nie rozumiem powodu skasowania postów.
Jeżeli nie znajdę odpowiedniej aplikacji, to telefony dzieciaków zostaną po prostu sprzedane i tak się skończy nasza przygoda iPhonami.
Napisano 28 lipca 2022 - 09:41
> To trochę niezrozumiałe.
Co, konkretnie? Gość (ten drugi, nie ten, co szantażuje, że 'sprzeda ajfony i się skończy zabawa', jakby ktokolwiek się tym w sumie przejmował) przyszedł i wprost napisał, że ma Androida i chce aplikację na Androida. Ten wątek jest o szukaniu aplikacji na iOS, skąd mamy wiedzieć, co jest dostępne na platformę, której nie używamy?
Napisano 31 lipca 2022 - 17:16
Szukam aplikacji na iOS: dyktafon z funkcją zapętlenia notatki głosowej.
Komputer: Mac Studio M2 Max, 64GB, 1TB, OWC Express 4M2 8 TB, 2x4 TB External SSD, 8 TB LaCie Thunderbolt 2 RAID 0
Telefon: iPhone SE 32 GB, iOS 13, odtwarzacz: Fiio X5 III + Sennheiser HD 598
Napisano 05 października 2022 - 15:38
Szukam sensownej aplikacji do maili. Używałem Spark`a, ale po ostatniej aktualizacji i wprowadzeniu wielu opcji płatnych uważam, że skiepściła się niemiłosiernie
Napisano 05 października 2022 - 15:41
Napisano 05 października 2022 - 16:42
Używam Sparka, działa. Airmail jest alternatywą, ale brzydką (i płatną).
Generalnie Apple Mail jest bardzo spoko i jedyne, czego mi tam brakowało, to push.
Napisano 06 października 2022 - 08:02
to co popsuli od ostatniej aktualizacji to przede wszystkim przymus kupienia subskrypcji (za imho chore pieniądze) za wyłączenie ich podpisu z każdej stopki.
to co mi przeszkadzało od dawna to nie pokazywanie maili jeśli są w folderze. mam na serwerze pozakładanych całą masę folderów, żeby mieć jakikolwiek porządek na poczcie. Tylko teraz jak przyjdzie mi mail do folderu to jedyną opcją żeby dostać jakiekolwiek info o nim, to ręczne wejście w dany folder i dopiero widzę że jest coś nowego. Żeby była chociaż jakaś kropka, cokolwiek informującego mnie o nowym mailu w folderze głębiej niż czysty inbox
Napisano 06 października 2022 - 09:08
Testowałem różne aplikacje. Newton był kiedyś ciekawą opcją.
Napisano 06 października 2022 - 11:50
> to co popsuli od ostatniej aktualizacji to przede wszystkim przymus kupienia subskrypcji (za imho chore pieniądze) za wyłączenie ich podpisu z każdej stopki.
Y, co? Mam najnowszą wersję (aktualizacja z 29.09.2022) i bez problemu wysyłam maile ze swoją stopką, bez żadnych dodatków od Sparka - właśnie sprawdziłem.
> żeby była chociaż jakaś kropka, cokolwiek informującego mnie o nowym mailu w folderze głębiej niż czysty inbox
Też chciałbym. Ale chyba żaden klient tego nie ma.
Napisano 06 października 2022 - 12:46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych