Strefy czasowe masz takie same?

Kalendarz ios7-jak dodać zadanie, notatkę na ipad
Rozpoczęty przez
matuszek
, 03 lut 2014 21:20
32 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 lutego 2014 - 16:03
Napisano 13 lutego 2014 - 16:21
Tak. Wszystko wydaje się być takie samo. Icloud używam pod windowsem z firefoxem w pracy. Jest 7 godzin różnicy między urządzeniami.
Napisano 13 lutego 2014 - 16:28
Wydaje Ci się, czy masz ustawione tak samo? Musisz mieć w ustawieniach czasu na iPadzie i w ustawieniach iCloud ustawioną strefę czasową "Czas środkowoeuropejski", bez tego wszelkie wpisy w kalendarzu będą się rozjeżdżać.
Napisano 13 lutego 2014 - 16:41
iPhone / ustawienia / data i czas / strefa czasowa /warszawa
komputer: (UTC+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb
- - - Połączono posty - - -
JEST !!!!
Ok.. znalazłem ... w ustawieniach z poziomu strony w iCloud ! nawet nie wiedziałem że tam też są ustawienia. Miałem czas z Cupertino :-) pacyficzny ! Dzięki za naprowadzenie !
komputer: (UTC+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb
- - - Połączono posty - - -
JEST !!!!
Ok.. znalazłem ... w ustawieniach z poziomu strony w iCloud ! nawet nie wiedziałem że tam też są ustawienia. Miałem czas z Cupertino :-) pacyficzny ! Dzięki za naprowadzenie !
Napisano 31 marca 2014 - 12:37
Dorzucę się do tego wątku.
Co trzeba zrobić żeby wydarzenia, które już się odbyły pozostawały cały czas zapisane i widoczne. Obecnie mi znikają po jakimś czasie.
Napisano 31 marca 2014 - 12:40
Dorzucę się do tego wątku.
Co trzeba zrobić żeby wydarzenia, które już się odbyły pozostawały cały czas zapisane i widoczne. Obecnie mi znikają po jakimś czasie.
Zmienić zakres synchornizacji w ustawieniach kalendarza.
Napisano 31 marca 2014 - 12:50
^^ Czyli trzeba ustawić Synchronizuj wszystko? Nie wpadłbym na to sam. Dzięki
Napisano 13 czerwca 2014 - 10:21
Mam pytanie przy dodawaniu nowego wydarzenia jest coś takiego jak "miejsce" wpisuje tam adres spotkania. Moje pytanie jest następujące czy jest możliwość w jakiś sposób powiązania tego z wyszukaniem trasy do miejsca spotaknia. Jestem w aucie i wyświetla mi się kolejne spotkanie że jest pod danym adresem czy mogę jakoś wymusić wyszukanie drogi dojazdu do tego miejsca bezpośrednio z kalendarza ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych