Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 7 Beta - wrażenia, pytania i problemy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2838 odpowiedzi w tym temacie

#1076 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 09 lipca 2013 - 23:27

Bateria działa identycznie jak na becie 2, nie widzę różnicy. Czy jest lepiej ? Poużywaj dłużej to zobaczysz że telefon się zamuli i nie będzie nadawał się do użytku, zresztą z tego co tu czytałem nie tylko ja to zauważyłem. Tak więc wg. mnie zero rewelacji w przypadku 4.

No to lipa.

A tak przy okazji, czy ktoś wie dlaczego powiadomienia z facebooka i messenger nie przychodzą? Dodatkowe pytanie, jak wrócić z iOS7 beta 3 do 6.1.3 ? I kolejne, skąd pobrać betę ?

:D

Gdyby ktoś miał ochotę mnie ukatrupić to oświadczam, że to wyżej to żart.

#1077 Ernest05

Ernest05
  • 829 postów
Napisano 09 lipca 2013 - 23:27

Fakt faktem ze nie czytałem wcześniejszych postów bo mi sie nie chciało po ciężkim dniu. Jednak to nie oznacza ze jestem jakimś tumanem etc. Dlatego kracek ogarnij się bo każdemu pomyłka moze sie zdarzyć i nie trzeba od razu tej osoby wyzywać. Świadczy to jedynie o niskim poziomie kultury. Co do niedoczytania jeszcze raz sorry.

#1078 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 09 lipca 2013 - 23:29

Zauważyłem iż u mnie (tak samo jak w przypadku iP 5) występuje problem z nagłym Crash'em wiadomości. Nie wiem jak u innych osób. Postaram się jutro wrzucić kilka nowych info. o działaniu BETA 3 na iP 4 i 5.

Możliwe iż jest tak jak mówisz. Zbyt krótko używam B3 na iP 4 by wyciągać jakiekolwiek wnioski.

4 ki nie mam tylko 4sa, ale co do baterii jest po kilku godzinach, że tak powiem średnio lepiej. Nadal szybko schodzi ale nie tak jak na beta2. Co do wiadomości ani na beta 2 ani na beta 3 nie miałem crasha. Jedynie jakie to na dwójce aparatu, na 3 jeszcze nie uświadczyłem. Za to powiem jeszcze raz multitasking teraz już animacja do jego przechodzenia nie klatkuje, wszystko dostało kopa :) Jedynie co do całości ios7 mi się średnio podoba to animacja "wyskakiwania" wiadomości z pola tekstu na dymek. Tak średnio jak by od spodu i przez tą belkę przechodzi, jest to brzydkie

#1079 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 lipca 2013 - 06:26

Z beta3 jest o wiele lepiej niż z betą 2. iPhone 5 nie dość, że lekko przyśpieszył, to bateria lepiej trzyma i w końcu ekran się nie zawiesza.

#1080 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 10 lipca 2013 - 10:12

Co Apple znowu odwala... Ustawienia->Safari->Wypełnianie->Zachowane hasła. Czyli co? Każdy kto do ręki weźmie mój telefon ma jak na dłoni wszystkie moje hasła? Nawet wykropkowane nie są, tylko jawnie podane obok loginów. Miło.
W OS X trzeba podać hasło admina a tu nic. Mam nadzieję, że to poprawią.

Tutaj też trzeba podać kod. Jak nie masz kodu na telefonie to ewidentnie jest Twój wybor by dzielić się wszystkim.

- - - Połączono posty - - -

Typowe na tym forum

No to serdecznie was pożegnamy jak nie pasuje. Co jeszcze tu robicie robaczki?

#1081 tomasov

tomasov
  • 581 postów
  • SkądPolska

Napisano 10 lipca 2013 - 12:47

Straszny tu chaos i ja jedynie chciałbym znać opinie użytkownika IP4S jak naprawdę sprawuje się nowa beta 3?Czy coś przycina,coś nie działa,czy grzeje się telefon,jak trzyma bateria itp?Będę wdzięczny!Pozdrawiam

#1082 Misi06

Misi06
  • 202 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 12:58

@tomasov U mnie generalnie wszystko uległo przyspieszeniu, a szczególnie safari oraz multitasking. Zaczął też działać aparat włączany przez lockscreen. Bateria trzyma chyba trochę lepiej, ale ciężko coś powiedzieć po 1 dniu. Jedyne co mi się nie podoba to nowa czcionka :) Jeśli coś Cie interesuje bardziej szczegółowo to pytaj :) Pozdrawiam.

#1083 sirqaz

sirqaz
  • 118 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 13:38

Napewno jest lepiej bo na ip4 wytrzymalem juz ponad dzien wiec jest sukces. Mam chwile w ktorych chce wrocic do 6.1.3 ale narszie zostaje na b3 sle pewnosci nie mam czy wytrwam. Kiedy kolejna bete? 29 lipca krolowie zlociutcy?

#1084 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 10 lipca 2013 - 13:50

Podejrzewam, że Apple co 2 tygodnie będzie bety wypuszczać, czyli 22 lipca nowa beta. Widać, że mimo szybkiego wypuszczania się nie opieprzają i naprawiają. Po wielkim hejcie na ios7 już widać zmianę opinii na temat tego systemu ;)

#1085 DnL

DnL

• 370 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 16:25

Działa wam siri? Nie działa mi coś - iPhone 5

#1086 RBB

RBB
  • 1 371 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 17:04

Działa wam siri? Nie działa mi coś - iPhone 5

U mnie też nie działa - iPhone 4
:D

#1087 okmujm

okmujm
  • 154 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 17:10

U mnie iP5 na beta3 okropnie się grzał, nawet na wi-fi, gdzie nigdy tego nie robił. Wróciłem do iOS 6.1.4. Było to prostsze niż myślałem. Pierwsze wrażenie po powrocie było straszne. Brakuje mi tego wyglądu, ale bateria trzyma teraz normalnie i aplikacje lepiej działają.

#1088 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 10 lipca 2013 - 17:43

Mi Siri działa na iPhone 5. Inaczej jest z Navigon niby program się uruchamia ale nie może połączyć się z serwerem map aby je pobrac...

#1089 sirqaz

sirqaz
  • 118 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 18:54

No coz dwa dni na ip4 i cierpliwosc sie skonczyla. Po powrocie do domu dzis wieczorem wracam do 6.1.3

#1090 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 10 lipca 2013 - 19:15

No coz dwa dni na ip4 i cierpliwosc sie skonczyla. Po powrocie do domu dzis wieczorem wracam do 6.1.3

A ja zaraz idę do sklepu po papier toaletowy.

No ludzie, jak już musicie się pochwalić, że wracacie na ios6 to chociaż podajcie powód (a najlepiej w ogóle się nie chwalcie, że wracacie, bo ... NO ONE CARES!).
[ATTACH=CONFIG]15957[/ATTACH]

#1091 Kondri

Kondri
  • 79 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 19:51

na 4s w końcu chodzi to całkiem okey :) Bo wcześniejsze bety doprowadzały do ku*wicy :) Teraz nie ma jakichś zauważalnych przycięć, pare rzeczy wizualnie zmieniona w zasadzie na plus, parę aplikacji ciągle wywala(ale aparatu już nie wywala ufff), w tym niestety play24:( Jeszcze parę rzeczy jest do poprawy, ale ważne że wydajność jest dużo lepsza :)

#1092 bartorux

bartorux
  • 146 postów
  • SkądGdańsk/Łeba, Poland, Poland

Napisano 10 lipca 2013 - 20:06

A ja nadal nie moge odszukać względem 6.1.3 odtwarzania wszystkich utworów jednego wykonawcy, a nie tylko po konkretnym albumie.

#1093 Shadow Knight

Shadow Knight
  • 217 postów
  • Skądokolice Krakowa

Napisano 10 lipca 2013 - 20:29

Mam pytanie do posiadaczy 3 bety, czy ktoś z was posiada aplikację IKO? Jeśli tak to czy mógłby napisać czy zaczęła działać?

#1094 Kondri

Kondri
  • 79 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 20:40

@UP Niestety ale również wywala ją, mój alior sync też nie działa :(

#1095 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 10 lipca 2013 - 20:49

Mi Siri działa na iPhone 5.
Inaczej jest z Navigon niby program się uruchamia ale nie może połączyć się z serwerem map aby je pobrac...

U mnie nie było problemu.

#1096 iPhone 4th

iPhone 4th
  • 540 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 20:50

No to serdecznie was pożegnamy jak nie pasuje. Co jeszcze tu robicie robaczki?

No tak. Władza daje satysfakcję ale innych chamskich wypowiedzi pewnego użytkownika nie zauważasz

#1097 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 10 lipca 2013 - 20:51

Problem z iCloud, przywracaniem danych z konta po wgraniu iOS 7 Witam, mam pytanie właśnie wgrałem ios 7 beta 3 na mojego iPhone 4 i wszystko poszło dobrze, zaczynałem konfigurować telefon i chce przywrócić wszystko iCloud i tak kliknąłem i było ok i potem sie wyłączył i włączył ponownie i taki pasek idzie pod logo apple i doszedł do jednej trzeciej długości i się wyłączył i znowu sie włączył i znowu pasek doszedł tym razem do jednej czwartej długości i znowu się wyłączył i teraz tez tak jest stoi na jednej trzeciej długości, tak powinno być czy coś się pochrzaniło?

#1098 schreder

schreder
  • 201 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 10 lipca 2013 - 20:54

Witam, mam pytanie właśnie wgrałem ios 7 beta 3 na mojego iPhone 4 i wszystko poszło dobrze, zaczynałem konfigurować telefon i chce przywrócić wszystko iCloud i tak kliknąłem i było ok i potem sie wyłączył i włączył ponownie i taki pasek idzie pod logo apple i doszedł do jednej trzeciej długości i się wyłączył i znowu sie włączył i znowu pasek doszedł tym razem do jednej czwartej długości i znowu się wyłączył i teraz tez tak jest stoi na jednej trzeciej długości, tak powinno być czy coś się pochrzaniło?

No chyba nie bardzo skoro masz bootloop'a i się nie włącza. Chyba, że używasz iPhone jako przycisk do papieru, w takim przypadku wszystko ok.

PS: Dawaj DFU i wgrywaj jeszcze raz. Ew. wracaj na iOS6.

#1099 Kondri

Kondri
  • 79 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 20:58

@ramzestoja rozumiem że instalowałeś z bety 2?:P W takim razie podłącz go pod kompa w trybie DFU i wgraj system od nowa.

#1100 ramzestoja

ramzestoja
  • 102 postów
  • SkądRadom, PL

Napisano 10 lipca 2013 - 20:59

Dobra dzięki bardzo, jeszcze raz zobaczę czy da rade iOS 7 a jak nie to wracam do 6.1.3. Kondri: używałem beta 3. Już wprowadziłem w DFU i właśnie wgrywa się raz jeszcze iOS 7. Wyskoczył mi pewien komunikat w iTunes podczas wgrywania: iPhone został podłączony, ale nie rozpoznany. Odłącz iPhone'a i podłącz go jeszcze raz. Teraz jednak próbuje przywrócić kopię z iTunes. I znowu pasek się zatrzymał na jednej trzeciej. Cyba jednak wracam na iOS 6.1.3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych