Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Berlin - iPhone 5S - wyjazd?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
151 odpowiedzi w tym temacie

#26 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 13 września 2013 - 08:58

Niektórzy jeżdżą pół Europy na koncert swojego ulubionego zespołu, inni walą gromadnie na stadion oglądać swój kochany zespół, mimo iż wiedzą, że jak zwykle dostanie w bęcki...i jest w tym coś śmiesznego również? Fascynacja to fascynacja...co w tym złego?

Ja bym na ten przykład chętnie pojechał na koniec miasta na koncert mojego ulubionego jazzmana...do tego gdyby był to jedyny w roku koncert w Polsce tego kolesia...to znaczy, że jeszcze jestem młody? Czy mam złe priorytety?

Wg internetów i jego bywalców - ważne i właściwe priorytety są tylko te które "JA" mam i kropka. Jak ktoś ma inne to musi być debilem, pedałem, hipsterem, dzieciakiem, dyrektorem co nie pracuje itp itd...

#27 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 13 września 2013 - 09:08

Jak ktoś ma inne to musi być debilem, pedałem, hipsterem, dzieciakiem, dyrektorem co nie pracuje itp itd...

Jakoś tak mi się skojarzyło z reklamą orange,która gościł u nas jakiś czas temu "Nie ważne czy jesteś...."

#28 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7 682 postów

Napisano 13 września 2013 - 13:43

@madmax332, może Artur nie jedzie po telefon, tylko zobaczyć ludzi i ich zachowanie w chwili otwarcia salonu ;) A tak na poważnie, okazja do fajnej wyprawy, napicia się piwa ze znajomymi i kupienia nowego gadżetu. Pod warunkiem, że potraktuje się to na luzie, bez spania w śpiworze przed sklepem i wyścigu do lady.

Nie - no spoko wodza - "róbta/kupujta co chceta" tylko chodzi mi wyłącznie o te śmieszne zachowanie rodem z PRL - jakby za chwilę miało zabraknąć tego dobra i więcej się miało ono nie pojawić. Od razu przypominają mi się walki pod sklepami bo "Eurobusiness" rzucili (starsi forumowicze wiedzą chyba o co chodzi). A jaka satysfakcja potem w towarzystwie "bo się udało i ty nie Masz, a ja mam bo nie jestem frajerem". ;)

No i samo podejście "na szkota" - stać kogoś na nowy telefon za parę "ptysi" a nie stać na dojazd ?

#29 mihauu1983

mihauu1983
  • 124 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 14 września 2013 - 11:44

Też chętnie wybiorę się do Apple Store w Berlinie. Szukam chętnych z Koszalina lub Szczecina.

#30 karol88888

karol88888
  • 50 postów

Napisano 14 września 2013 - 17:17

to je internet... tu nie możesz mieć własnego zdania :D

#31 napata

napata
  • 81 postów

Napisano 14 września 2013 - 17:32

Wali mnie czy Ty byś jechał, czy nie. Wykaż się choć odrobiną inteligencji i pisz na temat tego wątku albo spadaj.

Przecież on pisze na temat... A ty, za ten ordynarny hejt dostałeś nawet kilka like'ów. Co za forum! Co za moderatorzy...

#32 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 września 2013 - 17:58

Dziewczyno rozumiem, że kobiety są z Wenus, a faceci z Marsa, ale bez przesady. Pytanie w wątku jest proste: "Czy ktoś z Was wybiera się może na premierę iPhone 5S lub 5C do Berlina?" a oto odpowiedzi na "temat": "SERIO ?! A moze do Kanady lub USA sie wybierzecie ? A najlepiej to juz dzisiaj kupic bilet na samolot , a od jutra stanac w kolejce i zrobic liste - napewno bedziecie pierwsi LOL" "A co , stary ci sie juz popsul ,ze nowy trzeba kupowac ? Lepiej bedzie przez niego slyszec ?" "Smieszy mnie tylko to , do czego sa zdolni ludzie , aby kupic sobie nowa zabawke - nic wiecej w tym temacie." "Nie chodzi mi akurat o cene produktu ( czy to bedzie telefon , samochod .... etc ) , osobiscie nie jechal bym na drugi koniec miasta tylko po to aby moc kupic (dany produkt) w pierwszy dzien ukazania sie na rynku"

#33 napata

napata
  • 81 postów

Napisano 14 września 2013 - 18:01

Jednak twój cytat był inny. Może trzeba było właśnie te, zamieszczone powyżej cytaty zamieścić. A tak w ogóle to wyłazi z ciebie zwyczajny mały seksista? Jesteś maczo, tu na forum?

#34 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 14 września 2013 - 18:07

Gdzie tu seksizm?

#35 napata

napata
  • 81 postów

Napisano 14 września 2013 - 18:10

No dobra, nie ma. Cofam to ;) Ale z cytatami miałam rację. Pod tymi, zamieszczonymi sama bym się podpisała, ale ten w poscie o niczym nie mówi.

#36 Heniutek

Heniutek
  • 423 postów
Napisano 14 września 2013 - 18:42

Co za forum! Co za moderatorzy...

No dokładnie.
Gość chce się umówić z kimś na zakupy a tymczasem banda ćwoków zaczyna dyskusję na temat jego światopoglądu.
No tak tu już jest u nas. Witamy koleżankę.

Aby było na temat.
To ja NIE jadę.
Jakby co to z Janówka.

Tomek

#37 Stadivarius

Stadivarius
  • 216 postów

Napisano 14 września 2013 - 18:44

Państwo wybaczą za mały off-top. Czy ktoś zna przybliżoną cenę 5c?

#38 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 14 września 2013 - 22:37

Państwo wybaczą za mały off-top. Czy ktoś zna przybliżoną cenę 5c?

iPhone 5c – Kauf das iPhone 5c in Weiß, Pink, Gelb, Blau oder Grün - Apple Store (Deutschland)

#39 scooti

scooti
  • 18 postów

Napisano 15 września 2013 - 00:41

folharth popisz sobie na forum samsunga Ktoś byl w tamtym roku od kiedy ustawia się kolejka? 1-2 dni od otwarcia czy wiecej Słyszalem ze są tacy co sprzedają miejsca, zarabiają kase na staniu tylko

#40 Stadivarius

Stadivarius
  • 216 postów

Napisano 15 września 2013 - 17:16

iPhone 5c – Kauf das iPhone 5c in Weiß, Pink, Gelb, Blau oder Grün - Apple Store (Deutschland)

Dzięki wielkie;)

#41 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 15 września 2013 - 17:57

Ja mam 10 minut do Apple Store i nie wybieram sie ;) Kupie online.

#42 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 15 września 2013 - 18:01

A ja już popcorn szykuję na 20 września:) Będzie można się pośmiać jak jeden zapaleniec czy drugi przebywszy pół świata po kilku godzinach stania pod Apple Store wyjdzie z płaczem z niczym:D

#43 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 15 września 2013 - 18:03

A ja już popcorn szykuję na 20 września:) Będzie można się pośmiać jak jeden zapaleniec czy drugi przebywszy pół świata po kilku godzinach stania pod Apple Store wyjdzie z płaczem z niczym:D

No tak, bo dla Polaka nie ma nic bardziej pocieszającego, jak innemu Polakowi przydarzy się jakieś niepowodzenie. Jakie to smutne :(

#44 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 15 września 2013 - 18:05

No tak, bo dla Polaka nie ma nic bardziej pocieszającego, jak innemu Polakowi przydarzy się jakieś niepowodzenie. Jakie to smutne :(

Spokojnie Effe:) Żeby to było prawdziwe niepowodzenie to bym się nie cieszył.

#45 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 15 września 2013 - 18:08

Spokojnie Effe:) Żeby to było prawdziwe niepowodzenie to bym się nie cieszył.

Wiem wiem co masz na myśli. Dla mnie to też lekka przesada to całe napalanie się w dniu premiery, tak jakby później już były gorsze, lub w ogóle nie było iPhonów. Jednak osobiście nie będę się cieszył, jak komuś tak bardzo zależy na iPhonie 20.09, a go nie dostanie.

Liczę na szybkie recenzje i opinie użytkowników :)

#46 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 15 września 2013 - 18:15

[...]tak jakby później już były gorsze[...]

Niestety może być odwrotnie. Pierwsza seria może mieć teoretycznie wady. Warto poczekać chwilę na recenzje i wtedy sfinalizować zakup:)

#47 NIRRI.PL

NIRRI.PL
  • 55 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 września 2013 - 11:23

Witam Dla zainteresowanych w piątek (20.09.2013 r.) około 16 wyjazd do Berlina po iPhone, 2 miejsca wolne :-)

#48 scooti

scooti
  • 18 postów

Napisano 18 września 2013 - 06:09

Witam

Dla zainteresowanych w piątek (20.09.2013 r.) około 16 wyjazd do Berlina po iPhone, 2 miejsca wolne :-)

PO CO to po klockach bedzie

- - - Połączono posty - - -

Widać że jesteś BURAKIEM zadufanym w sobie

#49 muru

muru
  • 125 postów

Napisano 18 września 2013 - 10:50

ze szczecina polecam kupic bilet na pociag grupowy, wychodzi ok 6euro na osobe w dwie strony, jak ma sie 5 osob :P pierwszy pociag z mozliwoscia jazdy na biletach grupowych ok 8.30 wyjezdza ze szczecina ;)

#50 zbiryn

zbiryn
  • 96 postów
  • SkądThe Grid

Napisano 18 września 2013 - 11:21

@scooti Nie ocenia się ludzi po jednym zdaniu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych