Ekran robi naprawdę duże wrażenie. Jeśli oczywiście weźmiesz plusa i będziesz go nosił po kieszeniach przy pracy fizycznej to pewnie będziesz musiał bardziej na niego uważać i zmienić troche przyzwyczajenia. Ja przez sam fakt naszenia go w kieszeni spodni uważałem aby przez przypadek go nie uszkodzić uderzając gdzieś kieszenią. Oczywiście jak z jajakiem obchodzić się nie musiszwlasnie konfigurowalem zonie iPhona i troche popisalem i mysle,ze jednak wezme 6+.Ten wiekszy ekran mnie bardzo kusi.Bede nosil hgo w pracy w kieszeni a praca fizyczna,duzo schylania sie
i mam obawy czy sie nie zegnie.Chociaz mozna wykupic dodatkowe ubezpieczenie od kradziezy ,uszkodzenia upadku idt.

Dla mnie kwestia możliwości uszkodzenia przy przenoszeniu nie była jednak aż tak znacząca. Bardziej mnie denerwowało częste wyślizgiwanie się ze względu na rozmiar i śliskie krawędzie (na szczęście nie spadł) oraz dyskomfort w noszeniu w kieszeni spodni. Plus jest na tyle wysoki ze łatwo wbija się tu i ówdzie

Nie mam tez łap gigantów aby ogarnąć obsługę jedna ręka.
Wszystko zależy od Twoich indywidualnych preferencji. Jaki model wybierzesz, i tak będziesz zadowolony. Mamy taka nadzieje.