Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przywracanie "dziewictwa" iPhone'owi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#126 konik960

konik960
  • 19 postów

Napisano 14 września 2009 - 17:18

Ja zalecam jeszcze opcję wymazania wszystkich danych i ustawień (Ustawienia>Ogólne>Wyzeruj). Trwa to dwie godziny i w pełni wymazuje iPhone'a.

to czekać aż jabłko i kreska znikną? Ok trzeba czekac doczytałem

---- Dodano 14-09-2009 o godzinie 18:45 ----
POMOCY !!
zrobiłrm wymazania wszystkich danych i ustawień
a logo wyswietla mi się vodafone cz zamiast orange
odtworzyłem soft 3.01 i dalej to samo

#127 Puncik

Puncik
  • 18 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 02 stycznia 2010 - 09:14

Witam, chciałem wyzerować ustawienia i zrobiłem to z panelu iphon'a (Ustawienia>Ogólne>Wyzeruj). I podczas zerowania padła mi bateria w nim. Teraz go podłączyłem do ładowania i tylko logo apple wyskakuje.. Czekam narazie parę min. i nie wiem co dalej z tym fantem będzie, miał już ktoś tak kiedys? //// EDIT: thx restore pomogło

#128 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 02 stycznia 2010 - 10:01

Witam, chciałem wyzerować ustawienia i zrobiłem to z panelu iphon'a (Ustawienia>Ogólne>Wyzeruj). I podczas zerowania padła mi bateria w nim. Teraz go podłączyłem do ładowania i tylko logo apple wyskakuje.. Czekam narazie parę min. i nie wiem co dalej z tym fantem będzie, miał już ktoś tak kiedys?

Normalne restore powinno pomóc :)

#129 triodena

triodena
  • 3 postów

Napisano 24 stycznia 2010 - 09:23

Witam mam problem mój syn grał na iPhonie 3 G i usuną wszystkie programy z telefonu teraz tylko pokazuje sie logo apple na czarnym tle i żadnej innej reakcji telefonu jak mogę przywrócić go do pracy ?? po podłączeniu do PC,itunes ale nie widzi urządzenia proszę o pomoc

#130 kubzior

kubzior
  • 61 postów

Napisano 24 stycznia 2010 - 17:25

Witam mam problem mój syn grał na iPhonie 3 G i usuną wszystkie programy z telefonu teraz tylko pokazuje sie logo apple na czarnym tle i żadnej innej reakcji telefonu jak mogę przywrócić go do pracy ?? po podłączeniu do PC,itunes ale nie widzi urządzenia proszę o pomoc

Spróbuj wyłączyć go poprzez przytrzymanie home+wyłącznika, aż się wyłączy; potem przy wyłączonym telefonie przytrzymaj przez kilka sek. home, po czym podepnij (nie puszczając home buttona) do niego kabel, odpali się w trybie restore, w którym na nowo będziesz mógł przywrócić czyste oprogramowanie. (sprawdzone na 3G 3.1.2)

#131 mateusz_pl

mateusz_pl
  • 31 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 lutego 2010 - 23:01

Witam ma soft 3.1.2 i nie moge go przywrócic do ustawien fabrycznych poprzez itunes bo chce mi zainstalowac 3.1.3 a chce zrobic JB. powodem jest problem z springboard nie chce sie zrestartowac caly czas jest w safe mode.

#132 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 10 lutego 2010 - 00:30

Zajrzyj tutaj: http://www.myapple.p...ze-o-pomoc.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych