Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Football Manager 2008

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
96 odpowiedzi w tym temacie

#76 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 21:47

Kur** Kur** .. Zainstalowałem fm'a 2009 .. Działało wszystko pięknie, nawet edytowałem baze danych. Póki nie zainstalowałem patcha.. który wszystko spieprzył.. Kasowałem fm'a, kasowalem z biblioteki pliki instalowalem na nowo.. i dalej nie działa ;/ Mógłby ktoś mi pomóc?? p.s mam patcha z oficjalnej strony.

#77 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 01 grudnia 2008 - 22:59

Kur** .. Zainstalowałem fm'a 2009 .. Działało wszystko pięknie, nawet edytowałem baze danych. Póki nie zainstalowałem patcha.. który wszystko spieprzył..

Kasowałem fm'a, kasowalem z biblioteki pliki instalowalem na nowo.. i dalej nie działa ;/

Mógłby ktoś mi pomóc??

p.s mam patcha z oficjalnej strony.

Może zainsalowałeś patcha do Amerykańskiej wersji gry:?: Powyżej masz link do sprawdzonego żródła gdzie po instalacji u mnie działa.

---- Dodano 01-12-2008 o godzinie 23:00 ----
Jezchat Lespacio: Football Manager 2009 Patch 9.1 Download
na wszelki wypadek tu masz linka

#78 wasil16

wasil16
  • 541 postów
  • SkądMielno

Napisano 01 grudnia 2008 - 23:49

Generalnie trzeba przyznać,ze dali trochę ciała z tym nowym Fm 2009. Według mnie troszkę za wcześnie się ukazał i teraz nie wychodzi mu to na dobre. Mam nadzieje,że panowie z Sport Interactive już pracują nad drugą i ostateczną łatką. Pograłbym sobie ligą polską,ale problemy z europejskimi pucharami w sposób bardzo udany mnie od tego pomysłu odciągają niestety...

Football Manager Forum :: Strona Główna

Dobre forum,można się chłopaków poradzić co i jak jeśli macie jakieś problemy z grą.

Pozdrawiam

#79 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 10:09

wlasnie problem, ze sciagalem dokladnie tego patcha, dokładnie z tej strony ;/

#80 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 02 grudnia 2008 - 10:34

wlasnie problem, ze sciagalem dokladnie tego patcha, dokładnie z tej strony ;/

Tylko na tej stronie są 2 patche na Maca 1 do Amerykańskiej wersji i 2 do Europejskiej.

Ps.Może wina leży w legalności wersji twojego FM09

#81 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 10:50

przed instalacja patch'a nie bylo problemow.. sciagne ta 2 wersje amerykańską.. chociaz to bez sensu 100% mam europejską, chyba że Amerykanie zaczeli robić*polski jezyk w grach :roll:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jakby komuś*to pomogło.. to proszę o pomoc :)

#82 wasil16

wasil16
  • 541 postów
  • SkądMielno

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:31

Nie przychodzi mi nic ciekawego do głowy,ale zrób tak.Odinstaluj grę i wszystkie pliki powiązane z grą.Ale naprawdę wszystkie.Z tego co się orientuje to są dwa katalogi z grą na dysku. Uruchom ponownie komputer, zainstaluj fm2009. Następnie uruchom grę i stwórz nową ligę. Wyjdź z gry i spróbuj zainstalować patch 9.1 dmg I musi działać! ;-) Jakby coś to pisz. P.S. Dobrze jest nie zmieniać miejsca docelowego w którym gra jest zainstalowana oraz zainstalować patch tam gdzie jest gra.

#83 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:36

Dalej lipa.. ;/ bede musial chyba grać w 2008.. Wszytstko przez ten patch, odkąd go zainstalowałem wyskoczył ten problem. A da się znaleść liste plików które zainstałował patch? może wrzucił jakąś paczke plików do systemu.. nie wiem..

#84 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 14 grudnia 2008 - 20:20

a ja mam pytanie jest spolszczenie, ale tylko spolszczenie nie jakies patche do FM 09 ?

#85 alek-x

alek-x
  • 2 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 11:11

Witam. Mam ten sam problem co Spooner. Chyba czeka mnie reinstalacja systemu bo w centrum FM nie potrafili mi pomóc.

#86 krystianb

krystianb
  • 53 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 21:09

a ja nie mam zadnych problemów mimo ze naprawde niezle kombinowalem zeby powrzucac sobie herby poliskich druzyn,wszystko chodzi elegancko

---- Dodano 17-12-2008 o godzinie 21:12 ----
a wracajac do waszych bledow,to macie pewnie problem z baza danych ktorej dane zapisuja sie w katalogu "Document" ,moze pomoze takie cos: odinstalujcie gre,wywalcie katalog gry znajddujacy sie w "dokumentach" i instalka od nowa

#87 gregi1

gregi1
  • 352 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 10:51

Moze to pytanie już było ale czytając 9 stron mogło mi umknąć czy FM 09 jest w polskiej wersji jezykowej oczywiscie na mac'a? I co daje ten patch o ktorym bylo duzo w ostatnich postach?

#88 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 19 grudnia 2008 - 11:05

Moze to pytanie już było ale czytając 9 stron mogło mi umknąć czy FM 09 jest w polskiej wersji jezykowej oczywiscie na mac'a?

I co daje ten patch o ktorym bylo duzo w ostatnich postach?

Tak jest w polskiej wersji,patch wprowadza szereg zmian i usprawnień dzięki którym gra jest stabilniejsza i nie ma z nią problemów przynajmnie ja nie mam (być może kwestia oryginalnej wersji).

#89 gregi1

gregi1
  • 352 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 11:07

A to prawda ze jak zagram sobie klubem xxx z polskiej ekstraklasy i wygram to nie zagram w el. LM?

#90 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 19 grudnia 2008 - 11:11

A to prawda ze jak zagram sobie klubem xxx z polskiej ekstraklasy i wygram to nie zagram w el. LM?

Nie słyszałem o takowym problemie ja zawsze preferuje l.angielską i swoją Chelsea:cool:.

#91 gregi1

gregi1
  • 352 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 11:15

Nie słyszałem o takowym problemie ja zawsze preferuje l.angielską i swoją Chelsea:cool:.

No wlasnie a ja taka info przeczytalem na stronie gram w recencjach uzytkownikow, iz nie zaleznie od tego czy zdobedziesz mistrzostwo to i tak w LM zagra Groclin.

#92 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 19 grudnia 2008 - 11:20

No wlasnie a ja taka info przeczytalem na stronie gram w recencjach uzytkownikow, iz nie zaleznie od tego czy zdobedziesz mistrzostwo to i tak w LM zagra Groclin.

i właśnie dla takich kwiatków instaluje się patche, 1 już się ukazał i być może on likwiduje ten błąd, drugi oficjalny ma się ukazać jeszcze w tym roku.

#93 haro

haro
  • 428 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 20 grudnia 2008 - 00:37

jest już nowy patch, w wersji na maca także

#94 Cottage

Cottage
  • 739 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 20 grudnia 2008 - 07:58

jest już nowy patch, w wersji na maca także

Wczoraj się ukazał Patch 9.2.0 Change List & Availability Details - Sports Interactive Community po instalacji wszystko oczywiście działa prawidłowo.

#95 sienek

sienek
  • 139 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 14:32

do usuniecia

#96 Spooner

Spooner
  • 278 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 17:00

patch pomógł.. FM 09 śmiga aż*miło ;)

#97 Cottage

Cottage