iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy
Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:11
Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:20

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:26
Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:56
Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:59
Chyba nadchodzi czas na wyższy model, bo coś czuje że będzie "żółwiato" na iP4.
Za kazdym razem gdy ktos cos takiego pisze, w Cupertino slychac wybuchajacy korek od szampana

Napisano 16 sierpnia 2013 - 11:14
Co to ma współnego z tematem? renqien
WTF?? Pytam o performance na ipadzie 2 ponieważ beta 5 jest nie do użytku inteligentny cenzorze...
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:16
Tym bardziej to dziwi iż zapowiedzieli, że jeśli komuś padnie iPhone/iPad z betą7 to nie podlega onagwarancji i nie chcą żeby ktoś poza deweloperem instalował a jeśli ktoś bedzie pokazywał betę w iSpotach to będe surowe konsekwencje. Ale MacOS Maverics jest udostepniony dla wszystkich a pracownicy iSpotów są zachęcani do pokazywania go klientom. Gdzie tu konsekwencja?Nie rozumiem w czym problem jeżeli ktoś chce wypróbować sobie betę iOS, a nie jest deweloperem.
Ciekawe czy mają zatem jakiś dział odwykowyZa kazdym razem gdy ktos cos takiego pisze, w Cupertino slychac wybuchajacy korek od szampana

Widzisz tylko problemy w pierwszych oficjalnych iOS6 były czyms krytycny. To nie były pierdoły. Trudno uwierzyć, że iPhone4 traci zasięg przez wszystkie bety i nikt tego nie zauważył. Albo, że dziecinnie prostym jest korzystać z iPhona nawet jeśli chroni go pin. W betach poprawiają kwestie techniczne jak jakoś Siri, prędkość Safari oraz takie pierdoły jak rozmiar czcionki czy wygląd ikonek. A wyjdzie oficjalny iOS7 i nagle masowo ludzie dostrzegą jakaś gigantyczną wadę któa dziwnym trafem umknęła kilku betom.Tak było nawet na ios6.Mamy już 6bete jakoś szybko te bety wypuszczają,strasznie im się śpieszy,a mają jeszcze sporo błędów do poprawienia.Z tego co pamiętam to w ios6 bet było 7.Pewnie tym razem będzie podobnie,a zaraz po becie ios7b7 wyjdzie GM,po kilku dniach Oficialny ios7,z błędami jak zawsze,bo nie da się wszystkiego wyłapać i naprawić.Więc wszyscy zainstalują ios7 i będą wykrywać kolejne błędy a zaraz po nim następne łatki jak ios7.0.1.
Tylko wiesz to co Jobs stworzył to było spełnianie ludzkich potrzeb (takie jest moje zdanie a nie prawda objawiona wiec zamknąć się) i potwierdzały to miliony zadowolonych uzytkowników + tych co macali ale nie było ich stać. A potem nadeszła era konkurencji która odkryła pokłady nieznanej wczesniej cechy ludzkiej psychiki czyli szukanie smartfona spełniającego potrzeby wszystkich ludzi a nie Twoje. Więc mamy możliwośc podąłczenia klawiatury USB do GalaxySII i sie z tego cieszymy tylko co z tego. Mamy możliwość przewijania stron machnięciem ręki czy smartfona wyłączajacego się gdy już na niego nie patrzymy bo spojrzymy się na łądną kobietę przechodząca obok tylko co z tego skoro większość tych funkcji jeśli używana to jest do testów a nie do życia. Ludzie w argumentach bedą wymieniać, ze mogą zrobić na swoim smartfonie WSZYSTKO chociaż poza FB i SMSami nie robią nic. Raz odkryte pokłady któe zapoczątkował Android wraz z Samsungami zaraża też innych. Więc i użytkownicy sprzętu z iOS zapragnęli niepotrzebnych im funkcji a także zmian na siłę dla samych zmian a nie dlatego żeby cos wnosiły. Przekonany jestem, że iPhone6 będzie miał całkowicie nową konstrukcję i nie będzie za bardzo przypominał iPhona którego znamy. Zmiana ponad wszystko. I mam nadzieję ,ze S.J. ma żelbetonowy sarkofag bo coraz więcej powodów mu dają żeby przerwacał sie w grobie aż w końcu z niego wyjdzie jak Ive przeleje miarkę.Wczoraj mnie pokusiło i wgrałem bete 5 i za 15 minut wróciłem na 6.1.3 powód dla którego wróciłem jest dla mnie prosty.Gdyby Steve Jobs zmartwychstał to pewnie wyp***łby połowe zarządu za przebrzmiałą wyobraźnię.System który w założeniu miał być prosty jak budowa cepa bez obudowy zaczyna obrastać w coś co użytkownikowi Iphona zdaje się być zbędne.Mam wrażenie, że przerost formy nad treścią nie przysporzy wielbicieli...
Nie podobają mi sie ikony i te wybujałe animacje, wiem wiem to jest beta itd. ale finał tego systemu tuż za rogiem i wątpie żeby nas czymś teraz zaskoczyli.
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:18

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:43
Nie rozumiem w czym problem jeżeli ktoś chce wypróbować sobie betę iOS, a nie jest deweloperem.
Chcesz zainstalować to instaluj, ja nie widzę problemu. Tylko potem jest płacz, że Facebook nie działa, jak wrócić do 6.1.3(4), że koledze z IIIc nie laguje, a temu z IVc dłużej bateria trzyma...
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:47
Chcesz zainstalować to instaluj, ja nie widzę problemu. Tylko potem jest płacz, że Facebook nie działa, jak wrócić do 6.1.3(4), że koledze z IIIc nie laguje, a temu z IVc dłużej bateria trzyma...
Nie płacze, tylko pytam bo może ktoś ma tak samo

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:48
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:52
No to pytasz w nieodpowiednim temacie ubliżając innym. Gdybyś nie zauważył jesteś w dziale iPhone, iPod Touch.WTF?? Pytam o performance na ipadzie 2 ponieważ beta 5 jest nie do użytku inteligentny cenzorze...
Temat o iOS7 dla iPada jest tutaj
http://myapple.pl/ip...na-ipad-10.html
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:55
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:04
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:09
Myślałem, że ta beta to naprawiła...Dalej występuje błąd w którym ekran jest niżej i nie da sie go przesunąć. Tragedia, występuje częściej niż w beta 5
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:11
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:18
Teraz po wejsciu w muzyke zakladka iTunes radio zniknela ........
Nie zniknęła. Wyloguj się z polskiego sklepu i zaloguj do amerykańskiego.
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:25
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:27
Tak ale ja caly czas jestem na polskim i ikonka byla aktywna, pisalo jedynie ze usluga jeszcze niedostepna.
Widocznie poprawili buga. U mnie pojawia się tylko po zalogowaniu do sklepu US.
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:33
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:52
Zdalnie naprawili ?
Tak. Zakładka Radio u mnie się pojawia dopiero po zalogowaniu do konta US.
Napisano 16 sierpnia 2013 - 15:02
Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:35
Nie rozumiem w czym problem jeżeli ktoś chce wypróbować sobie betę iOS, a nie jest deweloperem.
W tym, że Apple mówi wyraźnie „nie wolno”. Wystarczy?
Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:39
W tym, że Apple mówi wyraźnie „nie wolno”. Wystarczy?
Jak nie wolno to niech zrobią takie zabezpieczenia, że ich się nie da obejść a nie wystarczy nacisnąć jeden guzik wybrać plik z systemem i wgrać na telefon.
A najwidoczniej im na tym nie zależy.
Napisano 16 sierpnia 2013 - 21:04
Dalej występuje błąd w którym ekran jest niżej i nie da sie go przesunąć. Tragedia, występuje częściej niż w beta 5
Mam ten sam problem, na beta 5 było i teraz znowu. Ale wszystko wraca do normy jeśli usuniesz aplikacje działające w tle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych