Mogę się uzewnętrznić na temat moto 360 jak ktoś ma zamiar jeszcze v1 kupić z racji na niską cenę i ładny wygląd to może śmiało myśleć o czymś innym. Ładować to trzeba czasami nawet dwa razy dziennie i generalnie to moja już się popsuła . ot tak zaczęła się grzać jak była sparowana z telefonem. W airplane mode było wszystko git, ale po co mi Smartwatch bez możliwości używania funkcji smart. Oddałem na gwarancji do serwisu, zobaczymy co mi powiedzą.
Sorry ale dopiero teraz wszedłem do tego tematu, nie takie zachowanie baterii nie jest normalne. Ja ściągam zegarek z ładowarki o 6 rano i odkładam o 22, zegarek ma jeszcze wtedy ok. 30-40% baterii po roku użytkowania. Jedyna wada to taka, że pęka od spodu ten plastikowy korpus.. ludzie piszą, że to od nieoryginalnych bransolet ale to nieprawda - pół roku chodziłem na pasku i pękał, w tej chwili nosze bransoletę od paru miesięcy i dalej pęka. A no i na becie iOS 10 gorzej jest z ponownym łączeniem zegarka z telefonem - za każdym razem gdy się rozłączą musze wejść do aplikacji Android Wear na iP i dopiero wtedy na zegarku wcisnąć ponowne łączenie. Na iOS 9 chodziło to z automatu, liczę że do oficjalnej wersji to dopracują.