Weryfikacja ID.
Napisano 13 czerwca 2013 - 17:02

Napisano 13 czerwca 2013 - 17:06

Napisano 13 czerwca 2013 - 17:11
Napisano 13 czerwca 2013 - 17:39
Napisano 25 grudnia 2014 - 20:31
Witam, mam dokładnie ten sam problem co użytkownik Faxo Nie mam pojęcia jak mogę dostać się na to konto, żeby je zweryfikować. Gdy wchodzę w ustawieniach w "Poczta, kontakty i inne" i daje "iCloud" na początku na górze pojawia mi się napis "weryfikuję", następnie komunikat "konto niezweryfikowane", a jak klikam na "sprawdź pocztę" to przenosi mnie do programu Mail gdzie też nie mogę się zalogować. Czy jest tutaj ktoś kto byłby w stanie mi pomóc? Bardzo proszę
Napisano 03 lutego 2016 - 18:38
Miałem ten sam problem! Próbowałem wszystkiego, lecz rozwiązanie uzyskałem dopiero po kilkukrotnych rozmowach ze wsparciem Apple'a. Dopiero to przyniosło oczekiwany skutek i w końcu mogę normalnie korzystać z produktów Apple (iphone 6 i macbook pro). Mianowicie należy zalogować się na stronie https://appleid.apple.com/pl/ i w zakładce KONTO należy dokładnie sprawdzić czy wszystkie dane są poprawnie wpisane lub uzupełnione. To znaczy należy podać imię (w pierwszej rubryce) jak i nazwisko (w trzeciej rubryce – jeśli jest ona pusta to zwykle jest flaga polski, dlatego w to miejsce należy wprowadzić nazwisko). Po uzupełnieniu tych danych problem został rozwiązany. Polecam, powinno zadziałać.
Napisano 05 lutego 2016 - 03:44
A czy w ogóle się logujecie na pocztę na którą została wysłana wiadomość weryfikacyjna?
Jeśli zakładam Apple ID na swój adres e-mail to muszę potwierdzić, że ten adres e-mail w ogóle istnieje oraz że mam do niego dostęp (należy do mnie) -> muszę się na niego zalogować i kliknąć w link w wiadomości weryfikującej od Apple .
Co tu jest nie do rozumienia?
Dopóki tego nie zrobicie to nie będziecie mogli się zalogować Apple ID bo ono czeka na tą weryfikację i jeszcze nie zostało założone.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych