Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
* * * * - 4 g艂osy

Poszukiwania aplikacji

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
5428 odpowiedzi w tym temacie

#3651 hisin

hisin
  • 162 post贸w

Napisano 05 lipca 2013 - 15:12

Cze艣膰, poszukuj臋 na iPhonea kalendarza w kt贸rym b臋d臋 m贸g艂 ustala膰 sobie dowolne t艂o dla ka偶dego miesi膮ca :) polecicie co艣?

#3652 kamper100

kamper100
  • 376 post贸w
  • Sk膮dBytom

Napisano 05 lipca 2013 - 15:28

:!:"ANKIETER NA iPADA":!: Witam wszystkich! Poszukuje aplikacji kt贸ra pozwoli mi na przeprowadzenie za pomoc膮 iPada ankiet w艣r贸d przechodni贸w. Tzn. Odbywam rozmow臋 z przechodniem sam zaznaczaj膮c odpowiedzi kt贸re udziela na iPadzie

#3653 czaras

czaras
  • 371 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 08 lipca 2013 - 23:28

Witam,
Szukam aplikacji (do iphone 5), dzi臋ki kt贸rej m贸g艂bym monitorowa膰 spalanie paliwa mojego samochodu. Aplikacja "Moje Auto", kt贸r膮 znalaz艂em w AppStore mi nie odpowiada. Czy zna kto艣 podobn膮, najlepiej bardzo prost膮 aplikacj臋 tego typu?

Road Trip

#3654 robert.kasia10

robert.kasia10
  • 46 post贸w

Napisano 09 lipca 2013 - 01:24

Witam. Szukam aplikacji do odczytu PDF, z tym 偶e potrzebowalabym, aby posiada艂 funkcje ROZP艁YWU. Czy kto艣 m贸g艂by pom贸c? Fajnie gdyby przy okazji taka aplikacja odtwarza艂a pliki ePub - pozdrawiam!

#3655 tartut

tartut
  • 16 post贸w

Napisano 09 lipca 2013 - 07:28

Szukam aplikacji dzia艂aj膮ca jako lista zada艅. Musi dzia艂a膰 na sofcie 4.2.1.

#3656 mossberg

mossberg
  • 21 post贸w
  • Sk膮dLDZ

Napisano 10 lipca 2013 - 12:22

Poszukuj臋 aplikacj臋 kt贸ra b臋dzie pokazywa膰 wi臋cej info dzwoni膮cego jak np nazw臋 firmy itp. Mo偶e by膰 p艂atne. Pr贸bowa艂em Contact Whisper ale nie dzia艂a i tylko zrobi艂 ba艂agan w kontaktach :-/ Szkoda bo pomys艂 bardzo s艂uszny.

Ponawiam pytanie kolegi.
Call InfoFields nie wchodzi w gr臋 bo chodzi o aplikacje na "czystego" IOS-a

Przestrzegam te偶 wszystkich przed 艣mieciem o nazwie Contact Whisper.
Aplikacja NIE DZIA艁A, a do tego robi nieodwracalny burdel w kontaktach

#3657 messinho

messinho
  • 11 post贸w

Napisano 15 lipca 2013 - 19:19

Szukam aplikacji do pobierania filmik贸w z YouTube :)

#3658 Leo13

Leo13
  • 20 post贸w

Napisano 15 lipca 2013 - 21:38

Witam. Szukam aplikacji do odczytu PDF, z tym 偶e potrzebowalabym, aby posiada艂 funkcje ROZP艁YWU. Czy kto艣 m贸g艂by pom贸c? Fajnie gdyby przy okazji taka aplikacja odtwarza艂a pliki ePub - pozdrawiam!

Polecam Marvin - bardzo dobra aplikacja - czyta takze epub z "reflowem" :-)

#3659 D A R I O

D A R I O
  • 3 post贸w

Napisano 16 lipca 2013 - 19:58

Witam ,poszukuje aplikacji dzi臋ki kt贸rej zgram z kompa (winda) zdj臋cia na ipada 4 bez zmiany ich nazw bo przez iTunes zmienia je na img_01, img_02 itd Pozniej przegladarka zdjec dzieki ktorej wyszukam zdjecia po nazwie Dzi臋ki ; )

#3660 c4rtel

c4rtel
  • 155 post贸w

Napisano 17 lipca 2013 - 07:44

Poszukuj臋 aplikacji all'a MyMoney, ale bez konieczno艣ci 艂膮czenia si臋 z internetem.

#3661 BlackJack

BlackJack
  • 147 post贸w

Napisano 17 lipca 2013 - 16:10

Szuka艂em na forum ale nie znalaz艂em odpowiedzi. Mam iPhone 5 na gwarancji. Przycisk Sleep/Power jak to w tym modelu zacz膮艂 szwankowa膰 i teraz dzia艂 co 30-sty raz... M贸g艂bym go wymieni膰 na gwarancji ale chcia艂bym doczeka膰 do pa藕dziernika a偶 wejdzie 5S i wtedy zareklamowa膰 i sprzeda膰 nowego iP5 jak wymieni膮. Pytanie brzmi: czy da si臋 emulowa膰 jako艣 (jakim softem) dzia艂anie tego przycisku? Czy jest jaki艣 soft (mo偶e by膰 z Cydii) kt贸ry robi zrzuty ekranu takie jak u偶ycie "Sleep/Power - Home"? Z g贸ry dzi臋ki za pomoc. ----------------------------------- EDIT: ju偶 wiem, tylko JB ratuje...

#3662 common

common
  • 8 post贸w

Napisano 17 lipca 2013 - 19:37

Witam, jest to dla mnie bardzo wa偶ne. Poszukuj臋 aplikacji w stylu bud偶et domowy, sprawdzi艂em kilkana艣cie tego typu aplikacji z AppStore ale nie znalaz艂em takiej, kt贸ra mnie zadowala. Potrzebuj臋 takich funkcji jak: mo偶liwo艣膰 zapisania comiesi臋cznych p艂atno艣ci np. za elektryczno艣膰 i 偶eby ta aplikacja przypomina艂a w okre艣lonym dniu o tej p艂atno艣ci, wtedy dopiero mo偶na by wpisa膰 jaka to jest kwota. No i oczywi艣cie co艣 takiego jak zsumowanie wszystkich p艂atno艣ci miesi臋cznych i na koniec roku. Mam nadziej臋, 偶e kto艣 zna co艣 takiego. Pozdrawiam.

#3663 Leo13

Leo13
  • 20 post贸w

Napisano 17 lipca 2013 - 22:02

Witam, jest to dla mnie bardzo wa偶ne. Poszukuj臋 aplikacji w stylu bud偶et domowy, sprawdzi艂em kilkana艣cie tego typu aplikacji z AppStore ale nie znalaz艂em takiej, kt贸ra mnie zadowala. Potrzebuj臋 takich funkcji jak: mo偶liwo艣膰 zapisania comiesi臋cznych p艂atno艣ci np. za elektryczno艣膰 i 偶eby ta aplikacja przypomina艂a w okre艣lonym dniu o tej p艂atno艣ci, wtedy dopiero mo偶na by wpisa膰 jaka to jest kwota. No i oczywi艣cie co艣 takiego jak zsumowanie wszystkich p艂atno艣ci miesi臋cznych i na koniec roku.
Mam nadziej臋, 偶e kto艣 zna co艣 takiego.
Pozdrawiam.

https://itunes.apple...d458571562?mt=8
https://itunes.apple...d424575621?mt=8

ale takze: iReconcile, Expenditure

#3664 c4rtel

c4rtel
  • 155 post贸w

Napisano 18 lipca 2013 - 08:13

Aplikacja MyMoney jest dosy膰 ciekawa, ale trzeba si臋 rejestrowa膰 oraz mie膰 po艂膮czenie z internetem, aby m贸c wprowadza膰 dane.

#3665 messinho

messinho
  • 11 post贸w

Napisano 18 lipca 2013 - 15:53

Szukam apki,kt贸ra poka偶e mi sieci wi-fi w pobli偶u wraz z moc膮 sygna艂u(bardziej precyzyjnie ni偶 wska藕nik systemowy :))

#3666 slaweksie

slaweksie
  • 24 post贸w

Napisano 19 lipca 2013 - 11:23

Czy s艂yszeli艣cie o aplikacji kt贸ra b臋dzie wy艂膮czaj膮 iPhone o ustalonej godzinie np na noc. Poprzednio mia艂em blackberry i tam by艂a taka funkcja, przydatna by艂a, oszcz臋dza艂a baterie.

#3667 nivepl

nivepl
  • 179 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 20 lipca 2013 - 16:13

Witam szukam aplikacji 'na rower' o nastepujacej funkcjonalnosci; -import trasy w gfx ORAZ - komendy glosowe prowadzace po tak zaimportowanej trasie Wszelkie apki na rower potrafia tylko sledzic biezaca trase. Importowac potrafia niektore gfx. Ale nie spotkalem sie zeby potrafila jakas apka dodatkowo nawigowac po trasie ktora sie stworzylo offline. Wewntualnie moge wykorzystac jakas apke do nawigacji samochodowej ale wolalbym zeby to byla apka rowerowa. Czy cos takiego istnieje w ogole?;)

#3668 tomcio123

tomcio123
  • 1 post贸w

Napisano 21 lipca 2013 - 09:43

Witam. 呕ona zakupi艂a sobie Ipada 2. Okaza艂o si臋, 偶e korzystanie z niego bez tradycyjnych program贸w jest trudne. Ale zakup tych oryginalnych program贸w jest spory. Mam pro艣b臋, czy mogliby艣cie mi pom贸c je znale藕膰 w wersji darmowej, chyba 偶e nie ma sensu lub jest wskazane. 1. PHOTON FLASH PLAYER FOR IPAD - lub jaki艣 inny, aby mog艂a ogl膮da膰 filmiki czy gra膰 na swoim ulubionym wiejskim 偶yciu. 2. Jest problem z Internet Explorer w Google. Nie otwiera mi dok艂adnie tak samo stron jak na zwyk艂ym lapku. Przez to, otwierana strona wygl膮da troch臋 inaczej. Jakiego programu brakuje, aby otwiera艂 ka偶d膮 witryn臋 w oryginalnej postaci. Z g贸ry dzi臋kuj臋.

#3669 Amex

Amex
  • 1聽711 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dNEW YORK

Napisano 21 lipca 2013 - 10:09

Zainstaluj User Agent Faker (jesli masz JB).

#3670 Paf

Paf
  • 8聽094 post贸w

Napisano 21 lipca 2013 - 10:19

Zainstaluj User Agent Faker (jesli masz JB).

Umiesz czyta膰 ze zrozumieniem ? Tytu艂 pod forum "Aplikacje z AppStore" a nie z Cydii.

#3671 Amex

Amex
  • 1聽711 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dNEW YORK

Napisano 21 lipca 2013 - 10:23

[CIACH] Prosz臋 powstrzyma膰 si臋 od uwag typu ad personam. eualex.

#3672 abuna

abuna
  • 1 post贸w

Napisano 21 lipca 2013 - 10:25

Poszukuj臋 aplikacji kt贸r膮 b臋d臋 m贸g艂 ogl膮da膰 na iPad polskie oprogramy tv w tym tv Trwam

#3673 czaras

czaras
  • 371 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 22 lipca 2013 - 08:23

Szukam apki,kt贸ra poka偶e mi sieci wi-fi w pobli偶u wraz z moc膮 sygna艂u(bardziej precyzyjnie ni偶 wska藕nik systemowy :))

WiFiFoFum
WiFi-Where

#3674 TomaszNow

TomaszNow
  • 43 post贸w

Napisano 23 lipca 2013 - 09:14

Witam Szukam jakiego艣 polskiego programu do monitorowania po艂膮cze艅 internetowych (t-mobile)

#3675 Amex

Amex
  • 1聽711 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dNEW YORK

Napisano 25 lipca 2013 - 00:43

Data Control; Data Master.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych