Witam,
Poszukuję aplikacji na iPhone do zarządzania grafikiem pracy moim oraz narzeczonej. Oboje pracujemy na dnie oraz noce. Grafik po wpisaniu musi się też dać edytować. Fajnie jakby występowała jakaś synchronizacja.
Z góry dzięki za propozycje
Słyszałem, a raczej czytałem, że do takich rzeczy może się nadać bezpłatna aplikacja Microsoftu - OneNote.
1.Dostałem wiadomość z gif lecz obraz jest nieruchomy.Chciałbym móc korzystać z gif w rolce aparatu, w GG, w MMS.Czy jest taka możliwość na iOS?
2.Szukam programu do blokowania samych SMS od nadawców z książki tel, lub ewentualnie czegoś by wiadomości z danej osoby wędrowały w SPAM lub oddzielny katalog. Na androidzie była aplikacja do blokowania połączeń i sms która sama w sobie trzymała blokowane SMS. Znalazłem iblacklist w appstore lecz nie wiem czy do tego jest potrzebny jailbreak
3. Jak pobierac z YT, mogą być i płatne i darmowe programy
Szukam też videorejestrator jazdy który potrafi działać w tle gdy na głównym ekranie jest nawigacja
4. Znalazłem w tym wątku program do blokowania zdjęć na hasło Private Photo Vault. Czy są jakieś programy którymi możemy blokować wybrane aplikacje na hasło?
2. Jeśli w AppStore to nie trzeba JB.
3. Tu mogę ci takie coś polecić (być może droga całkiem na około):
Kopiujesz link z YT.
Szukasz w google: youtube downloader (strona,z której korzystam jeśli chcę coś ściągnąć: http://en.savefrom.net/ )
Kopiujesz link ze strony i wklejasz do programu, którym można ściągać pliki (ja mam osobiście ExtDownload, bo kiedyś dawali za darmo).
I masz ściągnięte, a potem możesz trzymać w tym programie lub zapisać do rolki aparatu.
4. Tylko jeśli aplikacja ma takie coś zaprogramowane (jak np. chmury dyskowe).
Edited by Andaar, 02 July 2015 - 16:58.