Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3651 hisin

hisin
  • 162 postów

Napisano 05 lipca 2013 - 15:12

Cześć, poszukuję na iPhonea kalendarza w którym będę mógł ustalać sobie dowolne tło dla każdego miesiąca :) polecicie coś?

#3652 kamper100

kamper100
  • 376 postów
  • SkądBytom

Napisano 05 lipca 2013 - 15:28

:!:"ANKIETER NA iPADA":!: Witam wszystkich! Poszukuje aplikacji która pozwoli mi na przeprowadzenie za pomocą iPada ankiet wśród przechodniów. Tzn. Odbywam rozmowę z przechodniem sam zaznaczając odpowiedzi które udziela na iPadzie

#3653 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 08 lipca 2013 - 23:28

Witam,
Szukam aplikacji (do iphone 5), dzięki której mógłbym monitorować spalanie paliwa mojego samochodu. Aplikacja "Moje Auto", którą znalazłem w AppStore mi nie odpowiada. Czy zna ktoś podobną, najlepiej bardzo prostą aplikację tego typu?

Road Trip

#3654 robert.kasia10

robert.kasia10
  • 46 postów

Napisano 09 lipca 2013 - 01:24

Witam. Szukam aplikacji do odczytu PDF, z tym że potrzebowalabym, aby posiadał funkcje ROZPŁYWU. Czy ktoś mógłby pomóc? Fajnie gdyby przy okazji taka aplikacja odtwarzała pliki ePub - pozdrawiam!

#3655 tartut

tartut
  • 16 postów

Napisano 09 lipca 2013 - 07:28

Szukam aplikacji działająca jako lista zadań. Musi działać na sofcie 4.2.1.

#3656 mossberg

mossberg
  • 21 postów
  • SkądLDZ

Napisano 10 lipca 2013 - 12:22

Poszukuję aplikację która będzie pokazywać więcej info dzwoniącego jak np nazwę firmy itp. Może być płatne. Próbowałem Contact Whisper ale nie działa i tylko zrobił bałagan w kontaktach :-/ Szkoda bo pomysł bardzo słuszny.

Ponawiam pytanie kolegi.
Call InfoFields nie wchodzi w grę bo chodzi o aplikacje na "czystego" IOS-a

Przestrzegam też wszystkich przed śmieciem o nazwie Contact Whisper.
Aplikacja NIE DZIAŁA, a do tego robi nieodwracalny burdel w kontaktach

#3657 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 15 lipca 2013 - 19:19

Szukam aplikacji do pobierania filmików z YouTube :)

#3658 Leo13

Leo13
  • 20 postów

Napisano 15 lipca 2013 - 21:38

Witam. Szukam aplikacji do odczytu PDF, z tym że potrzebowalabym, aby posiadał funkcje ROZPŁYWU. Czy ktoś mógłby pomóc? Fajnie gdyby przy okazji taka aplikacja odtwarzała pliki ePub - pozdrawiam!

Polecam Marvin - bardzo dobra aplikacja - czyta takze epub z "reflowem" :-)

#3659 D A R I O

D A R I O
  • 3 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 19:58

Witam ,poszukuje aplikacji dzięki której zgram z kompa (winda) zdjęcia na ipada 4 bez zmiany ich nazw bo przez iTunes zmienia je na img_01, img_02 itd Pozniej przegladarka zdjec dzieki ktorej wyszukam zdjecia po nazwie Dzięki ; )

#3660 c4rtel

c4rtel
  • 153 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 07:44

Poszukuję aplikacji all'a MyMoney, ale bez konieczności łączenia się z internetem.

#3661 BlackJack

BlackJack
  • 147 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 16:10

Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Mam iPhone 5 na gwarancji. Przycisk Sleep/Power jak to w tym modelu zaczął szwankować i teraz dział co 30-sty raz... Mógłbym go wymienić na gwarancji ale chciałbym doczekać do października aż wejdzie 5S i wtedy zareklamować i sprzedać nowego iP5 jak wymienią. Pytanie brzmi: czy da się emulować jakoś (jakim softem) działanie tego przycisku? Czy jest jakiś soft (może być z Cydii) który robi zrzuty ekranu takie jak użycie "Sleep/Power - Home"? Z góry dzięki za pomoc. ----------------------------------- EDIT: już wiem, tylko JB ratuje...

#3662 common

common
  • 8 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 19:37

Witam, jest to dla mnie bardzo ważne. Poszukuję aplikacji w stylu budżet domowy, sprawdziłem kilkanaście tego typu aplikacji z AppStore ale nie znalazłem takiej, która mnie zadowala. Potrzebuję takich funkcji jak: możliwość zapisania comiesięcznych płatności np. za elektryczność i żeby ta aplikacja przypominała w określonym dniu o tej płatności, wtedy dopiero można by wpisać jaka to jest kwota. No i oczywiście coś takiego jak zsumowanie wszystkich płatności miesięcznych i na koniec roku. Mam nadzieję, że ktoś zna coś takiego. Pozdrawiam.

#3663 Leo13

Leo13
  • 20 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 22:02

Witam, jest to dla mnie bardzo ważne. Poszukuję aplikacji w stylu budżet domowy, sprawdziłem kilkanaście tego typu aplikacji z AppStore ale nie znalazłem takiej, która mnie zadowala. Potrzebuję takich funkcji jak: możliwość zapisania comiesięcznych płatności np. za elektryczność i żeby ta aplikacja przypominała w określonym dniu o tej płatności, wtedy dopiero można by wpisać jaka to jest kwota. No i oczywiście coś takiego jak zsumowanie wszystkich płatności miesięcznych i na koniec roku.
Mam nadzieję, że ktoś zna coś takiego.
Pozdrawiam.

https://itunes.apple...d458571562?mt=8
https://itunes.apple...d424575621?mt=8

ale takze: iReconcile, Expenditure

#3664 c4rtel

c4rtel
  • 153 postów

Napisano 18 lipca 2013 - 08:13

Aplikacja MyMoney jest dosyć ciekawa, ale trzeba się rejestrować oraz mieć połączenie z internetem, aby móc wprowadzać dane.

#3665 messinho

messinho
  • 11 postów

Napisano 18 lipca 2013 - 15:53

Szukam apki,która pokaże mi sieci wi-fi w pobliżu wraz z mocą sygnału(bardziej precyzyjnie niż wskaźnik systemowy :))

#3666 slaweksie

slaweksie
  • 24 postów

Napisano 19 lipca 2013 - 11:23

Czy słyszeliście o aplikacji która będzie wyłączają iPhone o ustalonej godzinie np na noc. Poprzednio miałem blackberry i tam była taka funkcja, przydatna była, oszczędzała baterie.

#3667 nivepl

nivepl
  • 179 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 lipca 2013 - 16:13

Witam szukam aplikacji 'na rower' o nastepujacej funkcjonalnosci; -import trasy w gfx ORAZ - komendy glosowe prowadzace po tak zaimportowanej trasie Wszelkie apki na rower potrafia tylko sledzic biezaca trase. Importowac potrafia niektore gfx. Ale nie spotkalem sie zeby potrafila jakas apka dodatkowo nawigowac po trasie ktora sie stworzylo offline. Wewntualnie moge wykorzystac jakas apke do nawigacji samochodowej ale wolalbym zeby to byla apka rowerowa. Czy cos takiego istnieje w ogole?;)

#3668 tomcio123

tomcio123
  • 1 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 09:43

Witam. Żona zakupiła sobie Ipada 2. Okazało się, że korzystanie z niego bez tradycyjnych programów jest trudne. Ale zakup tych oryginalnych programów jest spory. Mam prośbę, czy moglibyście mi pomóc je znaleźć w wersji darmowej, chyba że nie ma sensu lub jest wskazane. 1. PHOTON FLASH PLAYER FOR IPAD - lub jakiś inny, aby mogła oglądać filmiki czy grać na swoim ulubionym wiejskim życiu. 2. Jest problem z Internet Explorer w Google. Nie otwiera mi dokładnie tak samo stron jak na zwykłym lapku. Przez to, otwierana strona wygląda trochę inaczej. Jakiego programu brakuje, aby otwierał każdą witrynę w oryginalnej postaci. Z góry dziękuję.

#3669 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:09

Zainstaluj User Agent Faker (jesli masz JB).

#3670 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:19

Zainstaluj User Agent Faker (jesli masz JB).

Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Tytuł pod forum "Aplikacje z AppStore" a nie z Cydii.

#3671 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:23

[CIACH] Proszę powstrzymać się od uwag typu ad personam. eualex.

#3672 abuna

abuna
  • 1 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:25

Poszukuję aplikacji którą będę mógł oglądać na iPad polskie oprogramy tv w tym tv Trwam

#3673 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 08:23

Szukam apki,która pokaże mi sieci wi-fi w pobliżu wraz z mocą sygnału(bardziej precyzyjnie niż wskaźnik systemowy :))

WiFiFoFum
WiFi-Where

#3674 TomaszNow

TomaszNow
  • 43 postów

Napisano 23 lipca 2013 - 09:14

Witam Szukam jakiegoś polskiego programu do monitorowania połączeń internetowych (t-mobile)

#3675 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 00:43

Data Control; Data Master.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych