Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5S - Pierwsze wrażenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2007 odpowiedzi w tym temacie

#326 Dalvikir

Dalvikir
  • 168 postów
  • SkądPL

Napisano 21 października 2013 - 18:05

A ja się cały czas zastanawiam nad kolorem 5S. Obecnie mam 5 białą a teraz co wybrać:) Miałem też czarną 5 ale denerwowały mnie uszczerbki które były srebrne. Jakieś rady? Doświadczenia z 5S?

Bierz Space Gray, jest bardzo ładny, jakość użytych materiałów o wiele trwalsza od czarnego iP5. Mam go już miesiąc i nie używam case'ów, brak jakichkolwiek oznak, w tym czasie czarny iP5 był już w kilku miejscach podrapany

#327 napata

napata
  • 81 postów

Napisano 21 października 2013 - 18:14

A ja się cały czas zastanawiam nad kolorem 5S. Obecnie mam 5 białą a teraz co wybrać:) Miałem też czarną 5 ale denerwowały mnie uszczerbki które były srebrne. Jakieś rady? Doświadczenia z 5S?

Zaraz po prezentacji zamówiłam Gold, ale w porę się opamiętałam i wycofałam zamówienie, a raczej zmieniłam na Grey. Jestem zadowolona. Złoty i srebrny są paskudne. Dlaczego? Te białe paski w srebrnym i złotym wyglądają badziewnie. Pasek czarny w szarym o wiele lepiej się prezentuje.

#328 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 21 października 2013 - 18:44

no Space Gray póki co faworytem jest:) dziękuję za rady:))

#329 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 21 października 2013 - 19:27

Ja biorę złotego.

#330 Danio02

Danio02
  • 369 postów

Napisano 21 października 2013 - 19:38

A posiada ktoś informacje na temat dostępności wersji 32GB u operatorów?

#331 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 21 października 2013 - 19:44

Ja biorę złotego.

Ja akurat złotego nie brałem totalnie pod uwagę;-) Jakoś mi nie do twarzy z tym kolorem:-)

#332 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 21 października 2013 - 20:40

Szczerze ? jeżeli facet wybiera iphone 5s złotego to dla mnie równa się to tak jakby kupował telefon np samsunga hello kitty i był koloru różowego,przecież kolor złoty jest dla kobiety ale u faceta ? jedynym wyjątkiem jest tutaj obrączka,takie jest moje zdanie ale chcecie to kupujecie.

#333 LewyM1

LewyM1
  • 252 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 21 października 2013 - 21:06

Szczerze ? jeżeli facet wybiera iphone 5s złotego to dla mnie równa się to tak jakby kupował telefon np samsunga hello kitty i był koloru różowego,przecież kolor złoty jest dla kobiety ale u faceta ? jedynym wyjątkiem jest tutaj obrączka,takie jest moje zdanie ale chcecie to kupujecie.

Saul Goodman miał Samsunga Hello Kitty.

#334 timonek21

timonek21
  • 31 postów

Napisano 21 października 2013 - 21:35

przecież kolor złoty jest dla kobiety ale u faceta ?

Nie dla kobiet, a dla tandetnych lampucer i murzynów. Panna z klasą by pogardziła taką tandetą jak złoty iphone :)

#335 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 21 października 2013 - 21:39

Saul Goodman miał Samsunga Hello Kitty tak ale soul miał dużo telefonów miedzy innymi dla jessie pinkmana czy woltera ;)

#336 emilus100

emilus100
  • 180 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 21 października 2013 - 21:56

Złoty to w Rosji na pewno się przyjmie ;)

#337 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 21 października 2013 - 22:30

Bez przesady złoty iphone dla faceta,jak komuś się podoba to kup sobie z 24 karatowym złocie,są na allegro.

#338 vannityy

vannityy
  • 106 postów
  • SkądSopot, PL

Napisano 22 października 2013 - 00:04

A ja pozdrawiam wszystkich sezonowców białej piątki, którzy w końcu jak to określają mogą wrócić do czerni dostępnej w 5S. Kolor biały był jedyną alternatywą dla bardzo rysującego się Black/Slate. Posiadam model już ósmy miesiąc, bez żadnych rys i zadrapań, noszony bez bumpera luzem w pustej kieszeni. Tył telefonu poza codziennymi śladami palców wygladą jak po zdjęciu folii. Nie żebym trollował, ale strasznie koli mnie w oczy, gdy ktoś tak argumentuje wybór czarnego/szarego 5S. Aha, gniazdko słuchawkowe i lightning mimo, że korzystam codziennie dalej jak nowe. P.S oddycham korzystając z telefonu.

#339 napata

napata
  • 81 postów

Napisano 22 października 2013 - 04:05

A ja pozdrawiam wszystkich sezonowców białej piątki, którzy w końcu jak to określają mogą wrócić do czerni dostępnej w 5S. Kolor biały był jedyną alternatywą dla bardzo rysującego się Black/Slate. Posiadam model już ósmy miesiąc, bez żadnych rys i zadrapań, noszony bez bumpera luzem w pustej kieszeni. Tył telefonu poza codziennymi śladami palców wygladą jak po zdjęciu folii. Nie żebym trollował, ale strasznie koli mnie w oczy, gdy ktoś tak argumentuje wybór czarnego/szarego 5S. Aha, gniazdko słuchawkowe i lightning mimo, że korzystam codziennie dalej jak nowe.
P.S oddycham korzystając z telefonu.

I udaje ci się oddychać, pomimo, że cię koli?

#340 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 22 października 2013 - 06:55

vannityy sam osobiście używałem białej piątki iphone,bo jak wiadomo w tej wersji nie występowały takie wady jak w kolorze czarny.mimo że czarny o wiele ładniejszy(gdy wyciągniemy z pudełka) ale wiedziałem że potem przekaże go żonie to kolor biały jak znalazł,bardzo dobrze ze apple zauważyło to i w 5s nie ma mowy o czymś takim.

#341 Arturo90

Arturo90
  • 252 postów
  • SkądSpain

Napisano 22 października 2013 - 12:34

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie TO.

#342 valdas

valdas
  • 100 postów
  • Skądprzy samej Litwie

Napisano 22 października 2013 - 20:35

iOS 7.0.3 zainstalowany. Poziomica naprawiona!!!

#343 liroyek

liroyek
  • 530 postów
  • Skądslask

Napisano 22 października 2013 - 20:56

Nie ma prze ota, tylko przez itunes

#344 mlody_tm

mlody_tm
  • 2 postów
  • SkądLuban, Poland

Napisano 23 października 2013 - 09:44

Przez ota ok 7 rano dzis sciągnąłem :) a od wczoraj mam złotego z USA, piekny jest !!! od zawsze miałem biały (od 3gs) az po 5tke... i teraz złoty 5S - moim zdaniem najladniejszy z ajfoników ! Ale chyba mam problem z przyciskiem home... jak go wciskam to najpierw jest takie skrzypienie i przeskok i dopiero sie normalnie wciska... gdy czynnosc od razu powtorze juz jest ok... dopiero jak po jakims czasie to wcisniecie powoduje taki przeskok i dopiero sie wciska... nie wiem jak to wytlumaczyc... ale nie chcodzi tak plynnie jak w innych moich iphonach. ciekawe czy to jakis wadliwy egzemplarz :(

#345 valdas

valdas
  • 100 postów
  • Skądprzy samej Litwie

Napisano 23 października 2013 - 11:11

Nie ma prze ota, tylko przez itunes

Wczoraj aktualizowałem przez OTA

#346 valdas

valdas
  • 100 postów
  • Skądprzy samej Litwie

Napisano 25 października 2013 - 11:16

Jak u was jest z bateria po aktualizacji do 7.0.3. U mnie kreski znikają szybciej niż na 7.0.2. Robiłem restore, ale nic to nie daje. -- I naprawiłem baterię. Trzeba wejść w ustawienia - prywatność - usługi lokalizacji - usługi systemowe -- wyłączyć CZĘSTO ODWIEDZANE. Dodatkowo wyłączyłem w tych ustawieniach kilka opcji, których ikonki wskazywał na częste użycie lokalizacji (ikonka filetowa).

#347 Dalvikir

Dalvikir
  • 168 postów
  • SkądPL

Napisano 25 października 2013 - 11:52

Przez ota ok 7 rano dzis sciągnąłem :)

a od wczoraj mam złotego z USA, piekny jest !!! od zawsze miałem biały (od 3gs) az po 5tke... i teraz złoty 5S - moim zdaniem najladniejszy z ajfoników !
Ale chyba mam problem z przyciskiem home... jak go wciskam to najpierw jest takie skrzypienie i przeskok i dopiero sie normalnie wciska... gdy czynnosc od razu powtorze juz jest ok... dopiero jak po jakims czasie to wcisniecie powoduje taki przeskok i dopiero sie wciska... nie wiem jak to wytlumaczyc... ale nie chcodzi tak plynnie jak w innych moich iphonach. ciekawe czy to jakis wadliwy egzemplarz :(

HB w iPhone 5S działa nieco inaczej, trzeba sie do niego przyzwyczaic, inny mechanizm jest w nim zasosowany i dlatego taki przeskok i tak klika, wszystkie 5S tak maja.

#348 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 października 2013 - 13:21

Hb chodzi nieco inaczej,ale mimo wszystko chodzi płynnie czy to za pierwszym razem czy jak klikam w niego cały czas,widocznie kolega ma coś nie tak z HB.

#349 MarU

MarU
  • 40 postów

Napisano 25 października 2013 - 19:35

Jak u was z wyświetlaczem? Na moim 5s biel jest trochę żółtawa w porównaniu do 4

#350 asu

asu
  • 55 postów
  • SkądUSA - Illinois

Napisano 25 października 2013 - 19:37

Jak u was z wyświetlaczem? Na moim 5s biel jest trochę żółtawa w porównaniu do 4

To prawda, kolory są zdecydowanie cieplejsze. Mam wciąż iPhone'y poprzednich edycji i ładnie to widać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych