iPod VIDEO 30 GB
Started by
Przemion
, 06 Jan 2006 16:11
27 replies to this topic
Posted 03 May 2006 - 13:57
a w Polsce też są zniżki dla studentów? Jakie?

Posted 04 May 2006 - 07:57
a w Polsce też są zniżki dla studentów? Jakie?
Czasem jest chyba promocja ok 5% :?
Chyba że w cortlandzie bo ogólnie sad nie jest pro edukacyjny za specjalnie

Posted 04 May 2006 - 20:16
Ostatnio pewien delikwent mnie doprowadził do palpitacji serca bo mi wyjechał z tekstem że od iPoda to wszystko jest lepsze - od iAudio począwszy, a na Creative'ach skończywszy.
Mnie się wydaje, że badziewny dyktafon i radio trzeszczące jak diabli (bo słuchawki służą za antenę) to wcale nie jest powód żeby dyskredytować iPoda, a filmiki to sobie każdy może przekonwertować na kompie, wcale to nie taki uciążliwe! Ja zresztą wolę konwertować, niż oglądać w beznadziejnej jakości!
Mnie się wydaje, że badziewny dyktafon i radio trzeszczące jak diabli (bo słuchawki służą za antenę) to wcale nie jest powód żeby dyskredytować iPoda, a filmiki to sobie każdy może przekonwertować na kompie, wcale to nie taki uciążliwe! Ja zresztą wolę konwertować, niż oglądać w beznadziejnej jakości!
odnośnie pytania, to w tej chwili jak jest nie wiem, ale jak się rejestrowałem na apple.pl to było pytanie czy chce założyć konto studenckie czy zwykłe, nie wiem jakie tam są zniżki, ale żeby założyć to konto studenckie to trzeba przefaksować świadectwo i jeszcze jakieś takie pierdołya w Polsce też są zniżki dla studentów?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users