Bo mam takowa w swoim dupowozie to raz dwa, odpryski sa i nie placze, mam wykupione ubezpieczenie jak mi sie sposoba pojde wybic szybe na 2gi dzien wstawia nowa takie trudne?
Nie linczuje sie ale przesadzasz poprostu. Telefon to nie jajko i uzytkuje sie go normalnie. Jak ktos chce miec ekran ok zaklada folie to samo robia wlasciciele aut jak wyjada z fabryki oklejaja folia ja tego nie robie bo nie bede autem jezdzil wieki... 2 lata i nastepne proste jak 2+2...
- - - Połączono posty - - -
Usiluje mu to kolejna osoba wytlumaczyc ale grochem o sciane... ehhh
over...
Przepraszam, nie wiedziałem, że jesteś przedstawicielem wszystkich osób posiadających auta premium, mój błąd...
No dwie ostatnie odpowiedzi utwierdziły mnie, żeby na tym forum nie krytykować produktów Apple, kolejny mój błąd...
Daleko mi do obsesji na punkcie Apple, mam w domu tyle samo urządzeń z iOS co z Androidem, ale oba światy darzę równym szacunkiem i każdy ma swoje wady oraz zalety.
Szkoda, że nie zadaliście sobie trudu, żeby chociaż zrozumieć o co mi chodziło, ale może strategia ataku na osobę mającą czelność skrytykować produkt Apple jest tu dobrym zwyczajem, ale to już mam mam gdzieś, z fanboy`em nie wygrasz...
- - - Połączono posty - - -
Ja z każdą kolejnym postem xgrey rozumiem jego zażenowanie coraz bardziej. Niestety ani Ty ani ja, ani nikt ze zgromadzonych tutaj nic nie zrobimy z tym, że ten ekran się rysuje i tyle. Mój poprzedni iphone miał ekran w strasznym stanie, mimo, że przecież niby się nie rysuje. Ten typ tak ma i tyle ;-)
I o to mi chodziło, potwierdzenia, że one tak mają i koniec

Dzięki i pozdrawiam