The Witcher ?
Napisano 07 listopada 2007 - 23:20
Napisano 07 listopada 2007 - 23:23
Szczerze mowiac dla mnie to byloby idealne rozwiazanie.
Teoretycznie mam iMaca, ktory by sobie chyba poradzil (nowy 20" z video 2600), ale windy uzywam na nim sporadycznie i to tylko w wirtualnej maszynie. Musialbym bootcampa odpalic, a na leopadrda jeszcze czekam.
Jakies terminy premiery?
Beretto furmanne (chłopie)!!! Ridziko cikore (bój się Boga)!!!
Dyć to premiera ponad 2 tygodnie temu odbywała się....
Nie bede sie wypowiadal w kwestii wojny fanbojow sony z xbox.
Xboxa 360 uzywam od dawna, kiedy go kupowalem jeszcze nie bylo w Polsce PS 3. Jestem zadowolony, czego zycze rowniez kolegom milosnikom PS 3.
Uwazam, ze nadal jest na niego wiecej fajnych tytulow, ale nie twierdze, ze to sie nie zmieni - czas pokaze.
Neither do I.
Dla Mac userow mam natomiast jedna niepodwazalna zalete xboxa. Moj X 360 robi mi za apple TV za jedyne 20 dolcow. Daje mi pelny dostep do kolekcji iTunes, wszystkich fotek, no i filmow (nie wszystkich, zalezy od kodeka). Jest super, ale nie idealnie - jak kazdy uzytkownik xboxa wie, jest on niestety glosny. Wieczorne ciche sluchanie muzyki raczej odpada.
Be my Hero!!! Pendem nabendem.... Szukałem czegoś takiego...
Napisano 07 listopada 2007 - 23:26
Dla Mac userow mam natomiast jedna niepodwazalna zalete xboxa. Moj X 360 robi mi za apple TV za jedyne 20 dolcow. Daje mi pelny dostep do kolekcji iTunes, wszystkich fotek, no i filmow (nie wszystkich, zalezy od kodeka). Jest super, ale nie idealnie - jak kazdy uzytkownik xboxa wie, jest on niestety glosny. Wieczorne ciche sluchanie muzyki raczej odpada.
Hej, dzieki za tego linka! Plusik poszedl
Napisano 07 listopada 2007 - 23:26
@RaveMan, należysz do dev teamu WIedźmina ? Nieźle
Śmi się to jakoś tak zadziało swojego razu...
Co do samej gry to na Vmware Fusion nie ruszy
, a jeśli nawet to może te 10 klatek na sekunde na minimalnych ustawieniach wyciągniesz.
Problemem jest wolny tłumacz DX9.
Napisano 07 listopada 2007 - 23:32
Napisano 08 listopada 2007 - 16:28
Beretto furmanne (chłopie)!!! Ridziko cikore (bój się Boga)!!!
Dyć to premiera ponad 2 tygodnie temu odbywała się....
..
hm... to ja nieprecyzyjnie sie po polsku wyrazilem, zapewne.
Fakt premiery zarowno Wiedzmina i Leo nie jest mi obcy
Natomiast ciagne za jezyk w sprawie premiery konsolwej The Witcher :smile:
Moze jak juz dojdzie do mnie Leopard to sie skusze na instalacje Windows w bootcamp, aczkolwiem bylaby ona tylko i wylacznie pod Wiedzmina... Szczerze mowiac zdecydowanie wole grac na konsoli, bo moja pora grania jest mocno nocna, a mac stoi w sypialni, gdzie czekalby na mnie konflikt z lepsza polowa :shock:
Napisano 08 listopada 2007 - 16:40
hm... to ja nieprecyzyjnie sie po polsku wyrazilem, zapewne.
Fakt premiery zarowno Wiedzmina i Leo nie jest mi obcy
A już myślałem że są jeszcze miejsca do których informacje nie docierają.
Natomiast ciagne za jezyk w sprawie premiery konsolwej The Witcher :smile:
Takiej daty jeszcze nawet my nie znamy.. Jest wydzielony dział, chłopaki mają X'y w kolorze szarym z fajnymi przystawkami i tyle.... Coś tam klikają, ale deadline'u jeszcze nie ma.
Napisano 13 listopada 2007 - 11:16
Dzieki za info
---- Dodano 13-11-2007 o godzinie 13:22 ----
A da się na PS3 sensownie poruszać ? tak jak mychą i klawiaturą ? czy tylko guzikami jak Doom'a bez myszki ?
Grałem przez chwilę w MOHA na PS2, porażka ! jak zresztą każda FPS.
Chyba nie doczytales
Na PS 3 na razie nie ma planow wydawniczych, przynajmniej wg informacji w tym watku
A co do grania na padzie - nie ograsz zadengo pececiarza z mysza i klawiatura. Do pada trzeba sie przyzwyczaic - czytaj pograc z 10 godzin w shootery.
Po kilkunastu godzinach po prostu nie zauwazasz niedogodnosci, w single player gry to uwzgledniaja (wolniejsza reakcje gracza), a w online wszyscy graja na identycznym sprzecie.
Ma tez zalety taki pad, jest bezprzewodowy, ma force feedback, ktory zapewnia niezle wrazenia, jezeli jest dobrze zaimplementowany (na ps 3 w padzie six axis zrezygnowali z force feedback na rzecz wykrwania ruchow - nie wiem, jak to sie sprawdza, bo mam xbox i nie gralem na nowej konsoli sony).
Dla kogos, kto nigdy nie gral na padzie na poczatku moze wydawac sie beznadziejnie, ale zanim skonczy cod 4 czy halo 3 zapomnisz o jakichkolwiek problemach
Napisano 19 listopada 2007 - 11:13
Napisano 20 listopada 2007 - 16:49
Napisano 22 listopada 2007 - 14:06
Napisano 22 listopada 2007 - 15:51
Jak to? Na iMac 20" działa bez zarzutu a na 24" się sypie? Nie rozumiem. Większe iMaci są chyba też mocniejsze, nie?
Tak tylko ze jest jedna wielka roznica, ja mam nowej generacji grafe wspierajaca wszystkie nowe technologie, no i 256Mb VRAM... at to robi wielka roznice...
Napisano 22 listopada 2007 - 16:02
Napisano 22 listopada 2007 - 16:15
Napisano 22 listopada 2007 - 16:44
---- Dodano 22-11-2007 o godzinie 16:48 ----
Tu bardziej odszumiona (oddeszczowiona?) wersja z Tristram w D2:
Napisano 23 listopada 2007 - 13:34
Napisano 24 listopada 2007 - 16:05
Jeśli chodzi o procesor to dzięki dwóm rdzeniom gra dostaje skrzydeł, więc tutaj intelowe makówki poradzą sobie wyśmienicie.
z tego wynika, że trzeba miec windows pro, nie home...
Napisano 25 listopada 2007 - 01:41
z tego wynika, że trzeba miec windows pro, nie home...
a czemu to? win home nie widzi 2 rdzeni?
Napisano 28 listopada 2007 - 01:03
Napisano 28 listopada 2007 - 01:49
Napisano 28 listopada 2007 - 08:30
Napisano 28 listopada 2007 - 09:45
- woocash lubi to
Napisano 29 listopada 2007 - 19:34
Napisano 01 grudnia 2007 - 14:56
Napisano 02 grudnia 2007 - 00:47
Ja mam inny problem - Mam macbooka pro 17" - 2.4ghz (santa rosa) - i mi sie wywala co mniej wiecej godzine-dwie z gry, nie jest to wina systemu - testowalem i pod XP i pod Vista, wiec co to moze byc ? Obecnie mam Viste Home Premium, zaktualizowana jak tylko sie da, oczywiscie odpalam ja przez boot campa... ma ktos podobny problem moze ? Prosze tylko nie zwalac na Viste, bo pod XP bylo znacznie gorzej, na Viscie to wogole da sie pograc jako tako
Którego patch'a na gre masz zainstalowanego?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych