Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
* * * * - 4 votes

Poszukiwania aplikacji.

• Please log in to reply
5406 replies to this topic

#4576 kristof461

kristof461
  • 2340 posts

Posted 21 June 2015 - 11:15

Trochę tych aplikacji sprawdzałem ale nie znalazłem żadnej która przechowuje pliki na naszym telefonie i zabezpiecza je hasłem. Nie potrzebuje przeglądarek w tej aplikacji itd.
Poszukuje zwykłej apki która przechowuje mi lokalnie np. Zdjęcia.

Może to cię zainteresuje https://itunes.apple...d417571834?mt=8

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#4577 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 29 June 2015 - 09:20

1.Dostałem wiadomość z gif lecz obraz jest nieruchomy.Chciałbym móc korzystać z gif w rolce aparatu, w GG, w MMS.Czy jest taka możliwość na iOS?

2.Szukam programu do blokowania samych SMS od nadawców z książki tel, lub ewentualnie czegoś by wiadomości z danej osoby wędrowały w SPAM lub oddzielny katalog. Na androidzie była aplikacja do blokowania połączeń i sms która sama w sobie trzymała blokowane SMS. Znalazłem iblacklist w appstore lecz nie wiem czy do tego jest potrzebny jailbreak

3. Jak pobierac z YT, mogą być i płatne i darmowe programy

Szukam też videorejestrator jazdy który potrafi działać w tle gdy na głównym ekranie jest nawigacja

4. Znalazłem w tym wątku program do blokowania zdjęć na hasło Private Photo Vault. Czy są jakieś programy którymi możemy blokować wybrane aplikacje na hasło?

#4578 bobi1326

bobi1326
  • 75 posts

Posted 02 July 2015 - 14:20

Witam,

Poszukuję aplikacji na iPhone do zarządzania grafikiem pracy moim oraz narzeczonej. Oboje pracujemy na dnie oraz noce. Grafik po wpisaniu musi się też dać edytować. Fajnie jakby występowała jakaś synchronizacja.

Z góry dzięki za propozycje ;)

#4579 Andaar

Andaar
  • 1688 posts

Posted 02 July 2015 - 16:52

Witam,

Poszukuję aplikacji na iPhone do zarządzania grafikiem pracy moim oraz narzeczonej. Oboje pracujemy na dnie oraz noce. Grafik po wpisaniu musi się też dać edytować. Fajnie jakby występowała jakaś synchronizacja.

Z góry dzięki za propozycje ;)

Słyszałem, a raczej czytałem, że do takich rzeczy może się nadać bezpłatna aplikacja Microsoftu - OneNote.

1.Dostałem wiadomość z gif lecz obraz jest nieruchomy.Chciałbym móc korzystać z gif w rolce aparatu, w GG, w MMS.Czy jest taka możliwość na iOS?

2.Szukam programu do blokowania samych SMS od nadawców z książki tel, lub ewentualnie czegoś by wiadomości z danej osoby wędrowały w SPAM lub oddzielny katalog. Na androidzie była aplikacja do blokowania połączeń i sms która sama w sobie trzymała blokowane SMS. Znalazłem iblacklist w appstore lecz nie wiem czy do tego jest potrzebny jailbreak

3. Jak pobierac z YT, mogą być i płatne i darmowe programy

Szukam też videorejestrator jazdy który potrafi działać w tle gdy na głównym ekranie jest nawigacja

4. Znalazłem w tym wątku program do blokowania zdjęć na hasło Private Photo Vault. Czy są jakieś programy którymi możemy blokować wybrane aplikacje na hasło?

2. Jeśli w AppStore to nie trzeba JB.

3. Tu mogę ci takie coś polecić (być może droga całkiem na około):

Kopiujesz link z YT.

Szukasz w google: youtube downloader (strona,z której korzystam jeśli chcę coś ściągnąć: http://en.savefrom.net/ )

Kopiujesz link ze strony i wklejasz do programu, którym można ściągać pliki (ja mam osobiście ExtDownload, bo kiedyś dawali za darmo).

I masz ściągnięte, a potem możesz trzymać w tym programie lub zapisać do rolki aparatu.

4. Tylko jeśli aplikacja ma takie coś zaprogramowane (jak np. chmury dyskowe).

Edited by Andaar, 02 July 2015 - 16:58.

• bobi1326 and baconp like this

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4580 bobi1326

bobi1326
  • 75 posts

Posted 02 July 2015 - 19:09

Andaar dziękuję za informacje. Sprawdzę to ;)

A jaka jest dobra aplikacja typu menadżer plików na iOS ale z możliwością dostępu do dysku podłączonego do routera (mam do niego ścieżkę dostępową typu //192.168.1.254/A)

Z góry dziękuję :)

#4581 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 09 July 2015 - 11:36

Programu do sprawdzania ilości połączeń wychodzących. Miesięczna suma total minut.

#4582 Kuśmier

Kuśmier
  • 21 posts

Posted 09 July 2015 - 22:53

Czy ktoś zna jakąś dobrą aplikacje do zapisywania długów znajomych bo bardzo by mi sie przydała?

#4583 Ariel Tryka

Ariel Tryka
  • 102 posts

Posted 11 July 2015 - 10:16

Witam serdecznie,

szukam wyglądu klawiatury takiej jak z spotlight lub z szybkiego odpowiadania na sms/imess

ktoś coś ma takiego?

i by działało to jak zwykła systemowa klawiatura, czyli z językiem polskim

#4584 kristof461

kristof461
  • 2340 posts

Posted 12 July 2015 - 16:31

Programu do sprawdzania ilości połączeń wychodzących. Miesięczna suma total minut.

Może po prostu aplikacja operatora? Z tego co pamiętam w mojej jest trochę statystyk.

MacBook Pro 16" 2019 / iPhone Xs / Apple Watch S4 / Apple TV 4 / AirPods

#4585 Andaar

Andaar
  • 1688 posts

Posted 12 July 2015 - 22:41

Poszukuję programu do wyświetlania ilości danych pakietowych zużytych w ciągu ostatnich 30 dni, z wykresem godzinnym.

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#4586 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 13 July 2015 - 07:59

Może po prostu aplikacja operatora? Z tego co pamiętam w mojej jest trochę statystyk.

Operator NJU nie udostępnia aplikacji na iOS. Tylko na androida, gdzie jeszcze trzeba eksportować do excela i wyliczać sumy gdyż sam program nie wyświetla tego.

Czy ktoś zna jakąś dobrą aplikacje do zapisywania długów znajomych bo bardzo by mi sie przydała?

Ja bym potestował aplikacje typu budżet domowy, zakupy, miesięczne wydatki itp. Być może można dodać własne pole np dług plus kwota

#4587 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 15 July 2015 - 14:33

poszukuje aplikacji dzięki ,które będę mógł przerobić zdjęcia na iphone np. tak jak na paint czyli coś zamazać itd. 

Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm

#4588 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 15 July 2015 - 15:10

Dobrze trafiłeś dziś w promocji za free masz apke TadaaSLR. Tu można fajnie ustawic pierwszy i drugi plan , czyli zamazać.

Zainstaluj program IGURU (program który pokazuje darmowe gry i aplikacje danego dnia)

#4589 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 15 July 2015 - 15:33

Fajna apka ale nie aż tak jeśli chce się zamazać rejestracje itd. Bardzo ciężko to zrobić. Ktoś coś jeszcze?

Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm

#4590 Najwyzszy

Najwyzszy
  • 665 posts
  • SkądStrzegom

Posted 15 July 2015 - 19:15

Poszukuje aplikacji na iOS 7 (iPhone 4) pokazującą, które programy zużywają najwięcej baterii. Ta opcja pojawiła się systemowo dopiero w iOS 8 i szukam jej odpowiednika na wcześniejszy system apple. Dzięki.

#4591 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 16 July 2015 - 07:34

@up

Sam szukałem do iphona coś takiego jak jest na android wakelock detector, śledzenie wybudzeń przez aplikację.

Zostaje tylko cydia battery, lecz na filmikach YT nie jest to samo co na androidzie. Poszukaj pod nazwa śledzenie wybudzen przez aplikacje iOS. Moze tobie sie uda.

"battery drain iOS" albo szukam czegoś czego nie ma

#4592 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 16 July 2015 - 09:44

http://idroidnews.ne...cydia-tweak.jpg

ze zdjecia wynika ze klikajac na aplikacje pokazuje ci zuzycie przez ową aplikację

#4593 wallcar

wallcar
  • 3 posts

Posted 16 July 2015 - 19:33

Jakieś warte uwagi aplikacje gitarowe do iphona kompatybilne z iRig 2? GarageBand i AmpliTube znam. Przydałby się stroik (ideałem byłby ten na wzór Rocksmith), podstawowe efekty typu distortion, overdrive, chorus, reverb i prosty program do obróbki dźwięku. Może być płatne.
Z góry dzięki za sugestie.

#4594 gtq77

gtq77
  • 21 posts

Posted 17 July 2015 - 08:20

Jak w iPhone'ie mogę zarządzać pakietem internetu? Nieograniczony dostęp mam np. w domu, ale przeprowadzam się do innego miasta i potrzebuję aplikacji jakdojadę.

Dlatego chcę wykupić pakiet np. 300 mb/miesięcznie w Play, tylko czy da się zablokować inne aplikacje, które wysyłają różne powiadomienia itp.?

#4595 baconp

baconp
  • 30 posts

Posted 17 July 2015 - 10:43

@up

Darmowa aplikacja jakdojade na iOS ma ograniczona ilość wyszukiwań połączeń w miesiącu. Płatna nie ma ograniczeń ale jest czasowa.

Na androida wersja bezpłatna nie ma ograniczeń, płatna nie wyświetla reklam ( też czasowa subksrypcja).

1.Ustawienia- ogólne- odświeżanie w tle

2.Ustawienia-przewijasz na sam dół. Tu masz listę zainstalowanych aplikacji. Klikasz ręcznie i  kazdej z kolei dajesz uprawnienia  do sieci komórkowej lub odświerzania w tle itp

#4596 gtq77

gtq77
  • 21 posts

Posted 17 July 2015 - 13:52

Dzięki, ale zdaje się, że ta na androida działa również offline, a na ios nie ma takiej aplikacji :(

Dzięki, ale zdaje się, że ta na androida działa również offline, a na ios nie ma takiej aplikacji :(

@baconp, "aplikacja czasowa", tzn.?

#4597 Andaar

Andaar
  • 1688 posts

Posted 17 July 2015 - 18:41

Jak w iPhone'ie mogę zarządzać pakietem internetu? Nieograniczony dostęp mam np. w domu, ale przeprowadzam się do innego miasta i potrzebuję aplikacji jakdojadę.

Dlatego chcę wykupić pakiet np. 300 mb/miesięcznie w Play, tylko czy da się zablokować inne aplikacje, które wysyłają różne powiadomienia itp.?

Co do pakietu, to wystarczy, że nie zezwolisz na używanie danych sieci komórkowych.

Jeśli chodzi ci o aplikację do wyświetlania połączeń autobusowych i tramwajowych to polecam Go2Stop - darmowa z reklamami, które nie przeszkadzają, a osoba odpowiedzialna za aplikację choć trochę zarobi i na + jest to, że (przynajmniej dla mojego przewoźnika) aktualizacja bazy danych jest raz-dwa razy w tygodniu, czyli, że jest zawsze aktualne.

Nie pomagam na PW

#4598 wapster89

wapster89
  • 16 posts
  • SkądMielec

Posted 21 July 2015 - 13:51

Poszukuje aplikacji w stylu Physics Toolbox Sensor Suite, która jest dla Androida. Chodzi o rejestracje danych z czujników telefonu i zapis do pliku. Dane GPS, akcelerometru, żyroskopu. Dane te są mi potrzebne do późniejszego nałożenia na film np. z jazdy, przelotu. 

Piotrek

#4599 Javkens

Javkens
  • 1 posts

Posted 23 July 2015 - 11:33

Witam wszystkich forumowiczów!

Poszukuję aplikacji, która zawierałaby następne funkcjonalności:

- przydzielanie zadań dla poszczególnych osób i wyświetlanie ich na iOS (fajnie gdyby w aplikacji był jakiś kalendarz i aplikacja wysyłałaby powiadomienia)

- zbieranie lokalizacji urządzenia

Aplikacja ma służyć w firmie do przydzielania zadań dla pracowników.

Aplikacje typu Wunderlist niestety mi nie odpowiadają z tego względu, że nie pobiera ona lokalizacji. Chciałbym aplikację, które będzie trochę bardziej rozbudowana.

Aplikacja może być płatna i nie musi być polskojęzyczna. Będę wdzięczny za podesłanie jakichkolwiek propozycji i z góry dziękuję za pomoc.

#4600 Applepie12

Applepie12
  • 2 posts

Posted 25 July 2015 - 21:19

Witam, szukam aplikacji, którą możnaby pobrać plik PDF z chomika. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users