Poszukiwanie sterowników do Win XP na Macbook Pro 2010.
Napisano 21 października 2014 - 16:52
Napisano 21 października 2014 - 19:17
Napisano 21 października 2014 - 19:26
To są sterowniki do Windows XP (to jest pełna wersja nie tylko uaktualnienie). Zainstaluj, powinno działać.
Są też inne wersje (tam coś bredzą o Servis Packu 3, jakby co to tu masz https://www.apple.co...pport/bootcamp/
Jak nie będzie działać to sobie odinstalujesz w Control Panelu.
Napisano 21 października 2014 - 19:33
Niech Ci wrzuci gdzies na server lustro plyty proste...
A ja przez kolejny tydzień będę to pobierał, to już wolę zostać bez sterowników niż pozbawiać internetu wszystkich domowników.
Yellowfrog a możesz poinstruować jak je zainstalować? Po prostu uruchomić tą instalkę na XP?
Napisano 21 października 2014 - 19:42
A ja przez kolejny tydzień będę to pobierał, to już wolę zostać bez sterowników niż pozbawiać internetu wszystkich domowników.
Yellowfrog a możesz poinstruować jak je zainstalować? Po prostu uruchomić tą instalkę na XP?
Tak. Ale może nie mieć wszystkich sterowników, bo one będą do Maków, które były na rynku, wtedy gdy wyszła ta wersja Bootcampa i Windows XP królował. To jest zestaw sterów pod ówczesne maszyny. Pod nowsze to już do Win7 i 8 tylko były.
Napisano 21 października 2014 - 20:22
Okej dzięki wielkie

- - - Połączono posty - - -
Kolejny problem, po próbie uruchomienia tego bootcampa: (przepraszam za link ale nie mogę wrzucić na forum bo zdjęcie waży powyżej limitu).
http://www.wrzucajtu...758279982_n.jpg
Napisano 22 października 2014 - 11:13
Napisano 22 października 2014 - 11:32
Wie ktoś co w takiej sytuacji trzeba zrobić? Google nie chce mi pomóc ..
Ciężko wyczuć. Może masz zainstalowany Service Pack 3? Na stronie Appla piszą: Ważne: przed zainstalowaniem dodatku Service Pack 3 (SP3) dla systemu Windows XP niezbędne jest zainstalowanie programu Boot Camp 2.1. Czyli, że niby najpierw sterowniki Bootcamp, a potem service pack? A cholera ich wie. Nigdy nie instalowałem XP na Maku, dopiero siódemkę. Może ktoś inny będzie wiedział.
Napisano 22 października 2014 - 12:48

Napisano 22 października 2014 - 13:17
Napisano 22 października 2014 - 15:54
A co do screenshotów to wyobraź sobie że mam XP bez żadnych sterowników, po zrobieniu screenshota musiałbym wrzucić go na pendrive, przełączyć się na OSX podłączyć pendrive wrzucić screena na chmurę i dopiero na forum. Wygodniej było zrobić zdjęcie i z telefonu bezpośrednio uploadować do chmury i forum.
Wracamy do tematu.
Sprawdziłem właściwości systemu i wygląda na to że mam bez żadnego Service Packa, bo nie ma wzmianki o żadnym. Pobiorę i zainstaluję service packa 1 a potem service packa 2 i wtedy spróbuję zainstalować Sterowniki Boot Camp 2.1, będę informował o postępach.

- - - Połączono posty - - -
Nie mogę edytować więc piszę kolejny post.
Przy próbie instalacji SP 1 wyskakuje że nie można się połączyć z internetem żeby coś tam dograć sobie,
Przy próbie instalacji SP 2 wyskakuje że brak miejsca na dysku i co dziwne sprawdziłem w mój komputer i według windowsa z 116 gb zostało mi 6 gb wolnego miejsca (nie mam pojęcia gdzie wcięło 100 gb).
I co teraz?
Napisano 22 października 2014 - 15:59
Napisano 22 października 2014 - 19:08
Napisano 22 października 2014 - 20:26
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych