Nowy menedżer plików w stylu Norton/TotalCommander
Posted 06 October 2013 - 21:49
Jest już wersja 1.3 programu:
fastcommander.com
Poprawki, ulepszony interfejs na modny "bardziej płaski", lepsza lista wyboru katalogu/napędu, w kopiowaniu dodana prędkość i czas zakończenia.
Posted 07 October 2013 - 22:12
Posted 11 October 2013 - 16:03

Posted 23 October 2013 - 14:01
Moze autor programu nie zeswirowal jeszcze tak jak wiekszosc ludzi na tej planecie i nie uwaza, aby program potrzebowal miec swoj fanpage - jesli tak, to w pelni popieram. Smiesza mnie fanpages przeroznych firm / uslug itp. Ludzie zakladaja to jakby to conajmniej zjednywalo klientow. Firmy / instytucje, w ktorych ciagle cos sie dzieje i ktore musza miec kontakt z klientem to jeszcze rozumiem, ale wiekszosc to bzdura robiona na sile bo taka jest moda.- a gdzie social media (FB, G+, Twitter) ?
Posted 15 May 2014 - 11:36
Posted 24 April 2019 - 08:15
Chyba za to odkopywanie dostanę platynową łopatę... albo łopatą
Ad rem... pytanie dotyczące przydatnych narzędzi w terminalu jak Midnight Commander czy Vim.
Zainstalowałem MC, mam pytanie o możliwość jego aktualizacji (Mojave przy uruchomieniu poinformował mnie o nieaktualnej wersji MC). Chodzi mi o polecenia jakie w Mac OS należy wykonać się z poziomu terminala. Dodatkowo jak np. do MC doinstalować/skonfigurować obsługę innego języka?
Dzięki z góry za wskazówki
Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia.
Posted 29 April 2019 - 00:01
Z Homebrew sobie weź. I to jednak nie jest wątek o tym.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users