Snow Leopard 10.6.6
Napisano 06 maja 2013 - 15:12
Napisano 07 maja 2013 - 20:47
Jest, jak najbardziej.
A mogę prosić o jakieś info jak to zrobić, ponieważ mam oryginalnego SL na płycie, jest to wersja 10.6.3. Kiedy próbuję uruchomić iMaca z płyty to niestety nic się nie dzieję, tylko pojawia się logo apple i taki dziwny dźwięk pi pi pi i tyle ;/
Byłbym wdzięczny za jakiś tutorial

Napisano 08 maja 2013 - 07:19
A mogę prosić o jakieś info jak to zrobić, ponieważ mam oryginalnego SL na płycie, jest to wersja 10.6.3. Kiedy próbuję uruchomić iMaca z płyty to niestety nic się nie dzieję, tylko pojawia się logo apple i taki dziwny dźwięk pi pi pi i tyle ;/
Żeby odpaliła instalka 10.6, musisz podmienić w niej kernel, żeby mieć obsługę procesorów "i" i dołożyć sterowniki do kart graficznych Radeon HD 5xxx i 6xxx.
Albo zainstalować system tak, jak pisałem wyżej.
Napisano 08 maja 2013 - 11:00
Niestety musisz kombinować jak właściciele hackintoshów ale jest to możliwe. Myślałem że masz starszego maka a tu doczytałem że to model 2011. Jednak moim zdaniem szkoda zachodu, 10.8.3 jest sporo lepszy ;-)A mogę prosić o jakieś info jak to zrobić, ponieważ mam oryginalnego SL na płycie, jest to wersja 10.6.3. Kiedy próbuję uruchomić iMaca z płyty to niestety nic się nie dzieję, tylko pojawia się logo apple i taki dziwny dźwięk pi pi pi i tyle ;/
http://www.fatheadde...s-its-possible/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych