oh...az sie lezka w oku kreci ^^ lolDziekuje za wpis. Oczywiscie porownanie ktore przytoczyles nie jest to konca trafne gdyz SGS4 zestawiasz z iPhonem 4. Nie zapominaj ze to juz leciwy sprzet a jego premiera odbyla sie w 2010 roku czyli 3 lata temu. A to w tej chwili wiecznosc jesli chodzi o rozwoj smartfonow. Faktycznie, porownujac czworke Apple'a czworka Samsunga jest sie skazanym od startu na porazke. Choc nie do konca. Soft w czworce jest skrojony na medal i na owe "czasy" bil na glowe wszystko co tylko wyszlo na rynek. Mam wielki sentyment do czworki. To ona towarzyszyla mi przy narodzinach moich dzieci. Czarna "szesnastka" zarejestrowala foto mojego synka w chwile po narodzinach a biala "trzydziestkadwojka" coreczke. To wlasnie iPhone towazyszyl mi w najwazniejszych momentach mojego zycia. Pomimo "zabawy" z innymi smatfonami, iPhonowi bede wierny na zawsze. Jest tak prosty w obsludze, ze mozesz go uzyc w najbardziej stresujacych, intymnych i niecodziennych wydarzeniach swego zycia.
Sorry, troche odbieglem od tematu. Dziekujemy za porownanie i wyrazenie wlasnego zdania. Docieniam twoje podejcie do designu i twoj zmysl estetyczny.
sorry, ale nie moglem sie powstrzymac xd