Sulinari Ty jesteś...czy jak? Za to europejskie i postępowe jest wydawanie 2x więcej niż trzeba...dzięki, wysiadam.
Ps. O tak czekamy na ten przełomowy wpis, myślę, że Majowie sie pomylili, chodziło im o ten wpis. Kiedy dosstaniesz to wyjątkowe działo ludzkiego geniuszu to Ziemia zacznie się kręcić w drugą stronę. Juz zapisuje to epokowe wydarzenie w kalendarzu i włączam minutnik. Czekam na filmy z rozpakowywamia! Buziaczki postępowy światowcu.
Nie wiem, co jest postepowe ani europejskie. Wiem, ze amerykanie by mu gratulowali, chocby tego, ze jest taki entuzjastyczny i go stac. Tam szanuje sie wybory innych ludzi.
PS. To chyba polska specyfika, ze ludzi z kasa traktuje sie jak glupcow. Kim sa w takim razie ci bez kasy...?
- - - Połączono posty - - -
Nie każdy chce plastikowy model a 5S będzie bardzo drogi, także zostaje iPhone 5 
To mnie akurat mocno dziwi. Generalnie wolalabym sprzet z troche podrasowana specyfikacja. A iP5c moze okazac sie na zywo znacznie ciekawszy, niz na zdjeciach (bo przyznaje, ze wydaje sie okropnie tandetny). Wstrzymalabym sie wiec z mocnymi ocenami negatywnymi o 5c dopoki nie zobacze ich w sklepie.