Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#1901 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:11

Nie rozumiem w czym problem jeżeli ktoś chce wypróbować sobie betę iOS, a nie jest deweloperem.

#1902 edwa

edwa
  • 880 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:20

Ja też nie rozumiem, ale niektórym tutaj mocno to przeszkadza. Wydaje mi się jednak, że bardziej wkurza narzekanie na błędy i pisanie, że apple nie potrafi czegoś zrobić dobrze, a każdy kto ma IQ większe niż cyfra oznaczająca jego model iphone'a wie, że beta po prostu musi mieć drobne lub większe błędy ;).

#1903 marcias

marcias
  • 110 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:26

u mnie na iP4 w dalszym ciągu iOS7 wolniejsze od iOS6, zwłaszcza przy otwieraniu wiadomości, mail. zdjęć itd. Po kliknięciu w ikonę zanim się uruchomi minie ze 2 sek. Chyba nadchodzi czas na wyższy model, bo coś czuje że będzie "żółwiato" na iP4. Czy jeśli podłączam do serwera telefon celem naładowania w porcie USB, to zawsze tak będzie, że będzie mnie pytał : ZAUFAJ temu urządzeniu ? czy jest możliwość by zapamiętał to urządzenie ?

#1904 pawelnrg

pawelnrg
  • 525 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:56

Wgrałem na czysto ios 6.1.3 i uaktualniłem do ios7b6 i tylko otworzyłem game center i iphone się wywalił.

#1905 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 sierpnia 2013 - 10:59

Chyba nadchodzi czas na wyższy model, bo coś czuje że będzie "żółwiato" na iP4.

Za kazdym razem gdy ktos cos takiego pisze, w Cupertino slychac wybuchajacy korek od szampana :D

#1906 raffalsky@gmail.com

raffalsky@gmail.com
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 sierpnia 2013 - 11:14

Ktoś zainstalował może 6 betę na iPadzie 2?

Co to ma współnego z tematem? renqien
WTF?? Pytam o performance na ipadzie 2 ponieważ beta 5 jest nie do użytku inteligentny cenzorze...

#1907 Szemot

Szemot
  • 1 549 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:16

Nie rozumiem w czym problem jeżeli ktoś chce wypróbować sobie betę iOS, a nie jest deweloperem.

Tym bardziej to dziwi iż zapowiedzieli, że jeśli komuś padnie iPhone/iPad z betą7 to nie podlega onagwarancji i nie chcą żeby ktoś poza deweloperem instalował a jeśli ktoś bedzie pokazywał betę w iSpotach to będe surowe konsekwencje. Ale MacOS Maverics jest udostepniony dla wszystkich a pracownicy iSpotów są zachęcani do pokazywania go klientom. Gdzie tu konsekwencja?

Za kazdym razem gdy ktos cos takiego pisze, w Cupertino slychac wybuchajacy korek od szampana :D

Ciekawe czy mają zatem jakiś dział odwykowy :D

Tak było nawet na ios6.Mamy już 6bete jakoś szybko te bety wypuszczają,strasznie im się śpieszy,a mają jeszcze sporo błędów do poprawienia.Z tego co pamiętam to w ios6 bet było 7.Pewnie tym razem będzie podobnie,a zaraz po becie ios7b7 wyjdzie GM,po kilku dniach Oficialny ios7,z błędami jak zawsze,bo nie da się wszystkiego wyłapać i naprawić.Więc wszyscy zainstalują ios7 i będą wykrywać kolejne błędy a zaraz po nim następne łatki jak ios7.0.1.

Widzisz tylko problemy w pierwszych oficjalnych iOS6 były czyms krytycny. To nie były pierdoły. Trudno uwierzyć, że iPhone4 traci zasięg przez wszystkie bety i nikt tego nie zauważył. Albo, że dziecinnie prostym jest korzystać z iPhona nawet jeśli chroni go pin. W betach poprawiają kwestie techniczne jak jakoś Siri, prędkość Safari oraz takie pierdoły jak rozmiar czcionki czy wygląd ikonek. A wyjdzie oficjalny iOS7 i nagle masowo ludzie dostrzegą jakaś gigantyczną wadę któa dziwnym trafem umknęła kilku betom.

Wczoraj mnie pokusiło i wgrałem bete 5 i za 15 minut wróciłem na 6.1.3 powód dla którego wróciłem jest dla mnie prosty.Gdyby Steve Jobs zmartwychstał to pewnie wyp***łby połowe zarządu za przebrzmiałą wyobraźnię.System który w założeniu miał być prosty jak budowa cepa bez obudowy zaczyna obrastać w coś co użytkownikowi Iphona zdaje się być zbędne.Mam wrażenie, że przerost formy nad treścią nie przysporzy wielbicieli...
Nie podobają mi sie ikony i te wybujałe animacje, wiem wiem to jest beta itd. ale finał tego systemu tuż za rogiem i wątpie żeby nas czymś teraz zaskoczyli.

Tylko wiesz to co Jobs stworzył to było spełnianie ludzkich potrzeb (takie jest moje zdanie a nie prawda objawiona wiec zamknąć się) i potwierdzały to miliony zadowolonych uzytkowników + tych co macali ale nie było ich stać. A potem nadeszła era konkurencji która odkryła pokłady nieznanej wczesniej cechy ludzkiej psychiki czyli szukanie smartfona spełniającego potrzeby wszystkich ludzi a nie Twoje. Więc mamy możliwośc podąłczenia klawiatury USB do GalaxySII i sie z tego cieszymy tylko co z tego. Mamy możliwość przewijania stron machnięciem ręki czy smartfona wyłączajacego się gdy już na niego nie patrzymy bo spojrzymy się na łądną kobietę przechodząca obok tylko co z tego skoro większość tych funkcji jeśli używana to jest do testów a nie do życia. Ludzie w argumentach bedą wymieniać, ze mogą zrobić na swoim smartfonie WSZYSTKO chociaż poza FB i SMSami nie robią nic. Raz odkryte pokłady któe zapoczątkował Android wraz z Samsungami zaraża też innych. Więc i użytkownicy sprzętu z iOS zapragnęli niepotrzebnych im funkcji a także zmian na siłę dla samych zmian a nie dlatego żeby cos wnosiły. Przekonany jestem, że iPhone6 będzie miał całkowicie nową konstrukcję i nie będzie za bardzo przypominał iPhona którego znamy. Zmiana ponad wszystko. I mam nadzieję ,ze S.J. ma żelbetonowy sarkofag bo coraz więcej powodów mu dają żeby przerwacał sie w grobie aż w końcu z niego wyjdzie jak Ive przeleje miarkę.

#1908 Kulker

Kulker
  • 86 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:18

Czy też tak macie, że jak wejdziecie do aplikacji Facebook to wyświetla Wam się w wiadomościach, że powiadomienia są wyłączone? Jak naciskam włącz to biały ekran i nic... Jakieś rady?:)

#1909 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:43

Chcesz zainstalować to instaluj, ja nie widzę problemu. Tylko potem jest płacz, że Facebook nie działa, jak wrócić do 6.1.3(4), że koledze z IIIc nie laguje, a temu z IVc dłużej bateria trzyma...

#1910 Kulker

Kulker
  • 86 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:47

Chcesz zainstalować to instaluj, ja nie widzę problemu. Tylko potem jest płacz, że Facebook nie działa, jak wrócić do 6.1.3(4), że koledze z IIIc nie laguje, a temu z IVc dłużej bateria trzyma...

Nie płacze, tylko pytam bo może ktoś ma tak samo :)

#1911 raffalsky@gmail.com

raffalsky@gmail.com
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:48

WTF?? Pytam o performance na ipadzie 2 ponieważ beta 5 jest nie do użytku inteligentny cenzorze...

#1912 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:52

No to pytasz w nieodpowiednim temacie ubliżając innym. Gdybyś nie zauważył jesteś w dziale iPhone, iPod Touch.
Temat o iOS7 dla iPada jest tutaj
http://myapple.pl/ip...na-ipad-10.html

#1913 leeby

leeby
  • 40 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:55

Dalej występuje błąd w którym ekran jest niżej i nie da sie go przesunąć. Tragedia, występuje częściej niż w beta 5

#1914 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:04

Pojawilo sie iTunes radio w muzyce.

#1915 mrc120

mrc120
  • 186 postów
  • SkądPłock, Poland, Poland

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:09

Dalej występuje błąd w którym ekran jest niżej i nie da sie go przesunąć. Tragedia, występuje częściej niż w beta 5

Myślałem, że ta beta to naprawiła...

#1916 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:11

Teraz po wejsciu w muzyke ikonka iTunes radio zniknela ........

#1917 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:18

Teraz po wejsciu w muzyke zakladka iTunes radio zniknela ........

Nie zniknęła. Wyloguj się z polskiego sklepu i zaloguj do amerykańskiego.

#1918 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:25

Tak ale ja caly czas jestem na polskim i ikonka byla aktywna, pisalo jedynie ze usluga jeszcze niedostepna.

#1919 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:27

Tak ale ja caly czas jestem na polskim i ikonka byla aktywna, pisalo jedynie ze usluga jeszcze niedostepna.

Widocznie poprawili buga. U mnie pojawia się tylko po zalogowaniu do sklepu US.

#1920 BartT-GSM

BartT-GSM
  • 272 postów
  • SkądOpole/Lubliniec

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:33

Zdalnie naprawili ?

#1921 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:52

Zdalnie naprawili ?

Tak. Zakładka Radio u mnie się pojawia dopiero po zalogowaniu do konta US.

#1922 cHaBeOn

cHaBeOn
  • 167 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 sierpnia 2013 - 15:02

W mapach/kontroli głosowej kobieta dalej mówić nie umie. Zamiast Cel wymawia Ciel, ogólnie nie potrafi wymówić litery c/ć

#1923 WojtekF

WojtekF
  • 771 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:35

W tym, że Apple mówi wyraźnie „nie wolno”. Wystarczy?

#1924 Dares

Dares
  • 407 postów
  • SkądKatowice

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:39

W tym, że Apple mówi wyraźnie „nie wolno”. Wystarczy?

Jak nie wolno to niech zrobią takie zabezpieczenia, że ich się nie da obejść a nie wystarczy nacisnąć jeden guzik wybrać plik z systemem i wgrać na telefon.
A najwidoczniej im na tym nie zależy.

#1925 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 16 sierpnia 2013 - 21:04

Mam ten sam problem, na beta 5 było i teraz znowu. Ale wszystko wraca do normy jeśli usuniesz aplikacje działające w tle.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych