Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3676 catalyst

catalyst
  • 2 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 13:08

Witam. Potrzebuję się dowiedzieć co to za aplikacja jest pokazana na pierwszym zdjęciu na tej stronie [url=http://www.apple.com/pl/ipad-mini/why-ipad-mini/]Apple - iPad mini - Za co pokochasz iPada.[/url]. Mam na myśli tą z Rio De Janeiro. Z góry dzięki za pomoc.

#3677 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 14:42

Witam
Szukam jakiegoś polskiego programu do monitorowania połączeń internetowych (t-mobile)

Nie spotkałem jeszcze programu, który realnie pokazuje te dane. Aktualnie najszybszym sposobem na sprawdzenie ilości zużycia megabajtów jest wejście bezpośrednio z urządzenia na strone T-Mobile i zalogowanie się do iBoa (robiąc to z telefonu nie trzeba nawet wpisywać kodu weryfikacyjnego). Jest tam zakładka z danymi o zużyciu pakietu internetowego.

#3678 iSiskin

iSiskin
  • 152 postów
  • SkądWisła

Napisano 30 lipca 2013 - 14:20

Witam, Ostatnio próbuję znaleźć applikację, która pomoże mi oszacować kwote jaką potrzebuję na dany miesiąc biorąc pod uwagę zarobki oraz stałe jak i drobne wydatki. Efekt który chciałbym uzyskać jest taki, abym więdział czy moje wydatki nie przewyższają moich dochodów. Do tego mieć łatwy dostęp do podglądu mojej nadwyżki, którą udało mi się oszczędzić w danym miesiącu. Dużym atutem jest muliplatformowość, aby np. mógł uzyskać interesujące raporty używając przeglądarki internetowej. Spotkał się ktoś z taką sprawdzoną, wartą polecenia aplikacją? Główna platforma docelowa to iPhone. Z góry dziękuję za tips! Piotr

#3679 mizu9797

mizu9797
  • 7 postów
  • SkądBełzec, Zamość, Poland, Poland

Napisano 30 lipca 2013 - 22:09

Witam. Poszukuję mapy TomTom z mapą Polski na iPhone 3G 4.2.1. Ta z app store prawdopodobnie nie pójdziemy na telefonie.

#3680 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 30 lipca 2013 - 23:18

Witam. Poszukuję mapy TomTom z mapą Polski na iPhone 3G 4.2.1.
Ta z app store prawdopodobnie nie pójdziemy na telefonie.

Innej nie znajdziesz.

#3681 Firel

Firel
  • 111 postów

Napisano 02 sierpnia 2013 - 11:18

Szukam aplikacji najlepiej i na iOS i Android która działa w stylu Find My Phone po kradzieży, zgubieniu.

#3682 osti24

osti24
  • 102 postów
  • SkądTuchola

Napisano 03 sierpnia 2013 - 10:00

Witam poszukuję programu do odczytywania plików PDF oraz word. Najlepiej bezpłatny chociaż za parę dolarów też może być. Najlepiej żeby można było wrzucać bezpośrednio na Ipad bez chmury. Jaki polecicie najlepszy? Pozdrawiam.

#3683 spawach

spawach
  • 59 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 09:59

Hej Szukam aplikacji na iPhona i Androida dzięki której będę mógł rozmawiać tak jak na Skype przez bluetooth albo wifi. Aplikacja typu HeyTell nie zdają egzaminu gdyż potrzebna mi jest jakakolwiek komunikacja podczas podróży motocyklem. Niestety moja druga połówka ma telefon z Androidem i to jest dużym utrudnieniem.

#3684 boskibat

boskibat
  • 1 postów

Napisano 07 sierpnia 2013 - 23:48

Poszukuje aplikacji,widgetu. Coś ala belka z androida na ktorej znajdują sie skróty do włączania wifi.pakeitu danych. wyciszenia telefonu, itd z góry dzieki za pomoc

#3685 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 08 sierpnia 2013 - 00:22

Witam poszukuję programu do odczytywania plików PDF oraz word. Najlepiej bezpłatny chociaż za parę dolarów też może być. Najlepiej żeby można było wrzucać bezpośrednio na Ipad bez chmury. Jaki polecicie najlepszy? Pozdrawiam.

GoodReader.

Poszukuje aplikacji,widgetu. Coś ala belka z androida na ktorej znajdują sie skróty do włączania wifi.pakeitu danych. wyciszenia telefonu, itd z góry dzieki za pomoc

Nie znajdziesz w AS.

#3686 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 08 sierpnia 2013 - 00:29

...znajdziesz w Cydii.

#3687 mateusz1651

mateusz1651
  • 1 postów

Napisano 08 sierpnia 2013 - 16:53

Witam . Poszukuje aplikacji do mojego iphona gdzie będę móg zapisać notatkę np w kalendarzu , po czym ustawić alarm o danej godzinie. Przypuścmy ustawiam nazwę "spotkanie biznesowe" we wtorek 10 sierpień , na godzine 10.00 alarm. I ten o 10.00 , 10-tego sierpnia mi zaczyna wibrować i dawać sygnał dźwiękowy oraz w tle aby pokazywało treść wiadomości notatki którą wprowadziłęm czyli "spotkanie bisnesowe Podejrzewam , że jest taka prosta aplikacja niczym ze starej nokii.

#3688 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 08 sierpnia 2013 - 16:57

Poszukuję jakiegoś odtwarzacza muzyki, do którego można zgrywać utwory z pominięciem programów typu iTunes. Głównie chodzi mi o zgrywanie muzyki pod Linuksem do iPhone 3GS iOS 6.

- - - Połączono posty - - -

Witam .

Poszukuje aplikacji do mojego iphona gdzie będę móg zapisać notatkę np w kalendarzu , po czym ustawić alarm o danej godzinie. Przypuścmy ustawiam nazwę "spotkanie biznesowe" we wtorek 10 sierpień , na godzine 10.00 alarm. I ten o 10.00 , 10-tego sierpnia mi zaczyna wibrować i dawać sygnał dźwiękowy oraz w tle aby pokazywało treść wiadomości notatki którą wprowadziłęm czyli "spotkanie bisnesowe

Podejrzewam , że jest taka prosta aplikacja niczym ze starej nokii.

Przecież wbudowany kalendarz ma taką funkcjonalność.

#3689 442ad7a801

442ad7a801
  • 49 postów

Napisano 11 sierpnia 2013 - 19:37

Witam, Słyszał ktoś o aplikacjach umożliwiających oglądanie live, meczy piłkarskich polskiej ligi lub europejskich pucharów? Chodzi mi o kanały TVP Sport, Canal+.

#3690 Jacek Zięba

Jacek Zięba

• 625 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 14 sierpnia 2013 - 10:29

Cześć, domyślam się, że ktoś już pytał o taki program, ale niestety nie potrafię znaleźć na forum odpowiedzi. Poszukuję programu, który pozwoli mi odczytywać i wysyłać smsy z Maca połączonego z iPhonem. Coś jak systemowe wiadomości, tylko rozszerzone o wiadomości spoza imessage. Z góry dziękuję!

#3691 AHMPL

AHMPL
  • 51 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 sierpnia 2013 - 18:32

Potrzebuje klienta poczty do którego wejście będzie blokowane hasłem. Chodzi o to by nikt nie mógł przeczytać moich emaili, jeśli moja 4-ka wpadnie komuś w ręce. Niestety taka praca, nikt mi telefonu nie ukradnie ale już z czytaniem wiadomości czy właśnie emaili jest różnie. Chyba że jest jakieś inne rozwiązanie ?!

#3692 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 14 sierpnia 2013 - 18:50

Jest App pn Lockdown dzieki której możesz założyć hasło dostępu na każdą aplikację.

#3693 tbadoo

tbadoo
  • 398 postów
  • SkądGrantham, United Kingdom

Napisano 14 sierpnia 2013 - 22:07

Witam.
Ktoś z Was korzysta lub korzystał z Catch Notes? Jako że intensywnie korzystam z tego serwisu od kilku dobrych lat, zarówno wcześniej na Androidzie jak i teraz na iOS, trochę mnie zaskoczyła ta wiadomość:

Zrzut ekranu 2013-08-14 o 17.55.45.png

Macie jakieś dobre alternatywy dla tego notesu?

EDIT: nvm, przeskoczyłem na Evernote

#3694 fojewa.135

fojewa.135
  • 39 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 12:56

Witam. Poszukuję niekoniecznie darmowej aplikacji do czytania e-booków. Póki co korzystam z iBooks. Aplikacja ta generalnie jest ok, ma bardzo ładny "regał", na którym układają się książki, jednak brakuje mi możliwości dopasowania czcionki pod moje potrzeby. Zależy mi na opcji, którą ma np jakikolwiek Samsung w programie Polaris Office; by w miarę przybliżania tekstu dopasowywał się on do ekranu, bym mógł czytać jednym ciągiem, a nie przesuwać stronę w prawo i lewo co linijkę. Pozdrawiam ;)

#3695 Jacek Zięba

Jacek Zięba

• 625 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:09

Witam. Poszukuję niekoniecznie darmowej aplikacji do czytania e-booków. Póki co korzystam z iBooks. Aplikacja ta generalnie jest ok, ma bardzo ładny "regał", na którym układają się książki, jednak brakuje mi możliwości dopasowania czcionki pod moje potrzeby. Zależy mi na opcji, którą ma np jakikolwiek Samsung w programie Polaris Office; by w miarę przybliżania tekstu dopasowywał się on do ekranu, bym mógł czytać jednym ciągiem, a nie przesuwać stronę w prawo i lewo co linijkę. Pozdrawiam ;)

Polecam aplikację Kindle :)

#3696 fojewa.135

fojewa.135
  • 39 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:13

Hmm, a jakaś podpowiedź gdzie jest ta opcja bo nie widzę jej :)

#3697 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:14

Zapewne w app store ?

#3698 fojewa.135

fojewa.135
  • 39 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:16

No patrz nie wpadłbym na to... Tylko ja nie pytałem skąd to pobrać bo to raczej logiczne; pytałem gdzie jest opcja dopasowania tekstu bo jej nie widzę, a i program automatycznie tego nie robi.

#3699 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:17

No patrz nie wpadłbym na to... Tylko ja nie pytałem skąd to pobrać bo to raczej logiczne; pytałem gdzie jest opcja dopasowania tekstu bo jej nie widzę, a i program automatycznie tego nie robi.

Sorrki :D Coś nie ogarnąłem.

#3700 fojewa.135

fojewa.135
  • 39 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 13:18

Spoko :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych