Widocznie Apple ma w nosie większe zyski. Tego jeszcze nie słyszałem.
Zastanów się dlaczego apple nie wprowadza Apple Pay np w Polsce. Trochę Ci pomogę. Po pierwsze same nie jest gotowe na wprowadzenie na raz wszędzie usługi, po drugie już to kiedyś było omawiane Polacy mało kasy udają w AOS. Problemem nie jest Polski bank a apple. Nie tylko o zyski chodzi.
Żal d*** ściska, jak się czyta takie brednie. "Apple nie chce". Według Twojej teorii, pieniądze po prostu leżą na ulicy, nikogo to nic nie kosztuje, bo wszyscy są od dawna gotowi, ale Apple nie chce się po nie schylić.
Ja nie powiedziałem że nikogo to nic nie kosztuje. Nie dodawaj mi słów których nie powiedziałem. Google zrobiło to bez większego kłopotu dlaczego? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. I tyle w temacie. Wg. Ciebie pisze brednie a skoro tak uważasz to uzasadnij to konstrukcyjnie.
Zacytuje:
Podczas konferencji prasowej, Artur Pawłowski, dyrektor obszaru marketingu detalicznego i rozwoju oferty w BZ WBK oświadczył, że bank, który oferuje już wsparcie dla płatności HCE i Android Pay, prowadzi zaawansowane rozmowy nad wprowadzeniem trzeciej najważniejszej metody płatności mobilnych.
Prowadzi rozmowy nad wprowadzeniem a nie wdrozeniem. Bo system jest gotowy.
Użytkownik EMU edytował ten post 16 listopada 2017 - 18:46