Nie ma rzeczy doskonałych, a już napewno nie są nimi produkty Apple. Dawałem linka wcześniej, w którym pisało, że ten sam problem ma nexus 5 i tam rozwiązaniem jest kupno case (skąd my to znamy), ale on tak może mieć bo kosztuje 2 razy mniej?
Jakoś cieżko mi sobie poprostu wyobrazić to za wadę, która spowodowałaby zrezygnowanie z tego jakby niebyło zarąbistego urządzenia. Albo jeszcze mniej wyobrażam sobie sprzedawcę wręczającego telefon który dorzuca, proszę tylko nim nie trząsać podczas kręcenia filmów bo słuchać power buttona... wtf? To tak jak iść do sklepu i poprosić o colę bez gazu bo ta z, jak się nią wstrząśnie to się wyleje xD
Śmiem twierdzić, że to nie wada, a wręcz przeciwnie, może sposób na wyrabiającego się powera, sam miałem do czynienia z reklamacja ipka właśnie z tego powodu. A, że nie przemyśleli efektu jaki to da to trudno, może następnym będzie lepiej

ale nie martwcie się, w następnym tez coś będzie nie tak dla 0,0001% użytkowników

Dla mnie to po prostu szukanie dziury w całym, ponieważ jak każdy racjonalnie się zastanowi to trzymając w całkiem normalny i naturalny sposób, można tak złapać ten przeklęty power button, że nie będzie go słychać nawet telepiąc jak opętany. Wystarczy chcieć, ale jak się nie chcę... Zawsze można kupic produkt konkurencji... Ludzie dzisiaj nie potrafią się cieszyć tym co mają, połowa ludzkości nie ma co do gara włożyć, a my tu takie pierdoły opisujemy :/ aż mi wstyd