Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 4 głosy

Poszukiwania aplikacji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5406 odpowiedzi w tym temacie

#251 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 27 czerwca 2010 - 18:11

abovePL

DropBox albo PhotoBucket.

#252 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 czerwca 2010 - 18:49

@majkool - nie prościej aplikacja Imageshack?

#253 peja101

peja101
  • 270 postów

Napisano 27 czerwca 2010 - 23:47

Aplikacja do podejmowania decyzji Czesc. Szukam (troche glupiej moze) aplikacji, ktrora pomaga podjac decyzje. To znaczy wskarze co lepsze(wszystko jedno w jaki sposob.

#254 AdamekB

AdamekB
  • 164 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 28 czerwca 2010 - 00:05

Nie za bardzo rozumiem, ale to ma być coś w stylu Coin Toss? wypada orzeł lub reszka...

#255 peja101

peja101
  • 270 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 00:11

Moze tez byc. Dzieki. Jezeli macie jakies inne propozycje to piszcie.

#256 Tony

Tony
  • 187 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 03:44

1. Ortografia 2. Sprecyzuj o co ci chodzi.

#257 DiegoRamirez

DiegoRamirez
  • 348 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 czerwca 2010 - 08:04

Magiczna Kula Nr 8? :D

#258 Ament

Ament
  • 505 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 28 czerwca 2010 - 08:30

Rzucasz iPhonem do gory i teraz jak upadnie na przod to np. TAK a jak spadnie na plecki to np. NIE (oczywiscie moze byc odwrotnie).

#259 peja101

peja101
  • 270 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 08:35

Zalozmy ze jestem w sklepie i mam do wyboru trzy napoje i nie wiem ktory wybrac.

#260 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 28 czerwca 2010 - 09:01

hohoho - to wg mnie najlepiej jakiś program do rzucania kością - szukasz po haśle DICE - wtedy sobie wybierasz 1,2 - pierwszy napój 3,4 - drugi napój 5,6 - trzeci napój jeśli obiektów jest więcej to pewnie są programy z kościami z różną ilością ścianek pierwsza z brzegu aplikacja MotionX Dice albo Dice Bag z kościami z różną ilością ścianek a najlepszą aplikacją dla ciebie będzie Free Sex Positions Decision Maker ;) albo wpisz sobie w itunes hasełko Decision i wyskoczy trochę aplikacji - na pewno coś znajdziesz, mam nadzieję że po angielsku umisz.

#261 Laupheer

Laupheer
  • 1 034 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 28 czerwca 2010 - 09:13

Polecam iChoose – dużo opcji, niektóre wyjątkowo... głupie, ale jednak :)

#262 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 czerwca 2010 - 14:47

Rzucasz iPhonem do gory i teraz jak upadnie na przod to np. TAK a jak spadnie na plecki to np. NIE (oczywiscie moze byc odwrotnie).

Jako posiadacz iPhone wolałbym, żeby było na nie :D Genialny pomysł. Wydaje mi się, że ludzie robiący drop-testy używają twojej metody :D

#263 seula

seula
  • 105 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 15:37

MotionX Dice for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store

#264 yohny

yohny
  • 28 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 19:12

Do podejmowania decyzji polecam Answer Me.

Notabene, to aplikacja stworzona przez swojski polski team (może będę niezbyt skromny, ale sam jestem współautorem :) ).

#265 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 29 czerwca 2010 - 00:38

Zdalna synchronizacja/upload wybranych zdjęć, filmów z iPhone na Maca Tak więc, potrzebuję czegoś, co mogę np uruchomić na iPhone i automatycznie, lub też ręcznie, po wybraniu jednego, lub kilku, elementów (chodzi mi o zdjęcia i filmy) prześle to do folderu na macu. Jeżeli by to robił automatycznie, to może każdy nowy/brakujący na kompie zuploadować i tyle, bez zbędnych funkcji i cudów na kiju. Wiem wiem, pewnie każdy właśnie pomyślał Dropbox - a to odpada. Po raz czasem modyfikuje mi zdjęcia mimo ustawień, że ma tego nie robić w żaden sposób, a poza tym właśnie chciałem przesłać film i mi go skompresowało najpierw... no dzięki za takie coś. Po ostatnie idzie to po necie, a to trwa, a nie lubię czekać ;-) Jakieś tam cuda widziałem w AppStore, które tworzą serwer na iPhone i wchodzi się przez web na to - średnio mi to odpowiada, wolał bym w drugą stronę jakoś, jak ktoś coś takiego zna, to dzięki info :-) PS. właśnie sprawdziłem jak ten film wygląda, najbardziej marna kamera internetowa jaką można sobie wyobrazić nie robi takiej pixelozy jak to co odstawił Dropbox :x

#266 nuggie

nuggie
  • 249 postów

Napisano 29 czerwca 2010 - 07:08

Hej!
...iMovie nie działa pod iPhonem 3gs..
P.S. A może jakimś spodobem da się zainstalować iMovie na iP 3gs?:eek:

hmmm... nie działa? działa, działa.....

#267 lobotommy

lobotommy
  • 553 postów
  • SkądGliwice

Napisano 29 czerwca 2010 - 10:25

iMemory Enhancer google pomoże

#268 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 29 czerwca 2010 - 11:31

nie mam JB i nie chce miec.

One Question ^^ Dlaczego nie chcesz mieć JB ? :) To uwolnienie ! :)
Co do tematu to był kiedyś darmowy program System coś tam ale więcej nie pamiętam wole SBS :D

#269 Bad_Boy

Bad_Boy
  • 542 postów
  • SkądGermany

Napisano 29 czerwca 2010 - 11:59

iMemory Enhancer
google pomoże

na prawde nie widzicie w jakim dziale piszecie ?- jakos nie widze tego programu w AppStore.

One Question ^^ Dlaczego nie chcesz mieć JB ? :) To uwolnienie ! :)
Co do tematu to był kiedyś darmowy program System coś tam ale więcej nie pamiętam wole SBS :D

nie chce bo nie potrzebuje- iPhone od 3.0 jest juz ok i IMO nie warto.
Problem rozwiazal sie sam- MemoryInfo zaczal wspolpracowac.

#270 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 29 czerwca 2010 - 21:34

Czemu zawsze jak o coś zapytam to nikt nigdy nie umie na to odpowiedzieć prawie? :-D Chyba więc poczekam do JB i po prostu sobie zsynchronizuję folder do auto sync po otwarciu czy coś. Ale jakby ktoś znalazł taką app, to i tak chętnie ;-)

#271 Buebaka

Buebaka
  • 586 postów

Napisano 30 czerwca 2010 - 13:53

Istnieje może aplikacja, która wysyła sms'a o danej godzinie? A drugie pytanie jest o jakiś programik, który usuwa wszystkie aplikacje działające w tle (wiem, że na androidzie taką aplikacją jest bodajże task killer)

Pozdr0

Wysyłać SMSa o danej godzinie potrafi biteSMS :)

---------- Wpis dodano o 14:53 ---------- Poprzedni wpis dodano o 14:53 ----------

Hej!

Poszukuję jakiegoś programu, abym mógł prosto ze swojego iP edytować filmy, które nim nagrałem. JEstem mocno zawiedziony tym, że iMovie nie działa pod iPhonem 3gs:mad:, dlatego szukam jakieś alternatywy dla tego właśnie programu, może on być oczywiście płatny.

P.S. A może jakimś spodobem da się zainstalować iMovie na iP 3gs?:eek:

Pozdrawiam, i czekam na odp.:smile:[COLOR="Silver"]

[NICKMOD]majkool[/NICKMOD]
[MOD]Przeniosłem.
SZUKASZ GRY LUB APLIKACJI? PRZECZYTAJ[/MOD]

iMovie zostało już przeportowane na 3gs :D

#272 fryta994

fryta994
  • 202 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lipca 2010 - 01:16

A ja szukam czegoś, co by odblokowało nagrywanie video w ip 3G na sofcie 4.0 tak jak to jest w 3GS! Jeśli da się włączyć multitasking to może i to ?!

#273 ContactLost

ContactLost
  • 430 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 01 lipca 2010 - 08:02

Trochę dziwne, bo mi dropbox robi dokładnie to co mu każę. Masz takie same ustawienia na maćku i iP? Ja używam dropsa na win7, OS X i teraz iOS4 i działa elegancko. Pamiętam, że kiedyś wysłałem filmik i był piksel na pikselu, jakoś była ustawiona na medium, po przestawieniu na high jest już ok. Innej takiej aplikacji w sumie nie znam, być może jest jakiś aparat foto z takimi opcjami, trza poszperać bo w sumie też czasem korzystam z takich rzeczy ;)

#274 japek

japek
  • 779 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 17:12

Witam. Może już było, ale poszukuje czytnika PDF ale z możliwością wyszukiwania tekstu. Bez wyszukiwarki w żadnym stopniu mnie nie urządza. Również programy do plików .doc odpadają. Zna ktoś taki czytnik PDF ?

#275 arekl

arekl
  • 123 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 17:20

iBooks ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych