Nowy menedżer plików w stylu Norton/TotalCommander
Napisano 06 października 2013 - 21:49
Jest już wersja 1.3 programu:
fastcommander.com
Poprawki, ulepszony interfejs na modny "bardziej płaski", lepsza lista wyboru katalogu/napędu, w kopiowaniu dodana prędkość i czas zakończenia.
Napisano 07 października 2013 - 22:12
Napisano 11 października 2013 - 16:03

Napisano 23 października 2013 - 14:01
Moze autor programu nie zeswirowal jeszcze tak jak wiekszosc ludzi na tej planecie i nie uwaza, aby program potrzebowal miec swoj fanpage - jesli tak, to w pelni popieram. Smiesza mnie fanpages przeroznych firm / uslug itp. Ludzie zakladaja to jakby to conajmniej zjednywalo klientow. Firmy / instytucje, w ktorych ciagle cos sie dzieje i ktore musza miec kontakt z klientem to jeszcze rozumiem, ale wiekszosc to bzdura robiona na sile bo taka jest moda.- a gdzie social media (FB, G+, Twitter) ?
Napisano 15 maja 2014 - 11:36
Napisano 24 kwietnia 2019 - 08:15
Chyba za to odkopywanie dostanę platynową łopatę... albo łopatą
Ad rem... pytanie dotyczące przydatnych narzędzi w terminalu jak Midnight Commander czy Vim.
Zainstalowałem MC, mam pytanie o możliwość jego aktualizacji (Mojave przy uruchomieniu poinformował mnie o nieaktualnej wersji MC). Chodzi mi o polecenia jakie w Mac OS należy wykonać się z poziomu terminala. Dodatkowo jak np. do MC doinstalować/skonfigurować obsługę innego języka?
Dzięki z góry za wskazówki
Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia.
Napisano 29 kwietnia 2019 - 00:01
Z Homebrew sobie weź. I to jednak nie jest wątek o tym.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych