Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wygięty iPhone 5S

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 31 January 2015 - 18:04

Wymienią za dopłatą ok. 1000 zł. Za darmo nie ma szans. Unieważnią od razu gwarancję - uszkodzenie mechaniczne z winy użytkownika.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#27 Gość_oneghost_*

Gość_oneghost_*

Posted 31 January 2015 - 18:58

A jednak wcześniej w temacie autor napisał, że w jego przypadku iPhone został wymieniony w ramach gwarancji. W necie jak szukałem o tym to też były wzmianki, że w niektórych przypadkach Apple ma to uwzględniać, ale nie znalazłem innych konkretnych przykładów, że tak się stało.

#28 marcin5s

marcin5s
  • 4 posts

Posted 08 February 2015 - 22:32

Witam. Dziś otrzymałem mail, że telefon został wymieniony w ramach gwarancji. @macsupport pewnie się da wyprostować. Jak sam napisałeś "obudowa jest jak z plasteliny" wiec jest to wada tego telefonu. niemniej jednak telefon został wymieniony na inny, więc jestem wstępnie zadowolony. Szkoda tylko, że ma tendencję do takich uszkodzeń, bo wygięcie podlega pod uszkodzenie mechaniczne, co skutkuje utratą gwarancji. Myślę że Apple powinno się jakoś do tego ustosunkować, i jednak nie robić problemów z wymianą sprzętu. Wydali bubla na rynek i powinni zdać sobie z tego sprawę. Pierwszego ipka kupiłem za gotówkę, kolejne 3, 3gs, 4s brałem u operatorów sieci, za jakieś śmieszne pieniądze. 5s kupiłem w sklepie, za w sumie niemałe pieniądze, i bardzo żałuję. Jest to mój ostatni telefon Apple. Juz nawet największy atut tego telefonu, jakim był iOS, tez zawodzi. Pozdrawiam.

Witam,

Również zmagam się z Iphonem 5s, który po 3-4 dniach się wygiął. Był w serwisie w Radomiu ale stwierdzili, że za 1500 zł wymienią go na nowego. Mógłbyś napisać gdzie oddawałeś swojego do serwisu i czy podali jakiś powód wygięcia ? W necie są wzmianki od wyginających się od przegrzania baterii więc aby zdecydowali się jednak na wymianę na nowego bez dopłaty może wspomnieć, że telefon po nocnym ładowaniu baterii został wsadzony do kieszeni i tam się wygiął bo był gorący od ładowania itp ?

#29 jasiecki

jasiecki
  • 4271 posts

Posted 08 February 2015 - 22:35

ahahhahahha... na bank to łykną... jak oddales do serwisu to mogli juz ci uniewaznic gwarancje i nigdzie ci tego nie zrobia.

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users