@snaperr Napisze Ci całkiem szczerze nikt Cię nie zatrudni. Pierwsza sprawa w takich sklepikach zazwyczaj był byś sam z pełną odpowiedzialnością na za towar (finansową). Druga sprawa tutaj liczy się nie twoja wiedza tylko czy masz gadane i umiesz sprzedać, całą resztę załatwia szkolenie. Trzecia sprawa jest fakt iż doświadczenia nie masz, a do tego dochodzi fakt iż pracodawcy osób bez doświadczenia po prostu nie chcą. I jeszcze jedno plany sprzedaży są w takich sklepach, także nie jest w cale tak kolorowo.

zarobki w ispot
Rozpoczęty przez
snaperr
, 20 lip 2014 10:23
31 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 lipca 2014 - 17:49
Napisano 20 lipca 2014 - 17:54
Witam,
@seba235,
czyli jak w serialu....

Pozdrawiam
GAMA007
@seba235,
czyli jak w serialu....

Pozdrawiam
GAMA007
Napisano 20 lipca 2014 - 18:02
W tym kraju w ogóle nie ma pracy, nie ważne z jakim doświadczeniem...
Napisano 20 lipca 2014 - 18:04
@GAMA007 Tylko że tutaj nie chodzi nawet o wykształcenie, czy o to co umiesz - tylko o doświadczenie. Pracodawcy mówią otwarcie że papierkami można sobie wytrzeć wiadomo co, a to co umiesz się nie liczy bo nie będzie szansy tego zaprezentować na 5 minutowej rozmowie o prace która tak na prawdę nie istnieje.
Ja obecnie korzystam z stażu z EFS może to coś pomoże aby znaleźć coś normalnego w przyszłości, chociaż nie do końca w to wierze bo staże dzisiaj się postrzegane właśnie tak. Choć co jak co ale ja się nauczyłem na prawdę sporo
Ja obecnie korzystam z stażu z EFS może to coś pomoże aby znaleźć coś normalnego w przyszłości, chociaż nie do końca w to wierze bo staże dzisiaj się postrzegane właśnie tak. Choć co jak co ale ja się nauczyłem na prawdę sporo

Napisano 20 lipca 2014 - 18:26
jezu jak ten kraj bedzie za kilka lat z takimi ludzmi czytaj obecna gimbaza funkcjonował...
Napisano 20 lipca 2014 - 18:35
@seb235 - boski filmik z praktyk ;D
Napisano 22 lipca 2014 - 14:18
Dobra, pośmialiście się, starczy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych