Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Banki internetowe a przeglądarka Safari

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#26 iAdam

iAdam
  • 415 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 20 November 2007 - 08:56

PKO BP (www.pkobp.pl) rowniez dziala, ale co ciekawe aby poruszac sie po glownym menu (uslugi, transakcje, wyloguj itp) trzeba w menu klikac dwukrotnie. Pierwsze tapniecie powoduje przekreslenie wybranego przycisku zolta kreska, a drugie otwiera odpowiednie menu.
Hasla smsowe nie dzialaja, bo takowych PKO BP nie oferuje, gdyz hasla sa tylko na kartce zdrapce (ale mysle, ze desperatom uda sie uzyc iPhone'a do zdrapania zdrapki - ja nie mam do tego serca i robie to kluczami:)

Sent from my iPhone. :)

#27 jac.zuz

jac.zuz
  • 231 posts
  • SkądGdańsk

Posted 20 November 2007 - 09:16

Ja napotkałem się na problem z inteligo. Mam w haśle do konta litere T, i mimo ze jak próbuje sie zalogowac z iPhone to przy klikaniu na T klawisz sie powiększa, to litera nie wskakuje do ciągu znakow w haśle. Tak sobie zablokowalem dostęp do konta, ale juz jest ok :) Wydaje mi sie ze wystarczy zmienić hasło, ale nie chce mi się w to bawic, nie robię tysięcy przelewów dziennie :)

#28 cysio

cysio
  • 20 posts
  • SkądŁódź

Posted 21 November 2007 - 00:34

BZWBK czyli centrum24.pl dziala logowanie az do podania hasla, przy probie wpisania hasla przeskakuje litery , wiec nie wiem jak LOCOSP moze ta strona dzialac skoro nikomu poza nim nie dziala logowanie.

---- Dodano 21-11-2007 o godzinie 00:49 ----
Dodatkowo zamieszczam screeny pokazujace co sie dzieje po wpisaniu pierwszego znaku w haśle:

Dołączona grafikaDołączona grafika

#29 LOCOSP

LOCOSP
  • 197 posts
  • SkądOpole

Posted 21 November 2007 - 20:04

Potrafię to bardzo łatwo wytłumaczyć, przyznam dziś nawet chciałem Wam nagrać filmik jak to robie, ale że centrum 24 zrobiło nas wszystkich w konia nie nagrałem (nowa usługa centrum24 - "maskowanie hasła" ) ponieważ ,do dzisiejszego dnia miałem jeszcze stary system logowania który mieścił się w obrębie safari to mogłem się logować usługa "maskowanie hasła" sprawiła iż w polu logowania w drugim etapie gdzie mamy podać pin widać teraz 20 pól do wprowadzenia hasła a nie widać klawiatury z której w tym wypadku powinniśmy skorzystać, bo cały myk z logowaniem polegał na tym, żeby przy wprowadzaniu PINu robić to za pomocą klawiatury na stronie a nie za pomocą klawiatury w iPhon'ie .... pozdrawiam, i sorry mogłem to wcześniej napisać teraz jestem mega wkurzony bo już możliwości logowania sam nie mam ...

#30 cpkt

cpkt
  • 23 posts
  • SkądGdańsk

Posted 15 July 2008 - 14:26

Mbank a Safari w iPhone

PKO BP (PKO Bank Polski) rowniez dziala, ale co ciekawe aby poruszac sie po glownym menu (uslugi, transakcje, wyloguj itp) trzeba w menu klikac dwukrotnie. Pierwsze tapniecie powoduje przekreslenie wybranego przycisku zolta kreska, a drugie otwiera odpowiednie menu.
Hasla smsowe nie dzialaja, bo takowych PKO BP nie oferuje, gdyz hasla sa tylko na kartce zdrapce (ale mysle, ze desperatom uda sie uzyc iPhone'a do zdrapania zdrapki - ja nie mam do tego serca i robie to kluczami:)

Sent from my iPhone. :)

Jeszcze kilka dni temu mogłem zalogowac się do Mbanku, niestety teraz wyskakuje mi komunikat: "Język nie został zdefiniowany w tablicach architektury"

Czy ktoś ma jakiś na to pomysł, czy Mbank coś zmienił czy to wina jakichś ustawień Iphone.

iPhone wer. 1.1.4

#31 iTommy

iTommy
  • 50 posts
  • SkądNowy Sącz

Posted 25 August 2008 - 13:31

Witam, Ja rówinież mam problem z bankiem internetowym, a dokładniej mówiąc nie mogę se do niego zalogować wyskakuje informacja ze strona nie została do końca załadowana, lub ustawienia przeglądarki uniemożliwiają zalogowanie, chodzi o kb24, jeśli chodzi o safari to jestem zielony proszę o info jak się z tym uporać.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users