Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#3601 pawel96

pawel96
  • 59 postów
  • SkądLublin

Napisano 06 czerwca 2013 - 16:36

Poszukuje odpowiednika powerampa na ios.

#3602 dudu33

dudu33
  • 8 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 18:43

Poszukuje aplikacji "callme" na ios ponieważ mam IOS6.1.4 nie zrobie jailbreak. Jest jakis odpowiednik z iphon"a ? Wpisujac w appstore : "callme" wyskoczyło mi : "Ringtones" ale nie mam pojęcia jak to zrobić... ;/

- - - Połączono posty - - -

Poszukuje aplikacji "callme" na ios ponieważ mam IOS6.1.4 nie zrobie jailbreak. Jest jakis odpowiednik z iphon"a ? Wpisujac w appstore : "callme" wyskoczyło mi : "Ringtones" ale nie mam pojęcia jak to zrobić... ;/

#3603 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 16:04

Szukam Apki radia, które będzie ciągnęło Trójkę po E, nie po 3G, ponieważ w miejscu, w którym jestem skazany na to, nie ma 3G i muszę tarmosić iPoda i używać dwóch urządzeń, już mam dość. Przetestowałem TuneIn Radio, Polskie Radio, RadiON, Tuba, każde staje na E i bez końca buforuje.

#3604 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 17:13

Szukam Apki radia, które będzie ciągnęło Trójkę po E, nie po 3G, ponieważ w miejscu, w którym
jestem skazany na to, nie ma 3G i muszę tarmosić iPoda i używać dwóch urządzeń, już mam dość.

Przetestowałem TuneIn Radio, Polskie Radio, RadiON, Tuba, każde staje na E i bez końca buforuje.

Nie mam jak sprawdzić po E, jednak mogę polecić aplikację: https://itunes.apple...ent/id325844146 & wersja free: https://itunes.apple...dyo/id369889183.

#3605 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 08 czerwca 2013 - 17:40

Dzięki, ale niestety, po E pokazuje się Connecting, a po minucie belka w żółte pasy na łańcuchach i kończy działanie.

#3606 piotresce

piotresce
  • 1 568 postów
Napisano 09 czerwca 2013 - 07:23

Dzięki, ale niestety, po E pokazuje się Connecting, a po minucie belka w żółte pasy na łańcuchach i kończy działanie.

U mnie na Tunein Pro właśnie Trójka idzie bez problemu.Maja dwa streamy do wyboru oba tylko 48 kbps więc nie powinno być problemu chyba ze u Ciebie jest zbyt wolna sieć..[ATTACH=CONFIG]15384[/ATTACH]

#3607 kuba_slonka

kuba_slonka
  • 211 postów
  • SkądOpole, Poland

Napisano 09 czerwca 2013 - 17:11

Witam, Mam prośbę o podanie nazwy aplikacji aby można było po podłączeniu słuchawek wybrać żeby dźwięk nadal był odtwarzany po kablu. I drugiej, która będzie pokazywała że dzwoniący to nie tylko imię i nazwisko ale też stanowisko czy nazwę firmy.

#3608 m4rtin3k

m4rtin3k
  • 31 postów
  • SkądGliwice

Napisano 09 czerwca 2013 - 20:08

Poszukuję aplikacji która będzie potrafiła wyedytować pliki z MS Office (tj. docx, xlsx, pptx etc.)

Zastanawiałem się nad PAGES, NUMBERS itd. Po obejrzeniu tej strony: Apple - iWork for iOS - Pages - Create beautiful documents with a tap.
(przetłumaczyłem sobie w przeglądarce na język polski) zastanawiam się czy aby na pewno to zda rezultat.

Obecnie studiuję. Potrzebny program do "prowadzenia" notatek, obsługi arkuszy excela itd. Prowadzę notatki elektronicznie którymi później się dzielę, więc ważne też byłoby to, aby format do którego zapisuje program był kompatybilny np. z komputerami, komórkami itd..

Prosiłbym o sugestie użytkowników którzy już korzystają z jakiegoś programu który im się sprawdza.

Oczywiście aplikacje mogą być płatne (ale nie obrażę się jeśli aplikacja będzie za free).

Pozdrawiam,
Martin

#3609 maucinek

maucinek
  • 52 postów

Napisano 10 czerwca 2013 - 09:50

Poszukuję aplikacji która umożliwi mi dodawanie na stronie internetowej załączników innych niż fotografie. Np. odpowiadając na ogłoszenie o pracę, na ten moment nie mam możliwości dodać pliku z CV. Wiem ze istnieją aplikacja jak np. Documents, dzięki którym można wysłać mailem różnego rodzaju pliki. Mnie jednak interesuje możliwość dodania dokumentu z poziomu przeglądarki.

#3610 czaras

czaras
  • 371 postów

Napisano 11 czerwca 2013 - 07:48

Szukam Apki radia, które będzie ciągnęło Trójkę po E, nie po 3G, ponieważ w miejscu, w którym
jestem skazany na to, nie ma 3G i muszę tarmosić iPoda i używać dwóch urządzeń, już mam dość.

Przetestowałem TuneIn Radio, Polskie Radio, RadiON, Tuba, każde staje na E i bez końca buforuje.

Przyjales bledne zalozenie, ze to czy sie odtwarza po Edge'u zalezy od aplikacji :cool:
Jesli jedna apka Ci nie ciagnie i druga trzecia to samo, to swiadczy tylko o tym, ze albo streaming z trojki wymaga szybszego polaczenia internetowego lub tez moc zasiegu Edge'a w Twojej lokalizacji jest za slaba.
U mnie w TuneIn Radio na obrzezach Poznania trójka dziala po Edge bezproblemowo, wiec wnioskuje, ze Twoj problem zwiazany jest tylko i wylacznie ze slabym zasiegiem Edge'a. Niezaleznie od aplikacji bedziesz mial zawsze to samo.

#3611 Freso

Freso
  • 83 postów

Napisano 12 czerwca 2013 - 16:54

Witam. Szukam mozliwie najlepszego programu do monitorowania zuzycia baterii bez jailbreak. Chcialbym wiedziec ktory modul/proces zabiera mi tak duzo baterii (leci w oczach). Cos polecicie?

#3612 Viking

Viking
  • 3 postów

Napisano 12 czerwca 2013 - 23:06

Witam, Potrzebuje wgrać na Ipada sporo dokumentów office (głównie doc, ale też kilka xls, ppt) zabezpieczonych hasłem do odczytu. Próbowałem kilka darmowych aplikacji z appstore do odczytu dokumentów office, ale żadna sobie z tym nie radzi. Może ktoś już z tym wojował i coś poleci, poradzi? Może nie tędy droga i jest jakiś inny sposób na zabezpiecznie, zaszyfrowanie takich dokumentów na Ipadzie?

#3613 Veritimus

Veritimus
  • 4 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 19:16

Pilne! Jestem osobą niepełnosprawną z rdzeniowym zanikiem mięśni - w wielkim skrócie: mam ograniczoną i dość słabą siłę w rękach. Piszę, ponieważ przerzuciłem się obecnie z iPhone'a 3G na 5 i poszukuję pewnej aplikacji, odpowiednika SBSettings z Cydii, która umożliwiłaby mi zarządzanie telefonem bez używania przycisków w telefonie. Chodzi mi tu głównie o przycisk odpowiedzialny za blokowanie i wyłączanie telefonu. Czy jest coś takiego? Czy da się obejść bez jailbreaka i Cydii?

#3614 Jakubex001

Jakubex001
  • 46 postów
  • SkądPolska, Wrocław

Napisano 14 czerwca 2013 - 23:01

Możecie podać program który pokaże jaki dokładnie program zabiera najwiecej miejsca na dysku? Chodzi mi głownie o to aby pokazał aplikacje i programy z Cydii... Bo coś mi zżera strasznie dużo miejsca a nie wiem co to ...

#3615 withyou

withyou
  • 1 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 18:08

Cześć! Mam ogromną prośbę... Poszukuję programu, który działa w taki sam sposób, jak Video Downloader - czyli zapisuje filmy z np. YouTube. Tylko teraz takie mam "waunki" :D : 1. program musi być darmowy 2. Nie może mieć ograniczonej ilości pobieranych plików (np. w wersji free programu video downloader jest to 10 plików) 3.Teraz też bardzo ważne... kiedy blokuję ekran film czy co tam sobie ściągnąłem musi grać dalej, nie tak jak na Youtubie. Dzięki tym 3 wymaganiom można wpisywać sb na YT np "Adele full album", następnie pobrać ten plik i później odsłuchiwać go dajmy na to w autobusie. Nie myślcie że nie szukałem, przeleciałem 50 programów w App store i takiego nie znalazłem, ale może ktos z Was takowy zna ;)

#3616 Martinn2010

Martinn2010
  • 12 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 17 czerwca 2013 - 23:26

Szukam aplikacji do wysyłania postów na fanpage JAKO IOS. Czyli żeby pisało wysłane xx minut temu przez iOS. Standardowa aplikacja wysyła to jako "Przez telefon komórkowy", a ja pilni potrzebuję jako iOS.

#3617 karuzel91

karuzel91
  • 81 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 01:14

Szukam aplikacji do wysyłania postów na fanpage JAKO IOS. Czyli żeby pisało wysłane xx minut temu przez iOS. Standardowa aplikacja wysyła to jako "Przez telefon komórkowy", a ja pilni potrzebuję jako iOS.

I po co Ci to? Do lansu żeby ludzie widzieli, że wysyłasz z ajfona a nie byle smartphona? Poza tym nie wiem czy istnieje coś takiego.

#3618 Martinn2010

Martinn2010
  • 12 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 18 czerwca 2013 - 01:38

I po co Ci to? Do lansu żeby ludzie widzieli, że wysyłasz z ajfona a nie byle smartphona? Poza tym nie wiem czy istnieje coś takiego.

Nie potrzebuję lansu, pozatym to fanpage w 100% anonimowy(15000 fanów) , więc nawet nie wiedzą kto wysyła posty

#3619 david_lbl_pl

david_lbl_pl
  • 53 postów
  • SkądLublin

Napisano 18 czerwca 2013 - 08:03

Czy ktoś korzystał z aplikacji iOBD 2? Ewentualnie innej którą da się połączyć z komputerem pokładowym samochodu? Czy to rzeczywiście działa?

#3620 Viking

Viking
  • 3 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 09:47

Poszukuje prostego odtwarzacza plików mp3 i flac, który pozwala na przegranie na ipada i przeszukiwanie plików wg katalogów które sam sobie stworze, a nie tak jak podzieli sobie itunes. Czyli jakby możliwość zgrania na żywca układu katalogów z plikami z kompa.

#3621 Marlice

Marlice
  • 105 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 09:49

Witam. Zastanawiam się czy istnieje (być może technicznie w ogóle nie ma takie coś racji bytu) Aplikacja która rozbuduje ustawienia funkcji "Nie Przeszkadzać"?? Aktualnie ustawienia obowiązują każdego dnia tygodnia a mnie interesuje apka która dała by możliwość ustawić odgórnie np. w weekend aby "Nie Przeszkadzać" było aktywne do 10-12, a w normalny dzień do 7-8 ;-). Pozdrawiam.

#3622 lewy

lewy
  • 1 034 postów
  • SkądMálaga

Napisano 18 czerwca 2013 - 20:38

Jaką aplikacją można zrobić coś takiego? Efekty + ramka.

Dołączona grafika

#3623 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 18 czerwca 2013 - 21:01

Aplikacji podobnej do Groove: Smart Music Player na ipoda 4.2.1 tak jak i ta by dodawała okładki do nagrań bo przez Itunsa wszystkich nie ma ;) miała EQ i mogą być inne bajery też :D Co polecacie?

#3624 Satine

Satine
  • 21 postów

Napisano 19 czerwca 2013 - 22:29

Zwiedzanie z iPhonem Hej, Polecacie jakąś dobrą aplikację która śledzi i zapisuje przebytą trasę na piechotę? W zeszłym roku w Azji korzystałam z BikeBrain do tego celu (akurat miałam na tel) i był to dobry pomysł by cała trasa śledziła się i zgrywała. Jest to fajna i pamiątka i można potem odtworzyć gdzie co było ;) Jednak jest to aplikacja rowerowa. Znacie jakąś inną która śledzi i zapisuje przebytą trasę za pomocą GPSu? Co się zaś jeszcze tyczy BikeBrain. Moja wersja była darmowa i zapamiętywała tylko do 10 tras. Mam je w prawdzie zgrane na maila, ale postanowiłam kupił płatną wersję bez limitu tras. I właśnie: samo kupienie updatu nie daje nic. Trzeba aplikację dodatkowo jakby przeinstalować...pewnie usunąć i ściągnąć na nowo. Ktoś to z nią robił? Nie chciałabym stracić tych tras, bo forma ich zapisu na mailu, jest dość dziwna mimo wszystko. Z góry dziękuję! Satine

#3625 jarooo

jarooo
  • 349 postów
  • SkądTarnów

Napisano 20 czerwca 2013 - 09:54

Endomondo - wybierasz spośród kilkudziesięciu dyscyplin, w tym bieganie, spacer, wędrówka piesza.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych