Monitor 27'' dla programisty do mac'a mini
Posted 17 March 2013 - 14:13
Posted 17 March 2013 - 16:14
Nie porównuj Della do firmy, która produkuje od lat najlepsze monitory. Dane, specyfikacje i inne informacje to tylko marketing. Kup Della, za parę lat, jak nabierzesz doświadczenia, zrozumiesz, o czym pisałem. Skoro szukasz oszczędności, to po co w ogóle pytasz o Eizo. Nie rozumiem ten dziwnej akademickiej logiki ... Dostajesz odpowiedź od osoby, która od lat używa jakiejś marki a i tak nabierasz się na opisy w sieci.Ja wybieram Ferrari z tapicerką kl. II, a Ty najnowszego golfa z gadżetami. Kupuj więc taniej i nie zawracaj sobie głowy porównywaniem.1,5k jest warte "psychoanalizy", zwłaszcza gdy jeszcze studiujesz i nie zarabiasz kokosów ;-)
na plus dla DELL-a wychodzi gwarancja (co prawda 2 lata krótsza), ale Gwarancja PREMIUM PANEL zapewnilia, że przy choć jednym martwym pikselu ma się wymianę bez dyskusji, przy EIZO jest to niestety tylko II klasa, czyli dopiero musi ich być dostatecznie duża ilość i to w bliskim położeniu.
Posted 17 March 2013 - 17:02
Posted 17 March 2013 - 17:10
Posted 17 March 2013 - 17:15
Gratulacje, dobry wybór@pl.andi - jeśli chodzi o automatyczne dopasowanie jasności to NEC PA271W też to ma. Dostałem go przed wczoraj, Jak dłużej posiedzę to postaram się coś skrobnąć o długogodzinnej pracy przed nim - czekam aktualnie na kabel mini DP - DP, który zamówiłem również przed wczoraj.

Posted 18 March 2013 - 08:50
warto się pakować w coś takiego?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users